hmm bence fazla geç kalma bir alarm taktır hoca..
hmm bence fazla geç kalma bir alarm taktır hoca..
CBR 600F Honda,
saolasın kesinlikle taktıracam ok şakaya gelmez abi bunlar götürürler walla birde disk kilit alcam alarmlıları varmış bayagı olayı çözerim ozman heralde
abi disk kilidinden ziyade motoru bir yere sabitlemek gerek.. hatta siteyi yakından takp ediyosan geçenlerde ana sayfadaki bir sürü çalıntı ilanını görmüşsündür.. motosiklet şakaya gelmez abi.. 1 kere benimde başıma geldi ama bereket versin erken haberim oldu götürürken yakaladım..
CBR 600F Honda,
şerefsiz abi bunlar ewetsabitlemem lazım ama sabitleyecek bir yer yokki merdiven arasına koyduğum zaman geçecek yer kalmıyor millet şikayet ediyor haklılar ama bende napacağımışaşırdım elim ayağım oldu yaw
yakınlarda fln bir otopark yokmu
CBR 600F Honda,
ooooh beyler vadi tesisleri falan ..... iyi walla ben gelemedim.Çalışmam lazımdı.
bugün sınava girdim 2 hafta içinde alırım sanırım ehliyeti...
mersin,cruiser,avukat,27
yES eİNSTEİN YOU'LL GET THE LİCENCE İN 2 WEEKS TİME. We've met with the guys at the campus but as the electricity went out we decided to go to the sea side.It was the best meeting I suppose.When will you get back to the meetings We have got new ideas to share. take care .
ben ok derim... fena durmuyo..
CBR 600F Honda,
ilki daha güzel...
ciks cuma akşamı toplantıda sana "onlar kaç kişi geldi, biz 3 kişi gidersek ayıp olur" dedimmi demedimmi? peki sence, senin tek başına gitmen ne kadar doğru oldu? elbette istediğin yere gidersin sana kimse karışamaz. ama adanalı abiler bize buyrun gelin diyecek. koca mersinden bir sen gideceksin. ben inanki adanalılara karşı çok ama çok utandım. yüzyüze konuşmamız lazım...
selamm beylerrr
Hiç yakıştıramadım sizlere be böyle davranışları.biz neden mersin 1 kişi geldi diye size gönül koymadık.alper kardeşim sizlerin işleri veya buna benzer durumların olduğundan ve selamınız dan bahsetti.rahat olun ve böyle basit şeylere kafa yormayın.yeri geliyor 30-35 makina tolanıyoruz bazanda 10 u bulmuyor ama biz gelmeyen veya gelemeyene gönül koymayız.sizleri seviyoruz kendinize ii bakın
Mersin gezi hftası hatırlarsanız kimse gelmezsse ben tek başıma gelirim demiştim.ama saolsun arkadaşlarım beni yalmız bırakmadıllar.aam ben yalnız da gelebilirdim.gelsemde kimse bana gönül koymazdı dimi.alper kardeşime sanki cephe almış gibi bir tavır sezinledim yanılıyor muyum yoksa evet evet ben yanılıyorum sanırım.biz burda 80 kişiyi idare etmeye birliktelik saglamaya çalışıyoruz ve bunuda başardığımızı sanıyorum.ben şahsım adınaçok çabalar sarfediyorum ve bunun karşılığında da sizlerinde okuduğu gibi tr de yer edindik her memleketten sevenlerimiz çogaldı .bunu birliktelikle sagladık.bizde çok sorunlar yaşadık ve zaman zaman da yaşıyoruz.ama bunları sorun yapmak yerine konuşup çözmeye çalışıyoruz.
sizlerdende aynı şekilde davranışlar bekliyorum hepinizin gözlerinden öpüyorum
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
selam arkadaşlar nasılsınız napıyorsunuz hafta sonuna görüşelimmi veyaaa bir akşam töbeki ye gidelimi tanışma için güzel olur toplanabilirsek hem tanışma olur hemde sohbet olmazmı
birde arkadaşlar eniştem grafiker ona söyleyim oda çıkarsın bi amblem olmazmı
ciks cuma akşamı toplantıda sana "onlar kaç kişi geldi, biz 3 kişi gidersek ayıp olur" dedimmi demedimmi? peki sence, senin tek başına gitmen ne kadar doğru oldu? elbette istediğin yere gidersin sana kimse karışamaz. ama adanalı abiler bize buyrun gelin diyecek. koca mersinden bir sen gideceksin. ben inanki adanalılara karşı çok ama çok utandım. yüzyüze konuşmamız lazım...
kaancım,
cuma günü hafta sonu ile ilgili oturduk konuştuk.gruptan bazı arkadaşlarmızın işi olduğundan dolayı armıza katılamayacağı kesindi değil mi?
bu gerçekten de üzücü ve değiştiremeyeceğimiz bir noktaydı.alper'in, çağrının,eren'in kesin gelmeme,net olmasa da nezih'in gelememe durumu vardı. ama yarın bir gün herhangi bir başka gezimizde gruptan diğer arkadaşlarımızında herhangi bir iş çıkabileceği gerçeği de kaçınılmaz.
bu gereçeği asla unutmayalım bu konumda bende sende olabilirsin.
cuma akşamı için, ben gitme taraftarı olduğumu dile getirdim.konuşuldu ve saydığımızda sadece 3-4 kişinin gelebileceği durumu çıktı ortaya.buna rağmen adanaya 3-4 gidilmesinin utandırıcı olduğunu savunuldu.ne yapılmalıydı 3 kişiyiz diye gidilmemeli mi bana göre ters bir yaklaşım,
motorsiklet gönül işi bunu hepinizin bildiğini biliyorum hatta inandığınıza, bu nendenle buradayız.
adana çmsk 80 motora sahip bir kuruluş ve görüyoruz ki geçen hafta 9 motor gelmişlerdi. orana bakar mısınız,orana bakmanı istiyorum,
ben adanaya gideceğimin sözünü kendi adıma kılıça vermiştim kimsenin adına vermedim bu sözü,daha topiğini açtığı gün.
burada beni yaptığım davranışta ne seni ne de diğer arkadaşlarımı rencide etmeye dayanan bir hareket vardı.hep beraber gitmek isterdim ama arkadaşlarımızın işleri vardı,üzücü ama değiştiremeyiz hepimizin bir takım sorumlulukları var. yarın bir gün başka bir geziye davet edildiğimizde bir kaçımızın daha işi çıkabilir ve gene bu sayılara ulaşıldığında ayıp olur diye gitmeyecek miyiz?
sadet olarak ben seni cmrtsi günü de aradım ve gideceğimi dile getirdim.
aramızda ben müsaittim ve gittim.sizin gelememe durumlarınızı dile getirdim.
kimse sizlere ne darıldı ne ayıpladı ne de başka bi şey oluştu. aksine dostluk daha da ilerledi diye düşünüyorum.
benim gidip gitmememin etkileri değilde,
hepimiz bir hafta yoğun bir tempoda çalışıp hafta sonu beraber bir yerlere gitme isteği içersinde olan motorcularız ve bu doğrultuda harket edilmesi gerektiğine inanıyorum
bir arkadaşınız olarak,
beraber olamamak üzücüydü böyle bir haftanın daha olmaması için fedakarlıklarınızı bekliyorum .
arkadaşlar ama olmuyo olur böyle şeyler nolcak artık alan olmuş dimi bozmayın morallerii olmuyo ama haaa yaniiii
arkadaşlar ciks sizleri çok iyi temsil etti bence ona teşekkür etmelisiniz kolay değil onca yolu tek gel tek git bence helal olsun ciks 33
patronun rahatsız.dün sürekli hastaneler arası koşuşturup durdum. yazamadığım için kusura bakmayın.
ciks dikkat ettiysen ben yazımda ne dedim. elbette istediğin yere gide bilirsin sana kimse karışamaz. benim söylemek istediğim mersin mt davet edilmesi ve koca mersinden bir senin gide bilmen. elbette herkezin işi olabilir.ama irdelemeye çalıştığım yeri bir daha düşün.
beyler cuma günü vadiye gidiyormuyuz? cemero sende gelicekmisin? ayrıca davulcunun bahsettiği olayı güzelleştirelim.t-shırt bi kesinlik kazansın.tabii kartlarda...
Bu arada Pazar günü adanadan başlanacak ve mersine gidilecek.Grubumuza katılmak istiyenler ban PM den ulaşabilirler...
güzel bir gezi olacak bekleriz...
Yağız
saygılarımla
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)