Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Mersin - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    evet arkadaşlar alper ( artniyet ) ve çağrı akşama önemli bi sebep yüzünden akşama yanımızda olamıyacaklar.üniversite içinde de bi sorun yaşamamak için buluşma yeri ahmad tea olarak değişmiştir.saat 19:30 - 20:00 arası bekliyoruz.
    motoyunus kardeş nerdesin senide bekliyoruz.
    cemero saat 19:00-19:30 arası seni burgerking in önünde beklicez.pckopat ile ben.kerimin nosundan bizi ara.
    kerim: 05356441385 ( not sapıklar lütfen rahatsız etmeyin bizim ki azıcık pckopattır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ael320 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    klr650 1998
    neler dönüyor millet orda

Motosikleti
    250 mct
    alper ve çağrı gelmeyecek diye buluşma yerini değiştirdik ( üniversiteye almazlar belki diye) tam bi fiyasko. neyse zar zor toparlandık yine kampüse çıktık. tarsuslu arkadaş yoktu. yada gelmiş ve gitmişti cemero kusura bakma arkadaş
    motoyunus sende sesver
    ayrıca ömer görüşürsek iyi olur....

cemero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zongshen cross 125
    selam arkadaşlar saat 7 den 8.15 e kadar bekledim ve gelen giden olmadı walla son anda yer değişikliği yapmışsınız ben en son öğlen girmiştim nete vede bişey yoktu keşke birileri o satte orada olsaydı girerken hiçbir problemde olmadı gelmedi demeyin hattaa garsona ve kapı görevlisine bile sordum yaniii gelen giden varmı diye neyse kısmette yokmuş ama bayağı bozuldum ekildim diye wallla değişiklik olursa bundan soonra 0535460092 den ulaşabilirsiniz arkadaşla geldik onada rezil oldum

artniyet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ahhh camero ahhh.bak ben bi buluşmaya gelmedim böyle oldu .senden özür diliyoruz birdahaki sefere diyelim artık .affeyle bizi.
    mersin,cruiser,avukat,27

moto_yunus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER-6N
    saat 20:20 de ahmad tea'ye gittim kimseler yoktu herhalde biraz geç kaldım özür dilerim.bi de bu hafta gezi var mı?
    YUNUS EMRE KARAN
    www.facebook.com/yunusemrekaran
    https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw

davulcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mct 250
    Selam cemero oncelikle senden cok ozur diliyoruz ,bulusma noktasını son anda değiştirmrk benkaan kodadlı Kaan Tokteker isimli arkadaşımızın fikriydi. ancak değişiklikten haberiniz olmayabilecegini dusunerek kalkıp universiteye gittik.Maalesef garson arkadaş sizin daha 30 dk once kalktıgınızı soyledi.Ben art niyet le olan önemli işimizden dolayı gelemeyecegimi tahmin ediyodum ama 2 dakikalığına da olsa atladım geldim buluşma noktasına. Biz orayı cok begendik.Bundan sonraki bulusma noktamız (hafta içi için)orası olacak.Tekrar ozur diliyoruz.Bundan sonraki buluşmalarda goruşup tanışmak uzere.

OOOO moto yunus sen ugrar mıydın buralara?Yok kardeşim bu haftasonu gezi yok.sınavlar, düğünler, onumuzdeki hafta içi şehir içinde biryerlerde buluşup konusacagız obur hafta için.
    Ah kaan ah. butun millete mersin in muhtelif koselerinde buluşmaya dawet etmişsin.hepsini ektin beeeah!!

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    cemero, abi kusura bakma.. hep şu yer değişme işinden oldu sorun.. kafa karıştı.. 3 yer çıktı abi.. burger king, ahmad tea, ünivrste.. hem eksik elemanlarda wardı.. sonuç olark bu toplanmadn hiçkimse bişey anlamadı.. buda mersin mtye bir ders olur ve mekan belirlendikten sonra değişiklik olmaz.. her neyse abi sen numarayıda eksik vermişsin... bu arada bu hafta gezi iptal.. adanalı abiler belki önümüzdeki haftaya ziyaretinize geliriz..

moto_yunus abi harbiden sen buralara takılırmıydın bea.. abicim yine dün kusura bakma sende mekan değişikliğinden etkilendin.. sende cep falan warsa bana bırak toplanma olmadan sanada haber edelim..
    CBR 600F Honda,

