lan kelımesını kımse ustune alınmasın lutfen herkerse saygılarr
lan kelımesını kımse ustune alınmasın lutfen herkerse saygılarr
:pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:
Şimdi yürekçe:arkadaşlar, şimdi okudum da, evet ortada Adana Mt diye bir grup motosikletçi var. yalnız badmad arkadaşımın değindiği bir konu var ki, aradan 2(iki) yıl geçmiş olmasına rağmen yapılan hatayı düzeltmek hiçkimsenin aklına gelmedi sanırım. KILIÇBALIĞI YUSUF abi'yi tenzih ederim.
olayı merak edenler adana MT moderatörü makine'ye sorabilir.
yemediğimiz yemeğe adam başı 35 ytl civarı masraf çıkartılıp sonra da önümüze gelen bayat ekmeğe, bir porsiyon soğan piyaza( evet sadece 1 bayat ekmek ve bir porsiyon soğan piyaz geldi 7-8 kişinin önüne. başka da bişi gelmedi, görmedik ama ödedik) edilen küfürler ve hiçkimsenin ( mersin MT delikanlı gibi olaya müdehale etti ve hesabı fazlasıyla yani bizi davet edenlerden hesap ödemeden kaçan arkadaşların(!)kiyle beraber [35YTL+yeyip kaçanlar - yıl 2006]ödedik) üstüne tatsız olaylar, kız arkdaşlarımızın yanında edilen küfürler ve ADANA MT'den bir tek KILIÇBALIĞI abimiz karşı çıktı. ve oradan ayrıldıktan sonra açlıktan ölyoduk ve gidip bir kebapçıda yemek yedik. oysa adana MT nin her mersin gezisinde ( doktorun yeri, kayacı vadisi, uzuncaburç yatılı gezisi vs... isteyenler gezi yazılarından bunları bulup izleyebilir ve hatta diğer çevre Mt lerin özentili yazılarını da okuyabilir) dillere destan organizasyonlara evsahipliği yapmanın da bedeli buymuş demek ki
Adana MT den
demirgürsel abimi
kılıçbalığı abimi
adem abiyi
tenzih ederek
protesto ediyorum. yok vazgeçtim protesto da etmiyorum, özerkliklerini tanımıyorum.
buna mukabil OSMANİYE MT, KADİRLİ MT kardeşlerimizi her zaman beklerim. yeter ki zaman ve şartlar uygun olsun.
( aslında defalarca yazıp yazmamak arasında kaldığımız bu eski konunun tekrar gündeme gelmesi hoş değil . lakin yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için bu bilgilendirmeyi yapmayı uygun bulduk.Ve insan yaşadıklarından tecrübe edinmese yine aynı hataya düşer. ehh, tecrübe ettiren de ustamızdır. bir anlamda nasıl misafirperverlik gösterilmeyeceğini öğrettikleri için teşekkürü borç biliriz)
bu akşamki grup toplantımızdan çıkan ortak kararımız budur.
Mersin MT adına
saygılar
Ben bu yazdıklarından ; Toplandık,oturduk,konuştuk Adana Mt yi tınlamıyoruz ve istemiyoruz sonucunu çıkardım ben.Yanlışsam düzelt ?
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
aynını gezi yazılarınıza da ekledim
kere söyledim 1 kere daha söylüyorum ve başka da bişi demiyorum.
1- kırgınlığa çözüm aramak yerine sürekli hakaret ediliyoruz ( bu sefer de mantıksız olduk ya hayırlısı)
2- yalnız kalırsınız demedim ki. bir grup arkadaş yola çıkarken kendilerinden başka kimseye bel bağlamazlar ki yalnız kalsınlar. zaten yalnız kalacaklarsa neden grup gezsinler ki?
3- kimse Adana MT yi tınlamıyorum demedi, sallamıyorum demedi, istemiyoruz demedi. bu ülke her karış toprağıyla hepimizin zaten. istememek gibi bir aptallık olabilir mi ya arkadaşlar. aynı toprağın insanlarıyız neden farklı anlamlar çıkartıyoruz anlayamadım hatta,
"aynı toğrağın insanlarından bunları gördüğümüz için şaşırdıdık" diye yazmamış mıyız?
"gönül umduğuna küsermiş" dememiş miyiz?
"kırgınlığı ortadan kaldırmak gerek" dememiş miyiz?
yolunuz açık olsun, tekeriniz düz bassın. Allah kazlardan ve belalardan hepimizi korusun. yalnız şunu da söyleyeyim de. Adnan menderes bulvarında gri bir hundai park halindeyken, erdemli civarında yol kenarında bir ford taunus ya da renault görürseniz radardır. ayrıca silifke yolunda yaklaşık 2km. de bir radar var. öncü bri grubu 15 dak. önden yola çıkartırsanız grup için daha hayırlı olur. ( yalakalık değil, her geziye ve yolculuğa bu duaları ederiz)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
gerçi bende oraya yazdım ama buraya da ekliiim
bunları sen söledin demiyorum ki ben...Ya şu an senkronlarım kaydığı için algı yollarım kapalı yada bilmiorum..Ama son yazdığından kırgınlığı ortadan kaldırmak olduğunu anladım..Size 2 sene önce yapılanı dile getirip kırgın olmanız gayet mantıklı.Ben adanalı olmama rağmen o bahsettiğiniz kişiler bana yapsadı bunu samimi bile olsam bakmam yüzlerine..Ama olay farklı boyutlara sıçradı..
