KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Hafta sonu ss ile 160 km olan Mersin-Aydıncık arası eylenceli bir gezi yaptım motosiklet sevdalısı dostlarım ile paylaşmak istedim.
Resimde suyun içindeki boru Kıbrıs’ın içme suyunu aktarıyor.
Bölgenin meşhur poyrazı ortaya çıkınca Gülnar-Silifke yolundan dönüş yaptık.
Kazasız,belasız sürüşler dilerim.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
abicim yollara düşmüşsün bakıyorum... Maşallah diyelimde nazar değmesin
o kıbrısa su pompalıyan yere geçen sene yıllık izinde nezihle gitmiştik. buz gibi çok güzel
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Kaan sağol. Nede olsa bizim memleket orası,yaz tatilleri olmasa gidemiyoruz. 3 gün önce şansımdan kepçe ile derinleştirmişler havuz gibiydi.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
ArkadaŞlar Mrb DÜn Yanİ Pazar GÜnÜ Araba İle Aİlece Findiktakİ Yayla Evİne Gİttİm ÖĞleden Sonra Benden Kaynaklanan Bİr Nedenden Dolayi Arabada Bİr Problem Oldu Malum Her Aİlede Olan TartiŞmalar YaŞandi Bende Sİnİrlenİp Çantami Alip AŞaĞiya DoĞru YÜrÜmeye BaŞladim Sİnİrlİyİm Telsİmİmde Konturum Var TÜrkcelde Yok Telsİmde Çekmİyor 25 Km Yol YÜrÜdÜkten Sonra Baktim Her Yerİm AĞirmaya BaŞladi İlk Önce Arabali ArkadaŞlari Aradim MÜsaİt Deİl Obİrİ Adanada Bİrİ Aydincikta Erenİ Aradim Telİ Kapali Alperİn Telİ Şebeke Hatasi Falan Derken Mustafa Yildirimi Aradim KÖydedİr Dİye Onada Anlattim Araba Arizali Dİye Allahrazi Olsun Yunusun Telİnİnİ Aradi Aradan 1.30 Saat Sonra Yunus Benİ Almaya Geldİ Saol Yunus TŞk Ederİm Esas Konu Zoruma Gİden Ben Motosİkletİmİ Pazar GÜnÜ DiŞari HİÇ Çikarmadim ...... Pazartesİ GÜnÜ Kİmİ GÖrsem GeÇmİŞ Olsun Motorun Arizali DİĞerİ Yahu Yenİ Motor Ariza Yaparmi Obİrİ Honda Senİ Nasil Yolda Birakti Herkeze Ayri Ayri Anlatmak Zorunda Kaldim YANİ GERÇEKTEN Ariza Yapsa VEYA DÜŞsem Ölsem Demekkİ Hemen Dakkasi Dakkasina BÖyle Anlatilacak Lan Olsa Ne Olur Olmasa Ne Olur Bu Yazidan ÇikaracaĞiniz Ders Şu Olsun Herkeze GÜvenİlmİyor Sevgİler HoŞÇakalin Dİkkatlİ Olun Tekerİnİz Bİle Patlasa ArkadaŞlariniza SÖylemeyİn Ne Olur Ne Olmaz......
nezıh cok gecmıs olsun bence duyan herkez aynı sıyı dusundugune emınım sen benı aradıgında benınde aklıma gelen ık sey motorla yolda kaldıgın dı ne olur ne olmaz hasar yada allah gostermesın kaza her an cıkabılır karsımıza yunus da ben gıdemem deseydı hemen hazırlanıp yola cıkmayı dusunuyordum
valla ben bişey anlamadım. yani millet geçmiş olsun dedi diye mi bozuldun yoksa arabayla almaya gelmediler diye mi?
ya da şöyle söyleyeyim: sadece aradıkların mı "arkadaşın" yoksa aramadıkların mı? yok aradıkların arkadaşınsa bu sitemi arayıp da gelmeyip ya da gelemeyip sonra geçmiş olsun dedikleri için yapıyorsan tekrardan tek tek ara. yok aramadyıp da sonra da bu sitemi yapıyorsan zaten haberleri yoktur nereen bilecekler ( benim gibi) neyse nezih, "tekeriniz bile patlasa arkadaşınıza söylemeyin" demişsin ya, ben motorumu değiştirmeye çalışırken arkamdan yapılan alaycı konuşmaları da biliyorum, delikanlı gibi yüzüme söyleyenleri de.... ve bilindiği gibi motosikletimi değiştirdiğimde de "hayırlı olsun" DİYEMEYENLERİ de biliyorum. demek ki arkadaş demekle arkadaş olmuyorlar. ben motosikletimi satıp motorsuz kaldığım zamanlarda beni sadece 2 kişi aradı, gerçi motosikleti aldıktan sonra ise hiçkimse aramadı!!!!!!!!!!! neyin ve kimin ne olduğunu herkes biliyor zaten. neyse yaaa, duydum ki yolda kalmışsın nezih, daha yepyeni motor seni yolda mı bıraktı hem de honda ha ama sana çok güzendim, niye otostop yapmadın
Ya Adam Motorla Yolda Kalmamissssssssssssssssssss Arabayla Da Kalmamisssssssssssssssssssss Cani Sikilmis Mersine Burdan Yururum Demisssssssssssss Bakmis Yol Bitecek Gibi Diiilll Bi Daha Cani Sikilmissssssssssss Bizi Aramissssssssssssss
Bunu Anlayan Anlar
üstad üzülme valla aslında planlar değişti acil sinopa geri döndüm tarsus tan iki tane mondial 150 zc aldık samsuna kadar otobüs samsundan sinopa motorları sürdük kardeşimle sıcak rüzgarlı ama güzel bi yolculuk oldu inşallah bende motorumu satıp biraz daha sıkı bi makına aldığımda gezmeye gelmeyi düşünüyorum sinop tarafına gelirseniz kapım açık herzaman
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
bugün ellerinizi semaya gönlünüzü Mevlaya açın, bugün günahlardan olabildiğince kaçın, bugün en gizli incilerinizi onun için saçın çünkü bugün kandil, mersin-mt kandiliniz mübarek olsun
[COLOR="Blue"][I]HAYAT [COLOR="Red"]SATRANÇ[/COLOR] OYUNUNA [COLOR="Yellow"][COLOR="Navy"]BENZER[/COLOR][/COLOR] BİR [COLOR="Lime"]ÇOK[/COLOR] KEZ [COLOR="DarkOrchid"][B]ŞAH[/B] [/COLOR]DERSİN [COLOR="Orange"]BİR[/COLOR] KEZ [COLOR="Black"][B]MAT[/B][/COLOR] EDERSİN.[/I][/COLOR]
kaskı yooooookkkk.... ayıp ayıp
ulen reklam ettiniz be...sizde elime düşersiniz bir gün..
Motor kullanmak Güven, Özveri, Tecrübe ister !
celal abi 4x4 çok yakışmış ama emniyet kemerini takmamışın.....bu arada geçen çarşamba eskişehire gittim ....pazara kadar orda kaldım eskişehir mt geleceğimi yazdım bi tane Allahın kulu ilgilenmedi....onlar buraya gelseler iyi bir şekilde ağırlamak için ordan oraya koştururduk...neyse...
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
çok ilginç eskişehirde siyahlimuzin (aytaç) ilgili gözükür herkesi davet eder ama bu sefer nasıl böyle bişey yapmış
[COLOR="Blue"][I]HAYAT [COLOR="Red"]SATRANÇ[/COLOR] OYUNUNA [COLOR="Yellow"][COLOR="Navy"]BENZER[/COLOR][/COLOR] BİR [COLOR="Lime"]ÇOK[/COLOR] KEZ [COLOR="DarkOrchid"][B]ŞAH[/B] [/COLOR]DERSİN [COLOR="Orange"]BİR[/COLOR] KEZ [COLOR="Black"][B]MAT[/B][/COLOR] EDERSİN.[/I][/COLOR]
aslında bende ona şaşırdım..çünkü kendisi bi ara sürekli bizim foruma takılıyordu...bende ilgilenir diye düşünmüştüm..belkide gözünden kaçmıştır yazdığım yazı...hadi onun gözünden kaçtı ama başka hiç kimse ilgilenmedi...
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
slm arkadaşlar ben Tarsus tan Necef. yeni üyeyim. motorsiklet manyagıyım. 17 yaşındayım. şubat 2008 de A2 ve B ehliyeti beraber alıcam. buyrun bi arkadaşınız daha oldu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)