hayırlı olsun arkadaşlar..allah kaza bela vermesin.. güle güle kullanın.
hayırlı olsun arkadaşlar..allah kaza bela vermesin.. güle güle kullanın.
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin cbf 150 cilere...
cbf cılerde artmaya basladı bu aralar bızdemı cbf alsak cok maynak duruolar yaff Allah kaza bela vermesın tum motorculara
allah hepinizden razı olsun tam yol motoru ya az yakıyor hemen hızlı kalkıyor çekiş normal crostan sonra biraz zorlandım alyını vurmayım diye kaldırıma falan çıkmadım çukurlara korkarak yavaş girdim tavsiye ederim .... ben bugün antmen ticaretinr oradan geçerken mct ler 3.200 olmuş 250 lik makina çhoper ya nasıl düşmüş 4 e kadar çıktıydı bir ara şimdi bu fiyat hemde tam sezon nu ben cbfyi 3.660 a aldım plaka hariç inşallah allah hepinize daha iyilerini nasip eder ama sizin motorlarda fena deil hani allah kaza bela vermesin......
benim motorumada bugün park halindeyken araba carpti malesef sag tarafinda biraz masraf olustu, ama carpan adamin kaskosu karsilicak yarin goturuyorum servise...
selam arkadaşlar uzun zamandır sizlerden uzak kaldım tekrar aranızdayım
görüşmek üzere herkese kazasız sürüşler.
Hoş geldin,aramızda seni görmek büyük mutluluk.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
saol nezih abi, bundan sonra nazara bende inanacagım. resmen cöldeki bahtsız deve oldum yaa 1 haftada 2 kez motora vurdular millet sokak aralarında beni bekliyo mustafa cıksada çarpsak diye :D
gecmıs olsun mustafa doveydın adamı bı
mustafa geçmiş olsun...nezih abi hiç sorma fiyatları çok düştü ya...bu gidişle satamacayağız....
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
Mersinli dostlarım,selam. Cumartesi sabah 1 super light 150, 2 super shadow olmak üzere
Toplamda 3 motor 6 kişi Mersinden geziye çıktık. Prof. Fatih hocamızın öncülüğünde, Tarsus’ta parkta molamızı verdik.
Yolumuz uzun olduğu için oyalanmadan,Çamalan,Tekir yaylası,Pozantı Niğde yollarına çıkıyoruz.
Sonunda Kayseri yolundayız.Yahyalıya ulaşırsak oradan Kapuzbaşı şelalesine varacağız.
Artık etli pide zamanı,açlıktan bittik.
Mola verdiğimiz yerde,BP nin Kayseri de çekilen reklamında yol ver dağlar türküsünü seslendiren ozan Cuma ile fasıl yapıyoruz.
Nihayet 360 km sonunda Kapusbaşı şelalelerine ulaştık.Dğın üzerindeki kar sularının erimesi ile oluşan 7 göl,suları kendine bulduğu yollar ile dağın muhtelif yerlerinden dökülmektedir.
Toplamda 720 km yol kazasız ve hasarsız tamamlanıyor. Saygılarımla.
yeni motosikletler hayırlı uğurlu olsun beyler...
cumartesi günü benim dükkanın açılışı var saat 10:00 ile 14:00 arası beklerim... bi zahmet ulaşamadıklarımada haber verirseniz...
Yer: Devlet hastanesi kapısı karşı sokağı az ilerde solda Mediko medikal
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Cumartesi görüşelim,hayırlayalım.
gorusuruz kaaaan hayırlı ugurlu olsun yenı işin
arkadaşlar cbf 600 ümü satıyaorum ilgilenen mersinli arkadaşlar için burdan hatırlatim dedim
http://www.motosiklet.net/forum/satm...tml#post719774
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
oh ohh güzel geziler başlamış :D sezon açılmış arkadalar.. yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin der iyi forumlar dilerim. yeni motor lan arkadaşlar.. hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela vermesin...
motosiklet kullanmak maharet işidir, mazaret kabul etmez... ::tutkuy::
bekliyorum beyler... pastada var
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
wiceroy kardeş o yolları bilirim arabayla teptim geçen erciyesten nevşehire nevşehirden niğdeye güzel yerler ama dikkat ettinmi hiç ağaç yok kurban olsunlar akdenizin bitki örtüsüne canım bu arada ben servislere giden arkadaşlar için söylüyorum arkadaşlar hepimizin başından geçmiş veya geçecek motor elektrik aksamları garanti dışıdır boşuna servise götürmeyin bildiğiniz tanıdık işi bilen insanlara götürün hem işiniz görülsün hemde paranızın hesabını bilin
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)