herkesin kandili mübarek olsun
Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Miraç kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun
[COLOR="Blue"][I]HAYAT [COLOR="Red"]SATRANÇ[/COLOR] OYUNUNA [COLOR="Yellow"][COLOR="Navy"]BENZER[/COLOR][/COLOR] BİR [COLOR="Lime"]ÇOK[/COLOR] KEZ [COLOR="DarkOrchid"][B]ŞAH[/B] [/COLOR]DERSİN [COLOR="Orange"]BİR[/COLOR] KEZ [COLOR="Black"][B]MAT[/B][/COLOR] EDERSİN.[/I][/COLOR]
haklısın musti arayı uzattık. ateşi korlamak lazım
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
merhabalar arkadaşlar
10.08.2007 tarihinde tatil amaçlı çıkmış olduğum antalya istikametinde Tarsus --->huzurkent arasındaki çevre yolunda Görmüş olduğum bir motosiklet sürücüsü Hiçbir kırmızı ışıkta beklemedi eğer bu plakayı görürseniz aman diyim dikkat edin işte ölüm makinasının plakası 33 AZ 227
saygılar hatay mt
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
mrb bir haftadır didim ve kuşadasındaydım kendim çektiğim gezi fotolarımın birkısmını ve ilginç olanlarını sizlerle paylaşmak istedim...
BUNLAR CEP TELEFONUMLA YAKALAYABİLDİKLERİM DAHASI FOTOĞRAF MAKİNASINDA FOTOĞRAF MAKİNASIDA BASIN MÜDÜRÜMDE BANA FOTOLARI İLETTİĞİ ZAMAN SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM EFESE GİDEN VARMI BİLMİYORUM GİRİŞ 20 LİRA TABİ BEN KAÇAK GİRDİM DİKENLİ TELDEN ATLADIM AMA 1 SAAT İÇİNDE 200 DEN FAZLA TURİST GİRDİ TABİ BUNLARIN ÇOĞU JAPON TŞK İYİ SEYİRLER...
hoşgeldin nezih. güzel fotıolar çekmişsin de, bereket tanrısına fazla tamışsın gibi geldi. sanırım turistleri gördüğünde hislerini açıklıyor olsa gerek ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
güzelmiş :D bi fotoğraf makinesi alacaz galiba.
ölümden korkuyorsan arkamdan gelme....::158::
nezih abi hoşgeldin...güzel fotolar çekmişin....ustaoglu4840 uyardığın için teşekkürler ....böle sürücülere gerçekten dikkat etmek gerekir....
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
yakinlarda gezi planiniz var mi ?
rica ederim moto_yunus motorcu motorcunun kardeşidir.(Tabi kurallara uyan motorcu)
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
hoşbulduk arkadaşlar ya insanın memleketi gibisi yok be valla turistler kızlar falan derken düzensiz bir yaşam kadar kötü bişey yok memleketimizin kıymetini bilelim her nekedar ikinci sınıfa düşsekte genede mersinliyiz...sevgi ve saygılarla...
nezıh baya ılgınc fotolar cekmıssın saolle ne zaman gıttını bılmıyorum ama hosgeldın fotolar ıcınde tesekur
arkadaşlar selam mersinde bir hafta sonu geçirmek istiyorum hesaplı elit bir otel veya pansiyon bilgisi verirseniz memnun olurum özelden veya msn den selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
30 ağustos zafer bayramınız kutlu olsun.....
YUNUS EMRE KARAN
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
sencer abi valla ne bileyim garibime gitti bu tabelayı hangi akıllı belediye nereye koyuyor tabi ben geçen haftalarda adanaya gittiydim mavi bulvara gideceğiz giderken sokaklarda motor giremez tabelelerı var böyle saçmalıkmı olur ya
sencer abi haklısın walla ne günlerdi ya....
YUNUS EMRE KARAN
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)