Misafirperverlik görememişsiniz eywallah.Eskilerin yanlışı..Bunu düzeltmek gerek.
Bu kırgınlığı bitirip tüm yanlış anlamaları ortadan kaldırmak adına pazar günü gelmeyecekseniz dahi yarım saat uğrayın oturup konuşalım,anlaşalım.Gerekirse mersinde bile evsahipliği yaparız biz .
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
hocam 33 plakam yok ben adanalıyım, keşke orada bi sorsaydın mt den kimse varmı diye. 10 kişi kadar vardık tanışırdık yalnız kalmazdın ilgilenirdik.bidahakine olsun
hocam gerçekten üzülerek okudum.
latif baba biz zaten bize yeteriz ama konu yetmemiz meselesi değil.gittiğimiz yerlerdeki motor aşkı olan insanlarla bir araya gelip, dostluğu paylaşmak
yani inan ne yorum yapayım şaşırdım, çok üzüldüm.
şimdi beraber yola çıkacağımız bir arkadaşımız, sizleride dost bilip beraber sohbetimiz bi dostlugumuz olsun istemiş, iyide yapmış aynısını bende düşünüyordum.ama bu yaklaşımınız çok üzücü.bizim kimseden bi menfaat beklentimiz yok,sadece insan olarak bi güleryüz, bi sohbet, Allaha şükür hepimizin çay içecek kadar parası var.şimdi siz yanımıza geldiniz diyelim ben size nasıl sevecen bi tarzla GÜLÜMSEYEREK(hemde utanmadan) selamlaşayım, bu yazdıklarınızdan sonra çok onursuzca olmazmı
bana kim arasa yada pm den iletişime geçse bir insan olarak ilgi güleryüz gösteririm, insanlığın gereği budur.
ASLINDA HİÇ İÇİMDEN GELMEDİ YAZMAK AMA O BAHSETTİĞİNİZ, YANİ YÜZSÜZCE GÜLÜMSEYECEK YILIŞACAK GURUBUN İÇİNDE BENDE OLACAĞIM EŞİMDE,ALLAHTAN Bİ MANİ ÇIKMAZSA.
içinde olmadığım geçmiş bi olayınızdan dolayı bizleri günah keçileri durumuna sokan arkadaşlarla görüşmeyi sanırım istemem.
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
gürsel abi, sizleri günah keçileri filan yerine koyan olmadı. aksine senin sıcak yakınlığın ve yardımlaşmandan sürekli bahsettim burda. az önceki yazılarıuma bak istersen. abi sende cebim var. rica etsem son toplandıktan sonra yola çıkarken bi bilgi verirsen sizi gişelerde karşılıcam. yengeme selamlar.
sencer şimdi bi çağrı at. geçen gün unuttun sanırım
la hüceyn, karizma sıfırın altında be kareş
race le kuyruk sallatyosun ama scooter makinayı ayaklar yerde götürmeye çalışyon :D bende çocukluğumdan aklma bir çift arka teker desteği var. istersen uygun fiyata emanet verebilirim ( kiralamanın yeni versiyonu)
bittin sen güneş gözlüğün bilke kurtaramaz seniiii
bu konu hakkında bende bir şeyler yazmak istiyorum musadenizle Burda yazılanları bundan bir sene önce duymuştum orda olanları yaşiyan arkadaşin agzından mersin ve osmanıye MT ye yapılanları ben buna ( terbiyesizlik ) diyorum ama Mersın MT nın bunu Adana MT ye mal edilmesini yanliş buluyorum Adana MT tamamen degişti yenıden yapılandılar şu anda cok güzel bir grupları var bir cogunu tanırım cana yakın insanlar siz Mersın MT olarak yıne Adana MT yı kucaklıyacagınız dan hiç şüpem yok çünkü motorculuk kardeşligi arkadaşligi cok farklıdır
Gaziantep den selamlar saygılar..
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
arkadaşlar az cok tahmin edebiliyorum artık bahsettiginiz olayı.aydemirimde söylemis, su anki gurubumuzda o anlattığınızdan kimse yok, ve herkes sevecen birbirine saygılı kisiler.umarımki mersinli kardeşlerim bizi artık onlarla karıştırmazlar.ben hepinizle tanışmak istiyorum, yarın hep beraber güzel bir gün geçirecegimize eminim.
tüm arkadaşlarıma sevgiler.görüşmek dilegimle
gürsel
(@aydemirim motordaşım bu yaz inşallah sizide rahatsız edeceğiz)
tüm Adana MT ailesini mersinde bulunan arkadaşlarımızla Mersin Mt olarak mersin otoban ödeme gişeleri bitişiğindeki sağdaki ilk park alanında karşılayacağız...
saygılar
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama mersin MT bitmiş eskiden böyle değildi burası ne yazıkki eskiden en iyi MT gurubuyken şimdi eskilerden kimse kalmadı üzülüyorum mersine.. mersin motor kenti olmasına rağmen
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)