yokki bizim koruyucu melegimiz ALLAHTAN sag ve sol yanızmızda olanlar varda ruhumuz rahat bide yanımızda olsa demek ne yapardık
yokki bizim koruyucu melegimiz ALLAHTAN sag ve sol yanızmızda olanlar varda ruhumuz rahat bide yanımızda olsa demek ne yapardık
otomobili sevmiyorum çünki fazla güvenli
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
sencer abı erenın koruyucu melegını sen halledecetın konusmustunuz ya adam buraya bıle yazdı artık bulalım buna bır care
:pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:
yok abicim iyi şeyler düşün benim kendimden başkasına bi zararım olmaz melek gibi bir insansın anlamında söyledim bizim mustafanın koruyucu melegi tarzında
ya yıldırım kardeş bizim iş yılan hikayesine döndü kardeşim ben mi kısmetsizim nedir anlamadım yok bana çare mare aramayın imkansızı başarmak gibi bişey bu tamamen benim şanssızlıgım vaz mı geçsem ne yapsam ya
eren kardeş, benim için çok zor olanlar sorun değil, hemen yapabiliyorum da, imkansız şeyler biraz zaman alıyor işte ( gerçi kelin merhemi olsa kendine sürermiş )
slm mersin mt bugun nasılsınız diyecem ama pek fazla yazan olmayacak cevap neyse bu çarşamba için bir fikri olan varsa yazsın
selamlar herkese
eren abi yarın toplantı varsa kesin gelecegim geçen hafta gelemedim işlerden dolayı kusura bakmayın...
evet carsamba toplanacakmıyız ya yıne
haberdar edın benı gunduzlerı ben nete gıremıyorum
arayan olursa sevınırımmm
:pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:
sencere laf yok adam iyi niyetinden yapıyor gerçi hep şeytana denk geliyor ama oda onun şansı ben halime şükrediyorum
canım kardeşim ressamım ben erken gideyim gitmesine de fırça atacak kim var ki toplasan zaten 3 kişiydik artı ben geç gitmedim ki sencer erken gitmiş
bu çarşamba için de ben gelemeyebilirim malumunuz babam ameliyat oldu akşamları yanına ugruyorum fırsatım olursa gelecegim söz veremem ama siz toplanırsanız sevinirim
eren cok gecmıs olsun
dogan amca anlatı hastanede dısını yaptırıyor ya yanıma geldı erenın babasına bır yumruk attım hansanelık oldu sımdı hastanede yatıyor dedi ne ayak bu adamın ısı gucu dalavere
CANIM BENİM
demek ki rolex alıcan ha, bak şöyle yapalım, sen o saat yerine bana bir "koruyucu melek" bul, ben onunla oyalanırken sizi beklerken sıkılmam... ( bak aklıma yine kel geldi, hani merhemi olmayanından )
sen bakma ona musti çocukluk arkadaşı onlar yumruk anca kendi si yemiştir en son gördügümde agzı yamulmuş konuşamıyordu
abi sen de kır e ş k yaşına geldin hala bulamadıysan annene söylede turşunu kursun bari bi işe yara hani sana rolex alacaktım ya artık alırım bekle sen bide koccaman hastanede çalışıon merhemi bizden istion sen ordan çıkta işe yarayan biri çalışsın sen de o arada bulursun belki
söyleyecek laf bulamıyorum, kusuruma bakma eşekliğime ver canım kardeşim.
bu toplantı ısı kaynadı arkadaslar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)