Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Mersin - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    cemero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zongshen cross 125
    arakdaşlar gelirim nereye ne zaman cuma günü vadi tesislerinde mi buluşma olcak saat kaçta yazarsanız sevinirim neden olmasın birde bana kesin yer söylerseniz sonradan yer değiştirmeyim int. var ama vaktim olmuyo girmeye

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    Alıntı cemero adlı üyeden alıntı
    arakdaşlar gelirim nereye ne zaman cuma günü vadi tesislerinde mi buluşma olcak saat kaçta yazarsanız sevinirim neden olmasın birde bana kesin yer söylerseniz sonradan yer değiştirmeyim int. var ama vaktim olmuyo girmeye
    kardeş cuma günü vadi tesislerinde ama saat belli değil.beyler 07:30 ile 08:00 arası olsunmu? herzamanki gibi?

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    tamam abi 7:30 olsun.. tarsuslu arkadaş içinde ne kadar erken olursa o kadar ii olur.
    CBR 600F Honda,

Motosikleti
    250 mct
    Alıntı PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
    tamam abi 7:30 olsun.. tarsuslu arkadaş içinde ne kadar erken olursa o kadar ii olur.
    gelirken kafana kask takmayı unutma keriiiiimmm unutma bak koluna değil kafana. hani vücudun en üstü varya ağzının civarı hıh oraya işte. yok kulakların üşümesin diye yaniii

cross33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cross
    kaan kerimi ammada çok düşünüyon ya... adam yavaş gidiyor zaten
    ben 20:00 gibi vadiye gelsem kızmazsınız dimi arkadaşlar bu arada cemero motordaşız gelde yanlızlık çekmiyelim be cemero bekle erken gitme tanışalım sana da geçen gün ayıp oldu zaten 20:00 ordayım vadide..

kuvva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yolunuz açık şansınız bol olsun

moto_yunus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER-6N
    7:30 en iyisi,cuma günü görüşmek üzere!
    YUNUS EMRE KARAN
    www.facebook.com/yunusemrekaran
    https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı benkaan adlı üyeden alıntı
    gelirken kafana kask takmayı unutma keriiiiimmm unutma bak koluna değil kafana. hani vücudun en üstü varya ağzının civarı hıh oraya işte. yok kulakların üşümesin diye yaniii
    tamam abi unutmam.. ama şimdi kaskı takacağım yer hakkında biraz tereddüte düşürdün beni..

Alıntı cross33 adlı üyeden alıntı
    kaan kerimi ammada çok düşünüyon ya... adam yavaş gidiyor zaten
    ben 20:00 gibi vadiye gelsem kızmazsınız dimi arkadaşlar bu arada cemero motordaşız gelde yanlızlık çekmiyelim be cemero bekle erken gitme tanışalım sana da geçen gün ayıp oldu zaten 20:00 ordayım vadide..

nezih abi sende olmasan bizi kim anlayacak.. eiwalla..
    CBR 600F Honda,

artniyet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar bu aralar mersin de motorlu kapkaç olayları oluyormuş ,polisin tüm dikkati motorcular üzerinde haberiniz olsun.Ehliyet almaya bikaç gün kala yakalanmasak bari...
    mersin,cruiser,avukat,27

Motosikleti
    250 mct
    artniyetin sesine kulak verin. aman diim...
    pc seni üniversite hastanesinin orda gördüm.5 dakika sonrada çamlı belde. kornaya bastım ama duymadın. hayırdır? bi sorun yok dimi...
    son olarak size bi süprizim var.bad-mad yani eren haftaya cuma akşamı nişanlanıyor. kardeşimize motorlu bi konwoy yapalım ne dersiniz? toplantıda konuşuruz zaten.

