Yahu arının soktuğu yer hala şiş hala acayip kaşınıyorTekrar görüşmek dileğiyle..kendinize iyi bakın
Yahu arının soktuğu yer hala şiş hala acayip kaşınıyorTekrar görüşmek dileğiyle..kendinize iyi bakın
Merhaba Arkadaşlar. Bu nasıl işdir abi gün boyunca kimse tek kelime yazmamış. Hadi ben yeniyim gezilerden toplantılardan heberimiz yok tanıdıgımız kimse yok yazamıyorum peki bu topigin yaşlı kurtları nerede kiii onlarda bişi yazmıyor... yeni konular açmıyooo. Hadi canlandıralım birazz topiii. Ben resim eklemeye calışıyom ama surekli hata veriyo. sistemden kaynaklanan bişi mi.??yoksa bende mi sorun,, yada bilgisayarımda mıııı ....??? soyleyinn bakıyımm hanginiz de sorun varrr.... anlıyamadımm..
mersine selamlar.çok yakında tarsusa geleceğim hepiniz ile tanışmak isterim.istanbuldan bir isteği olan var ise yardımcı olursam sevinirim.
hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.
K(kaza) A(anında) S (seni) K(korur)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
sağol yürekçe teşekkür ederim
uzun bir müddet kalacaqğım orada.inşallah toplantılara katılırım
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
İSTDEN istenen birşey var ise elimizden geleni yaparız..
Herkese merhabalar mersin mt
günaydın..
iyi akşamlar yürekçe nasılsın
çok sağol koşmaya devam ediyoruz.
sana birşey danışmak istiyorum,tahminince 3 ay kadar tarsusuta kalacağım 150cc lik scooter almayı düşünüyorum.sizin ile turlarda bir sorun çıkarırmı?
Bu sitede Mersin- MT topiği var, fakat bilen bilir, Anamur-Mersin arası 220 km'dir. Hayabusa ile 1 saat sürer demeyin, zira yollar o kadar virajlı ki 2saatte gidene hayret edilir.
Güzelim Anamur'dan ve komşumuz Bozyazı'dan kimler var görelim bakalım...
By pozitif_man
By pozitif_man
By pozitif_man
İki canlı kuşu birbirine bağlasan, dört kanatlı oldukları halde uçamazlar, çünkü ikilik mevcuttur.
Anamur u sewiyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
dostum mt topiğiniz hayırlı olsun, arkandan gelen çok olur umarım.bozyazıda ormancım var
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hayırlı olsun .............
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)