arkadaşlar merhaba. bu ayın 24'ünde mersinde anathema konseri varmış. yenişehir fuar alanında diyor. bu alan nerede
arkadaşlar merhaba. bu ayın 24'ünde mersinde anathema konseri varmış. yenişehir fuar alanında diyor. bu alan nerede
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
MT osmaniye-kadirli'ye davet
Tarih: 28 ekim 2007 - Pazar
Buluşma Yeri: Kadirli Sülemiş Tesisleri
Buluşma Saati: 09:30 Adana'dan ve Gaziantep'den gelecek arkadaşlar beklenecek.
Hareket Saati: 10:30
Gezi İçeriği: Dışarıdan gelen arkadaşlar ile sülemiş tesislerinde verilen moladan sonra. Karatepe milli park içerisinde bulunan su sporları merkezinde adanalı croscu arkadaşların gösterileri ve öğle yemeği (çökelekli,ıspanaklı saç böreği ve ayran)
karatepe açıkhava müzesi ören yeri gezisi.
Kastabala _hieropolis antik kenti gezisi.
hemite kalesi ve ceyhan ırmağı gezisi (yine cross parkuru var)
ve akşam olmadan otobandan misafirlerin yollanması.
kadirli :
Adana'ya 100 km.
Ceyhan'a 60km
Osmaniye'ye 40 km
Gaziantep'e 170 km
mesafede.
Davetimize tüm çevre il ve ilçelerden arkadaşlarımız davetlidir.
lütfen önceden Osmaniye grubuna veya asanteboglu@hotmail.com veya airman'a haber bırakınız.
güzel bir gezi olacağa benzior....
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
slm arkadaslar buradan sadece tanıdık ben varımm hepiniz ddavetlisiniz ben kaç defa geldim bak bu sefer sıra sizde baya kalabalık bi organizasyon olacak.adana cross ekibi antep mt urfadan 15 motor ve osmaniyeden 5 motorun katılımıyla harika bişe olacak sanırım sizide bekliyoruzzzzzz saygılar
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Herkese merhabalar. Arkadaşlar Kadirli ye gelecek grupların motor ve kişi sayılarını güncellemek istiyorum.
Adana (Çukurova MT grubu) 15-20 motor
Adana (Kros Grubu) 10 motor
Urfa 15 motor 20 Kişi
Antep 10 motor
Osmaniye 5 motor
Mersin 2 motor
Ereğli 1-2 moto
Forumdan takip ettiğim kadarıyla Adana grubunun sayısında artış olma ihtimali çok yüksek.
Organizasyona katılan herkes için, her bir dakikasını keyifle geçireceği bir zaman dilimi olcanı garanti ediyorum. Bu arada kros gösterisi yapılcak araziyi ayarladık, parkor kros için çok uygun ve izleyicilerinde her bir saniyesini kaçırmadan izleyebilecekleri bir arazi. Yol planı yapıldı, kullanacağımız yolun bir kaç km hariç tamamı asvalttır, racing dahil tüm motor tarzları yolu zorlanmadan kullanabilirler, yolun asvalt olmayan kısmı da çukursuz, düz ve düzgündür, yalnızca toz vardır. 28 Ekim Pazar günü görüşmek dileğiyle...
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
BEN erdal arkadaşlar herkese slm ben bi şey soracam bu aralar mersinde motosiklet gezileri oluyrmu bi bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
1- kadirli'de yapılacak geziye katılmayı ( özellikle ressam kardeşimin sürekli ısrarı ve daha önemlisi benim de ona nisafir olma isteğim) çok arzuluyorum ama motosikletimi sattım, üzgünüm, katılamıyorum.
2- 29 ekimde geçen seneden önceki 29 ekimde 6-7 motorlu olarak ve sanırım Türkiye' de ilk biz gerçekleştirdik, imkanım ( motosikletim) olmadığı için sadece araba konvoylarına katılabiliyorum ( içim acıyarak)
3- mersinde de elbette geziler düzenleniyor. ancak sanırım bu formda gezilere eskisi kadar katılma isteği yok. başka mersin formlarında şansını dene derim.
iyi akşamlar....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
selam arkadaşlar, bende mersin katılıyorum,aslen adanalıyım,bu resimler ne böyle ya, süpermiş gezilere bende katılırım ama yaşım tutmadığı için henüz bi motosikletim yok,ama yeterince yüzsüzüm biri ardına alırsa heryere(arjantin dahil) gelirim,ipim kopuk yani , 2008'in ilk aylarında motosikletim altımda olacak inşallah,bi tek ehliyet yok araba sürmeyi bildiğim için motosiklet sürerken pek sorun yaşamıyorum ama dururken biraz sorun oluyor nereye basacağımı, neyi sıkacağımı şaşırıyorumölmeden önce öğrensem iyi olar...şimdi derslere akacam,ama aklım burda kalacak
mersinli motorcular yaşıyomu hala ?? merak etmedim değil hani ara sıra yaşam belirtisi please
ayranlar içildi,
ayrıda düşüldü,
şapkayı öne koyunca,
özlemler pekişti....
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
gözlerim yaşardı mersin'den biri dahaaa........ nerdesiniz abi yaa,kuzenle yolda giderken 50 tane motosikletliyle selamlaşıyoruz ama foruma gelince kimsecikler yok,bi daha da ayran içmek yok yalnız kaldımmm burdaa
bende buralardayım...hiç görüşemez oldulk ya....ne geziler yapmışız zamanında
...vay be.....
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
kardeşlerim, görüşemiyor, yazışamıyor olsak da hepinizi çok seviyorum.
bu arada foruma yeni katılan kardeş, buralar sessiz diye meraklanma sen, bir bakarsın birden bire uyanır bu dev. bu sene geçiş aşamasındayız. motorlar büyütüldü, teknik bilgi çoğaldı, şapka düştü kel göründüüüü, daha çoook şey var ama burada olanlar birbirlerine gözü kapalı canlarını emanet ederler. tanışmak istiyorsan bilgilerini özele at, cevabını mutlaka alırsın. yalnız şunu da ekleyeyeim:
1- düzey
2- kask
3- sevgi
4-dürüst
5-fedakarlık
topcase'ine koy gel.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)