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    evet abi bende seni gördüm.. hiç sorma ya.. rapor almam gerekiyodu.. bizim doktor yerinde yoktu.. mecburen sağlık ocağı fln dolaştım.. yeni geldim ama hala rapor yok.. sabahtan bu yanı onunla uuraşıyom.. öğleden sonra bakacam artık.. bu sıcakta beynim pişti.. yardım pls.. her neyse erenin işide hayırlı olsun.. tabiki konwoy düzenlicez..
    CBR 600F Honda,

Motosikleti
    cross
    sevgili arkadaşım kaan çenenin yayı varmıydı bilmiyorum ama ................. yahu adamın birtakım sorunları var daha çözmüş deil internete vermenin alemi neydi baba tüm arkadaşilardan bir ricam olacak erene nişan düğün dernek bahsetmeyelim zaten olduğu zaman davetiyesi hepimizin eline geçer ozaman gereğini hepberaber yaparız ok sizleri seviyor iyi günler diliyorum bu arada pc senin ücretsiz avukatlığını yaparım ok

MasterDaRüzgar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu arada benim dedigim gezi pzar olacak.büyük motor da var.siz bizi bi yer belirleyin ve pazar günü bekleyim.ben kerimi ararım saat olarak..

Motosikleti
    250 mct
    sevgili arkadaşım kaan çenenin yayı varmıydı bilmiyorum ama ................. yahu adamın birtakım sorunları var daha çözmüş deil internete vermenin alemi neydi baba tüm arkadaşilardan bir ricam olacak erene nişan düğün dernek bahsetmeyelim zaten olduğu zaman davetiyesi hepimizin eline geçer ozaman gereğini hepberaber yaparız ok sizleri seviyor iyi günler diliyorum bu arada pc senin ücretsiz avukatlığını yaparım ok
    şşşş grosçuuu ben erene söyledim. oda ok siteye yaz dedi dün akşam. bende yazdım tamammmııı

Motosikleti
    cross
    ne bileyim kaancım ya adamla dün beraberdik adamda moral 0 olunca bende böle yazayım dedim ya kaan grossçu derken sanki ne bileyim lan küfür gibi yazmışsın lan kaan varya sen ...... neyse seni seviyorum....

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    bu arada pc senin ücretsiz avukatlığını yaparım ok
    eywallah abi..

şşşş grosçuuu ben erene söyledim. oda ok siteye yaz dedi dün akşam. bende yazdım tamammmııı
    şş abi ne o öööle grosçuuu fln rajon mu kesiyon..
    CBR 600F Honda,

Motosikleti
    250 mct
    ne bileyim kaancım ya adamla dün beraberdik adamda moral 0 olunca bende böle yazayım dedim ya kaan grossçu derken sanki ne bileyim lan küfür gibi yazmışsın lan kaan varya sen ...... neyse seni seviyorum....
    yok canıım sövermiyim sana ben. o kadar da değil. geyik işte. al bidaha diim grosçuuuuu
    pc çamlı belde ışıkların orda kaskın yine kolundaydı bence hiç alma yanına ağırlık yapmasın
    kask tak kask sen bizim için önemlisin kardeş

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    yok canıım sövermiyim sana ben. o kadar da değil. geyik işte. al bidaha diim grosçuuuuu
    pc çamlı belde ışıkların orda kaskın yine kolundaydı bence hiç alma yanına ağırlık yapmasın
    kask tak kask sen bizim için önemlisin kardeş
    abi bu sıcakta nasıl takayım hava 38-40 derece.. pişiyom walla... zaten kayda değer bir hızda yapmıyom.. bu arada özgür çocuk parkının orada bende seni gördüm.. ama tam ters istikametteydim.. arkadaşı bırakacaktım çamlıbele.. tekrar geçtim ordan sen yoktn..
    CBR 600F Honda,

cemero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zongshen cross 125
    saolasın arkadaşlar gelicem bugünden geliyorum mersine kalıcam walllaaa arkadaşlar kask olayı gerçekten fiyasko bu havada nası olcak bilemiyorum ben gene 7 de giderim sizi beklerim vadi tesislerinde sizde gelirsiniz artık mersine gidiyorum nete giremem nomu vermiştim aksilik olursa oradan ulaşırsınız herhalde allahtan bi maninin veya manimiz çıkmazsa görüşmek üzre herkese selam abı bu arada benim ki 125 lik senınkı 200 luktü herhalde geçende görmüştüm (suntrasta)

Motosikleti
    250 mct
    iki grosçuuu çeeek yarınki vadiye. kasklı olsun...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler