arakdaşlar gelirim nereye ne zaman cuma günü vadi tesislerinde mi buluşma olcak saat kaçta yazarsanız sevinirim neden olmasın birde bana kesin yer söylerseniz sonradan yer değiştirmeyim int. var ama vaktim olmuyo girmeye
arakdaşlar gelirim nereye ne zaman cuma günü vadi tesislerinde mi buluşma olcak saat kaçta yazarsanız sevinirim neden olmasın birde bana kesin yer söylerseniz sonradan yer değiştirmeyim int. var ama vaktim olmuyo girmeye
kardeş cuma günü vadi tesislerinde ama saat belli değil.beyler 07:30 ile 08:00 arası olsunmu? herzamanki gibi?cemero adlı üyeden alıntı
tamam abi 7:30 olsun.. tarsuslu arkadaş içinde ne kadar erken olursa o kadar ii olur.
CBR 600F Honda,
gelirken kafana kask takmayı unutma keriiiiimmm unutma bak koluna değil kafana. hani vücudun en üstü varya ağzının civarı hıh oraya işte. yok kulakların üşümesin diye yaniiiPcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
kaan kerimi ammada çok düşünüyon ya... adam yavaş gidiyor zaten
ben 20:00 gibi vadiye gelsem kızmazsınız dimi arkadaşlar bu arada cemero motordaşız gelde yanlızlık çekmiyelim be cemero bekle erken gitme tanışalım sana da geçen gün ayıp oldu zaten 20:00 ordayım vadide..
7:30 en iyisi,cuma günü görüşmek üzere!
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
tamam abi unutmam.. ama şimdi kaskı takacağım yer hakkında biraz tereddüte düşürdün beni..benkaan adlı üyeden alıntı
nezih abi sende olmasan bizi kim anlayacak.. eiwalla..cross33 adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
arkadaşlar bu aralar mersin de motorlu kapkaç olayları oluyormuş ,polisin tüm dikkati motorcular üzerinde haberiniz olsun.Ehliyet almaya bikaç gün kala yakalanmasak bari...
mersin,cruiser,avukat,27
artniyetin sesine kulak verin. aman diim...
pc seni üniversite hastanesinin orda gördüm.5 dakika sonrada çamlı belde. kornaya bastım ama duymadın. hayırdır? bi sorun yok dimi...
son olarak size bi süprizim var.bad-mad yani eren haftaya cuma akşamı nişanlanıyor. kardeşimize motorlu bi konwoy yapalım ne dersiniz? toplantıda konuşuruz zaten.
evet abi bende seni gördüm.. hiç sorma ya.. rapor almam gerekiyodu.. bizim doktor yerinde yoktu.. mecburen sağlık ocağı fln dolaştım.. yeni geldim ama hala rapor yok.. sabahtan bu yanı onunla uuraşıyom.. öğleden sonra bakacam artık.. bu sıcakta beynim pişti.. yardım pls.. her neyse erenin işide hayırlı olsun.. tabiki konwoy düzenlicez..
CBR 600F Honda,
sevgili arkadaşım kaan çenenin yayı varmıydı bilmiyorum ama ................. yahu adamın birtakım sorunları var daha çözmüş deil internete vermenin alemi neydi baba tüm arkadaşilardan bir ricam olacak erene nişan düğün dernek bahsetmeyelim zaten olduğu zaman davetiyesi hepimizin eline geçer ozaman gereğini hepberaber yaparız ok sizleri seviyor iyi günler diliyorum bu arada pc senin ücretsiz avukatlığını yaparım ok
Bu arada benim dedigim gezi pzar olacak.büyük motor da var.siz bizi bi yer belirleyin ve pazar günü bekleyim.ben kerimi ararım saat olarak..
şşşş grosçuuu ben erene söyledim. oda ok siteye yaz dedi dün akşam. bende yazdım tamammmıııcross33 adlı üyeden alıntı
ne bileyim kaancım ya adamla dün beraberdik adamda moral 0 olunca bende böle yazayım dedim ya kaan grossçu derken sanki ne bileyim lan küfür gibi yazmışsın lan kaan varya sen ...... neyse seni seviyorum....
eywallah abi..cross33 adlı üyeden alıntı
şş abi ne o öööle grosçuuu fln rajon mu kesiyon..benkaan adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
yok canıım sövermiyim sana ben. o kadar da değil. geyik işte. al bidaha diim grosçuuuuucross33 adlı üyeden alıntı
pc çamlı belde ışıkların orda kaskın yine kolundaydı bence hiç alma yanına ağırlık yapmasın
kask tak kask sen bizim için önemlisin kardeş
abi bu sıcakta nasıl takayım hava 38-40 derece.. pişiyom walla... zaten kayda değer bir hızda yapmıyom.. bu arada özgür çocuk parkının orada bende seni gördüm.. ama tam ters istikametteydim.. arkadaşı bırakacaktım çamlıbele.. tekrar geçtim ordan sen yoktn..benkaan adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
saolasın arkadaşlar gelicem bugünden geliyorum mersine kalıcam walllaaa arkadaşlar kask olayı gerçekten fiyasko bu havada nası olcak bilemiyorum ben gene 7 de giderim sizi beklerim vadi tesislerinde sizde gelirsiniz artık mersine gidiyorum nete giremem nomu vermiştim aksilik olursa oradan ulaşırsınız herhalde allahtan bi maninin veya manimiz çıkmazsa görüşmek üzre herkese selam abı bu arada benim ki 125 lik senınkı 200 luktü herhalde geçende görmüştüm (suntrasta)
iki grosçuuu çeeek yarınki vadiye. kasklı olsun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)