Motosikleti
    zongshen cross 125
    05357460092 pardon

neyse hayırlısı artık yaa napalım bu arada buraya gelin bir hafta burda toplanalım burdanda çamlıyayla yaparız iyi olur

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı cemero adlı üyeden alıntı
    05357460092 pardon

neyse hayırlısı artık yaa napalım bu arada buraya gelin bir hafta burda toplanalım burdanda çamlıyayla yaparız iyi olur
    oke hoca inş en kısa sürede tarsus yaparız..
    CBR 600F Honda,

Motosikleti
    250 mct
    cemero kardeş kusura bakma. alper ve çağrı gelmeyince bizi kampüse almazlar değip yeri değiştirdik. ama telin olmadığı için arayamadık.siteye yazmıştık ama bakamamışsın. hatamızı telafi edicez söz

pcpcpc bana ulaş turkcellin kapalı. aç hemen

artniyet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben gecen hafta çamlıyayla tarafındaydım ama çamlıyaylaya kadar gitmedik Kaburgediği köyü falan var oraları gectik çamlıyaylaya 15km kala muhtarın yeri restorantı vardı oraya gittik (arabaylaydım) bence kesinlikle gidilmesi görülmesi gereken yerler...
    mersin,cruiser,avukat,27

moto_yunus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER-6N
    05366251189 bu cep numaram 24 saat açık gezilerden ve buluşmalardan önce ulaşırsanız sevinirim en yakın zamanda görüşmek üzere
    YUNUS EMRE KARAN
    www.facebook.com/yunusemrekaran
    https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw

Motosikleti
    FZR600
    herkese selamlar,
    dün akşam keşke tüm ekip bir araya gelebilseydik.bu arada alper;ablanın düğünü varmış,şimdiden tebrikler mutlulukları bir ömür sürsün.
    yunus senin numaran yok bende sesin solğun kesildi adete numaranı ulaştır bize.bu arada bir kaç tane yeni arkadaş getirmeyi düşünüyorum, grubumuza bakalım ve bir değerlendirelim.Bir takım sorumlulukları bireylere yükleme zamanımızın geldiğini düşünüyorum.hafta sonu bir arada olmamak üzücü oldu. görüşmek üzere *ciks*

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı moto_yunus adlı üyeden alıntı
    05366251189 bu cep numaram 24 saat açık gezilerden ve buluşmalardan önce ulaşırsanız sevinirim en yakın zamanda görüşmek üzere
    eiwalla gözüm..biz bilgilendiririz seni...
    CBR 600F Honda,

Motosikleti
    zongshen cross 125
    iyi geceler arkadaşlar size bi sorum olcaktı bu kilitler hakkında acaba nası birşey kullanmam lazım apartmanda oturuyorum içeri koyuyorum disk kilidi var ama çok fazla etkili olacağını düşünmüyorum bana yardımcı olursanız sevinirim nasıl birşey daha çok güvenliği arttırır bu arada cross motor

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    abi benim tavsiyem hırdavatçıda veya sanayine yaptırabilirsin tahminimce zincir.. bildiğimiz halkalı zincirin en kalınından yaptırabilirsin(en uzunundan).. bence bir apartman için en güvenlisi o... bir yere sabitlemek şartı ile..(biraz zahmetli).. eğer motorda alarmda warsa pek sorun olacağını zannetmiyorum.. tabi buna alternatif olarak daha teknolojik çözümlerde mevcut.. maddiyata göre..
    CBR 600F Honda,

Motosikleti
    zongshen cross 125
    saolasın walla alarm yok etkili oluyomu alarm birde alarm taktırsak yeterli olurmu aküyü fazlaca kullanıyrmuş öyle duydum walla motoru yeni aldım açıkçası para saydık 100 150 kısıpta güvenliği sağlamazsam sonradan vurmayayım kafama zinciri de taşımak biraz zor olur diye düşünüyorum bana biraz daha yardımcı olursan sevinirim

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    abi tabiki alarmın etkisi war.. bence fazla vakit kaybetmeden alarmı taktır.. ben kendimde dahil aynı alarmı 4 kişide uyguladım.. sonuç mükemmel.. ne aküde nede başka bişeyde sorun çıkıyo.. benim alarmın markası bertone.. fiyatıda takmasıyla beraber 40 ytl fln bildiğim kadarıyla.. bu arada motorunun markası ne?_?
    CBR 600F Honda,

Motosikleti
    zongshen cross 125
    zhongshen 125 cross

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler