Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Mersin - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    en önce ben geldim hehehehehehehehehe
    Orgazma Dudak Büktürür

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    ben de geldim ve çok güzel bir günün ardından akşam siteye girerken apartman yönetim kurulundan biriyle karşılaşıp tartıştım.

neymiş efendim, torunu 2,5 yaşındaymış, motoru ellemiş, alarm çalmış çok korkmuş. ya motoru içeri almıcakmışım ya da içeri alırsam alarmı açmıcakmışım.

cevabım aynen şu oldu, plakamı okudum ve ben de sizi dava edeceğim, motorumla oynayıp zarar veryosunuz, çalmaya çalışyosunuz ve alarm çalınca suçu çocuğa atyosunuz.

o da: benim oğlum var doçent, ben öyle şey yapmam.

cevabım: ama ben dediğimi yaparım. dava açmanızı bekliyorum. plakamı yazdım verdim eline ve dedim ki, 2,5 yaşındaki bir çocuk ben işten 7,30 da geldikten sonra tek başına nasıl inip motorla oynar. bu çocuk her gün sizde kalıyorsa çocuğa sahip çıkmıyorsunuz ve bu yaştaki çocuk başıboş bırakılmış ve kötü alışkanlıklara yöneltiliyor. bunu da ayrıca dava edecem.
    bir de ben motor manyağıyım, motoruma zarar vermenizden korkuyorum o benim herşeyim psikolojim bozuldu, tazminat davası da açıcam

adam ağzı bir karış açık girdi içeri ve asansötle çıktı...

tebligat bi gelsin, anasını ağlatmazsam şerefsizin...

yine de güzel bir günün tadını kaçırmasına izin vermicem
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    GS200, zs125
    bende yeni geldim..
    gerçekten güzel günü bizlere yaşatan adana mt ve osmaniye mt e teşekkürler. Sencer abiyide unutmamak lazım )
    abi sana yazacak bişey bulamıyorum ya :D ne diyim iyi etmişsin... :p

ulkumuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS 151
    Alıntı karasu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende yeni geldim..
    gerçekten güzel günü bizlere yaşatan adana mt ve osmaniye mt e teşekkürler. Sencer abiyide unutmamak lazım )
    abi sana yazacak bişey bulamıyorum ya :D ne diyim iyi etmişsin... :p
    Wayyy Mustafa sen bu siteye girermiydin yahuuu
    Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder

CERREZCI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yakında Olacak
    Bu güzel günü bizlere yaşattığınız için teşekkür ederim. Özellikle (umarım ismini yanlış yazmıyorumdur) Eren ve Sencer, Geziyi bırakıp benim patlak tekerleği düz bastırma çabalarınız ve bastırdığınız için teşekür ederim. (O karışıklıkta iç lastik parasını da unuttum. Ama şu anda aklımda) En kısa sürede görüşmek dileğiyle. Hoşçakalın.

Motosikleti
    GS200, zs125
    Alıntı ulkumuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Wayyy Mustafa sen bu siteye girermiydin yahuuu
    yaklasık 2 yıldır evet :D

Alıntı CERREZCI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu güzel günü bizlere yaşattığınız için teşekkür ederim. Özellikle (umarım ismini yanlış yazmıyorumdur) Eren ve Sencer, Geziyi bırakıp benim patlak tekerleği düz bastırma çabalarınız ve bastırdığınız için teşekür ederim. (O karışıklıkta iç lastik parasını da unuttum. Ama şu anda aklımda) En kısa sürede görüşmek dileğiyle. Hoşçakalın.

Büyütülecek bişey yok abi mersin mt kendisine yakısanı yapmıs herkese tesekkürler...

