evet sevgi cafede olun... saat aynı, 19,15 ten itibaren toplanmaya başlıyoruz.
bu arada tanışmak isteyen kişi benim arkadaşımdır sevgili dostlarım, izninizle toplantıya davet etmek istiyorum.
fikriniz nedir?
evet sevgi cafede olun... saat aynı, 19,15 ten itibaren toplanmaya başlıyoruz.
bu arada tanışmak isteyen kişi benim arkadaşımdır sevgili dostlarım, izninizle toplantıya davet etmek istiyorum.
fikriniz nedir?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
slm arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum....carsamba günü görüşürüz inş..bu arada motorumun fiyatını 1.750 ye düşürdüm...ilgilenenlere duyrulur...ayrıca 92 model sercemide 2,500 e vercem...yaz gelio kısmet olursa motoru büyütmek istiorum artık...3 sene oldu alalı..biraz sıkıldım.....kendinize ii bakın görüşmek üzere
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
arkadaşlar, bazı arkadaşlardan gelen fikirleri size aktarmak istiyorum
sürekli olarak görüştüğümüzde tek mekana bağlı kalıp oturuyoruz. ee havalr ısındı artık, neden eskisi gibi balık-ekmek yemeye gitmiyoruz( balık ekmek dediysem balık ekmicez arkadaşlar ) ne dersiniz?
buluşma noktamızı ve saatimizi seçelim mi?
yoksa sevgi cafeye devam mı?
( valla balık ektirmicem kimseye yahu)
bence uyaar balık ekmek, balık ektirmecigine dair sözde verdi kesin uyar...
belirli bi yerde toplanıp ordan teknemize gidelim adı neydi yahu bu gittigimiz teknenin :D veya teknenin ordada bulusabiliriz..
olabilir mustafa
sanırım nazar dı teknenin adı
yuh!!! diyom başka bişey demiyom anasını satyım. burası terk edilmiş vadi sankim...
balık ıyı fıkırde o tekneler benı tutuyor bu arada sencer abı pazar benıaradın yorgundum yorgunlugun ustune yolu cekmek ıstemedım koyde kaldım sabah geldımmm hadı hayırlı gunlerr
:pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:
mustafayı tekne tutuyormuş. kardeşim onun yerine bari bir fikir üretsene. sadece tekne tutuyor demişsin
aşıksın olum aşıııkk...
ben sadece tutuyor dedım tekneye gıtmeyelım demedım bakta gor kımse suraya buraya gıdelımdıye yazmıyacak sevgıden daha ıyı sermı bulacaksınızzzz
cok ıstıyorsanız yazayım yoplamıp sarnıca gıdekkkk
varmı gelenn
:pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:
balık ekmek fikri banada uyar hem bi değişiklik olur, +1.......
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
bende varım arkadaslar yazları olan organizasyonlarınıza katılmak cok isterim cbr600rrm ile =) yazları mersn kısları adana =D yaz gelsnde cok goreceksnz beni oralarda fetihedecem alimallah sahilyollarınızı vs:D
buyur gel kardeş, bu kapı dost kapısıdır....
yarın en iyisi bir sapma yapmadan sevgi cafede buluşalım. saat 19.15 ten itibaren toplanmaya başlayalım. bundan sonraki etkinliğimizi konuşuruz. bu arada yarın hakan bolkan ve celalettin de gelicek
ayrıca tatoo arkadaşım, seni ve fıratı da bekliyoruz.
yarın görüşmek üzere. önemli konularımız olduğuna eminim. kaybedilen zamanı kazanmaya çalışmalıyız. yok hayır kazanmalaıyız!!!
hepinizi seviyorum
sencer abi kandirma milleti onemli konularimiz var diyosun )
hepimizde seni seviyoruuuz...
keşke bu toplantı cuma günü olsaydı, bu hafta cuma günü dersimiz yoktu.
fırat yamuk yapmazsa geliriz.
Gençlerr , bugün sahilde tömbeki'den çıkıyordum ki devasa bir cross BMW gördüm. Kimin o motosiklet aceba ,bilen gören varsa bi zahmet el kaldırsın.O motosikleti süren insanın nba'de oynayan zenci bir basketbolcu falan olması lazım .
yasaklanmışsın, üzüldüm. umarım geçici uzaklaştırmadır.
o motoru görmedim ya da görmüşümdür de büyük gelmemiştir.
yani elimi kaldırmadım gördüğün gibi.
demek fırat yamuk yaptı da ondan gelemediniz. ama çok şey kaçırdınız.
guyur gel abi misafirimiz ol. yakında bir motor alınca sen de motorla gelirsen gezeriz abi. başımın üstünde yerin var.... sevgiyle kal abim benim...
abicim bugün eğer kadro tam gelseydi konuşacağımız konular vardı
tek tek herkesle konuşamıyorum ki. ama bize yeni bir soluk gerekiyor. farkında mısnız?
aslına beraber olmamızım bıle bır onemı var könuların ayrı bır önemı var en azından oturup muhabbet edıyoruz bırbırımızden uzaklasmayalım arkadslarrr
bu arada tattoooooo yalam olmus
çok sayın arkadaşlar hepinizi tek tek seviyorum ama gelecem deyipte gelmeyen arkadaşları ayrı bi seviorum bence balık ekmege degilde balık tutmaya gidelim deseydik herkez gelirdi bi de bunu deneyelim
ondan sonracıma biz böyle toplanma amçlı bi daha yazı yazmayalım isteyen gelsin istemeyen zaten gelmez sonrada diolarki haberimiz yoktu niye aramadınız ulan aradıkta ne oldu sanki yok arkadaş ben kimseye toplanalım demiyecem kimsede bana demesin
otomobili sevmiyorum çünki fazla güvenli
guyur gel abi misafirimiz ol. yakında bir motor alınca sen de motorla gelirsen gezeriz abi. başımın üstünde yerin var.... sevgiyle kal abim benim...
yaz geliyor sencer, artık arkadaşları rahatsız etme sezonunu açıyorum
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)