27 Şubatta saat 19:30 da ordayım.
27 Şubatta saat 19:30 da ordayım.
İyi akşamlar MERSİN MT,Buluşma planlarınız çok güzel bayadır bi toplanma görülmüyor sizlerde,patlatın bomba gibi bi toplantı da.Biz de fotolarla sizin aranızda olmayı düşünelim
Bin9yüz85 isimli üyenin ayak izlerinden takibimize göre buralara kaçtığı belirlenmiş bulunmakta ya da kaçmayı planladığı kokusunu alır gibiyim.Kendileri terk-i diyar etti bizim oralardan.heç uğramıyo suçu,kabayatı ne? mi.... vallaha özledik işte sonra dedektif tenten buluverdi izini.bizde bi habar edelim ddik
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Haydi bakalım toplaşacaklar parmak kaldırsın
Ahmetcim evet epeydir görüşemiyoruz ama mt den sürekli laf atıyorum etrafa
Hem haberleşemesek de yazışamasak da ayrı gayrı da düşsek, sen benim Eskişehirdeki biricik kardeşimsin bunu unutma
herkese günaydın arkadaşlar bakıyorumda hafta içi performans hafta sonuna yansımamış neyse katılım bekliyorum arkadaşlar herkez yazsın bi şeyler ayrıca gelecek olanlar nerde hani kim gelecek yazmamış bi tek karasudan geldi haber haydin gençlik
otomobili sevmiyorum çünki fazla güvenli
günaydın herkese vay ressamım sen buralara ugrarmıydın be yoksa sen demi geleceksin
Arkadaşlar günaydın Sizin adınıza liste yapmayı çok isterdim ama tam olarak kimlerin geleceğini şey ettiremedim
Ankara MT de hemen hemen her çarşamba buluşuyor. Herhangi bir şey çıkmazsa yarınki buluşmaya ben de katılacağım.
Haydi bakalım yarın hangi grup daha kalabalık olacak gidelim görelim
eren bende yanılmısım galıba
benım işler yogun hala gecelerı calısıyorum ama yarın gelmeye calısacam
bu gıdıslede sen ben bırde mustafa olur aslında aramak lazım herkesı mıllet burayı unuttu neyse yarın gorusuruz ınsalllah
:pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:
günaydın arkadaşlar hepinize vallahi bilmiyorum ama bu mersin mt nin gelecegi pek parlak degil gibi bu akşam herşey belli olacak ne desem boş
Günaydınlar... Yunusa haber veririm birliktede gelebiliriz.
selam şu an gelec olanlar sanırım karasu motoyunus yürekçe benkagan yıldırım neyse başlangıç için yetr gibi
toplatı yapıldı ve 2008 in ilk buluşmasında gelenler:
1- ben
2-eren(40 dakka geç)
3-yıldırım mustafa( 50 dakka geç)
eeeeeee, nerede uzun zamandır toplantı isteyip de hadi bakalım iş sana ( yani bana) kaldıysa işimiz zor diyenler? gördük toplantı heyecanınızı. ama neyse ki ben kaleyi sağlama aldım. eğer biz dahakine gelmezseniz hepinize kullanılmış buji takıcam, artık bir ateşleme sorunu yaşarsınız sanırım!!!! anlatabildim mi?
bu arada cim bom fenere taktı ehhuuu, ehhuuuuu
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
kımın salam bujı takmıs oldugunuda gorduk bu sayede uzun zamandır gorusememıstık ıyı oldu arkadaslar
:pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:
Mersinlilerin toplandığı birkaç topik gördüm ama ben sizlerin uyumlu bir grup olduğunuza eminim.
Düşünüyorum da 5 kişi olsun muhabbet sıkı olsun bu daha önemli.
Ve yavaş yavaş ortamınızın daha da canlanacağına eminim
Dün saat 7 civarı hep o arıyor diyerek Mustafayı aradım. Okuduğuma göre 50 dk. geç kalmış
ama inanın kendisini aradığım zaman buluşmaya yetişmek için hızlı hızlı çalıştığını söyledi
sayın mersin mt bu sayfayı boş bırakmayı çok istedim ama max karakter sayısına ulaşmadan sayfayı yollayamadım o yüzden yazıyorum yoksa dün için degil yani herkezin işi vardı çünki bu daha önemli dimi sayın arkadaşlar
mustafam gördüğün kadarıyla koruyucu meleğin var. ama biz senin işlerinden dolayı geç geldiğini biliyoruz.
bu arada aklıma şu söz geldi:
GEÇ GİTMEK "HİÇ" GİTMEMEKTEN İYİDİR.
ANLAYAN ANLADI
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Bılmıyorum Benımle Msn De Konusan ısmı Lazım Olmayan Arkadaslar Gelırız Abı Falan Dıyenlerden Hala Ses Yok Ne Ayak Anlamadım Aslında Gelenlerde Gelmeyenlere Benım Kadar Sınıslendı Buna Emınım Neye Artık Baska Bahara Dıyebılırmıyız Bunuda Bılmıyorum Ne Kadar Dagılmısız Be Arkadaslar
yaw eren kardes havalar düzelsin gelecem merak etme bu grup dagılmaz abi yaa...eren ben arada sırada buraya takılıyorum geri sayfalara bakarsan sen yoksun agam yaaa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)