Motosikleti
    RS 151
    Alıntı karasu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaklasık 2 yıldır evet :D
    Beni Tanıdınmı Bakalım

Motosikleti
    GS200, zs125
    tanıdım tabi bizim sitemizdeki ulkumuz dimi :D

Motosikleti
    Alıntı CERREZCI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de seni arayacaktım telden vardın mı diye. umarım bir terslik çıkmamıştır.

baba iç lastik parası dedin içimi paröaladın. yahu bir iç lastiğin lafı mı olur, sen de bana bir çift metzeller yaparsın olur biter. anlaşırız

lütfen kardeş. şaka bir yana. önemli olan yapılanı anlamaktır. gerisi boş. ayrıca kim olsa aynı şeyi yapardı diye düşünüyorum

tekerin düz basmaya devam etsin.

eveeeett, uzun bir zaman olmuştu adana ve Mersin Mt leri beraber gezmeyeli. ve bugün yine aynı toprağın insanları olarak aynı sıcak kanlılık ve motorcu dostluğuyla Mersin'de bir araya geldik. İnsaşşallah biz de adana'ya gideceğiz

otobanda karşılamamız

sonra da dooğru teknelere, balık ekmek yemeye
    eee acıkmıştık

aha her şey bu ressamın başının altından çıktı. keramet şapkasında sanırım

yeter artık yemeğe geçelim

artık karnımız doydu, hadi romantik yapalım diyen Gürsel abimiz ve şanslı eşi

ve biraz da mersini gezelim teklifiyle mersin' de Mersin MT'nin anlaştığı ve sürekli uğradığımız nezih sığınağımız Cofeee'de çaylarımızı denize karşı yudumlıcaz ama önce misafirlerimizin ve bizlerin gizli sevdalarını da burada göstermemek olmaz

ve artık demlikler bizleri bekler

sohbetler çayın sıcaklığından bile daha sıcak. eee ne de olsa Akdenizin çocuklarırıyız

daha sonra ÇEREZCİ'nin lastiği patladı ve erenla ben bu olaya el attık. pazar olmasına rağmen bir yedek parçası bir de tamirci bulup XT600 ün ön latiğini yaptırıken Adana MT Mersin lunaparkında çocuk yüreklerini salıncaklara ve atlıkarıncalara bindiriyorlardı. umarım eğlenmişlerdir

ve biz işimizi bitirirp gruba katıldığımızda Mersin'e kadar gelip tantuni yemeden gitmeyelim dediler ve doooğru tantuniciye. dileyen şark köşesine, dileyen de masalara geçti

işte yine gürsel abi ve eşi, yine yemek yeyip romantizm takılıcaklar diye beklentideydim

biz gürsel abiden beklerken bir de ne göreyim, romantizm sırası başka bir çifte geçmiş. mutluluklar diliyorum

burada da ismail ve ferda'da var, buraya da mutluluklar dileğiyle bir pozcuklarını daha alıyoruz

ve iki kankayı da görüntüledik. aralarında birşey olmadığını, sadece arkadaş olduklarını ama basının ve medyanın kurbanı olduklarını iddia ediyorlardı

ve benim Çırpı'nın alarmı öttü o anda. hemen koştum ve koşarken elim deklanşöre değdi( evet abarttım) ama ne yapayım, hayatımdaki tek dişi O!!! seni seviyorum ÇIRPI

yaaa işte böyle. sonra da yola koyulduk.
    Sizleri tanımış olmaktan çok mutlu olduk dostlarım. yine gelin olur mu?

YÜREKÇEKALIN

oncelikle herkese koccamannn bir tesekkurlerrrrr...
    en yakin bir zamanda bizlerde beklioruz adanayaa..

Motosikleti
    RS 151
    Bizim ewin ordaki kafede toplanmışınız nasıl göremedim sizi

Motosikleti
    Alıntı LTF06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oncelikle herkese koccamannn bir tesekkurlerrrrr...
    en yakin bir zamanda bizlerde beklioruz adanayaa..

inşallah yakında gelebiliriz. sizleri tanımış olmak çok güzel. fakat daha çok zaman geçirmek için daha erken bir saatte buluşalım.

hatta gürsel abiyle de konuştuk. geçen senelerde yaptığımız gibi 1 gece yatılı, çadırlı bir kamp gezisi planlamayı düşünüyorum.
    akşam kalınacak, sabahtan tarihi yerler görülecek bir gezi. öğleden sonra da deniz ve dönüş.

nasıl olur?

Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    inşallah yakında gelebiliriz. sizleri tanımış olmak çok güzel. fakat daha çok zaman geçirmek için daha erken bir saatte buluşalım.

hatta gürsel abiyle de konuştuk. geçen senelerde yaptığımız gibi 1 gece yatılı, çadırlı bir kamp gezisi planlamayı düşünüyorum.
    akşam kalınacak, sabahtan tarihi yerler görülecek bir gezi. öğleden sonra da deniz ve dönüş.

nasıl olur?

abi super olur yanliz benim aksamlari adanada olmam gerekioyor is geregi... sehir disina fazla cikamiorum ama cok guzel olur ayarlayabilirsm organizasyona katilmak isterim...

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    Alıntı ressam_01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

yauw bu resim ne
    sencer abi şortuna bayıldım
    [B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sencer bu ne böyle
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    HONDA 1000 RR SUZUKİ GSXR1000
    Ne Oluyor Yaaa Bune Hehehehe

Motosikleti
    GS200, zs125
    Klasik bir sencer abi portresi :D

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tüm Adana MT ailesini mersinde bulunan arkadaşlarımızla Mersin Mt olarak mersin otoban ödeme gişeleri bitişiğindeki sağdaki ilk park alanında karşılayacağız...

saygılar
    yürekce abi bende mersin mt de yeniyim cuma gunu okadar sordum nerde bulusacagız diye ama kimse yazmadı. Ben işyeirinde sürekli bil başında oldugum için hafta sonu netegitmek sıkıcı geliyor onun için haberim olmadı. gerci olsa bile gelemezdim. Eşimin teyzesinin oglu doguştan kalp hastası o rahatsızlanmış cocuk hastanesine getirdiler kuyuluktan.. eee malum bizim ev de guneykent de postane nin yanın da olunca cocuk hastanesine yakın yani onunla ilgilenmek zorunda kaldım. aksama kadar hastene ev arasında 15-20 sorti yapdım galiba. neyse saglık olsun inşallah birdahaki geziye katılırım.. Birde toplantılara katılmak istiyorum. Toplantı gun yer ve saati özelden yazmanı rica edrim.. herkese iyi akşamlarr.....

bu sen cerın nherzamankı halı
    abı bu ne hız ya bır ıkı haftadır sen den resım beklıyoruzz
    dun cektıklerını aksamı hemen
    eklemıssınn
    :pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:

Motosikleti
    Alıntı gezgin_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yürekce abi bende mersin mt de yeniyim cuma gunu okadar sordum nerde bulusacagız diye ama kimse yazmadı. Ben işyeirinde sürekli bil başında oldugum için hafta sonu netegitmek sıkıcı geliyor onun için haberim olmadı. gerci olsa bile gelemezdim. Eşimin teyzesinin oglu doguştan kalp hastası o rahatsızlanmış cocuk hastanesine getirdiler kuyuluktan.. eee malum bizim ev de guneykent de postane nin yanın da olunca cocuk hastanesine yakın yani onunla ilgilenmek zorunda kaldım. aksama kadar hastene ev arasında 15-20 sorti yapdım galiba. neyse saglık olsun inşallah birdahaki geziye katılırım.. Birde toplantılara katılmak istiyorum. Toplantı gun yer ve saati özelden yazmanı rica edrim.. herkese iyi akşamlarr.....
    kardeş her şey cumartesi gecesi belli oldu. öncelikle geçmiş olsun. sana özelden cebimi vereyim oradan ararsın beni konuşuruz ok?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler