KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
resıtı transıt gecmetım beyler oda arkdasımız anlayan anladı sanırsam
saool resıt bu aralar dahada ıyıyız bı sen eksıksın aramızda
sencer beraber gıdelım beeeehhh
mustafa ne oldu bu site daha başlamadan bitti galiba
selam arkadaşlar
reşitttttt nerdesin
sıte uzn zaman olmus kurulalı ama mustafa yenı tanıtti bıze onunda parasını odemeyınce kapanmıs mılley duyrulur
mustafa abi ne alakası var yaa sitemiz pazartesi günü acılacak serverde bakım var :p
nezih abi yeni motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin, köpegi bugün alper abiyle birlikte yıkadık yeni dogan bebekleri nasıl yıkarlarsa aynı o sekilde yıkadık bi an tüylerim diken diken oldu cok tatlı kerata )
Saol Mustafa Allah Sana Daha İyİsİnİ Nasİp Eder İnŞallah KardeŞ ... Bu Arada O KÖpek GÜvercİn Kadar Ya Çok Tatli
amin abi, inşallah yakında senin mtora kardeş gelecek )
Eren imaj güzel,hayırlı olsun.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Lem mustafa kardesim valla sen olmasan kimse beni hatırlamayacak arada sırada girip bir selam veriyorm ona bile kimse a.s demez oldu ama olsun ben heer girdigimde nete mersin mt ye bakmadan cıkmıyorum.hepinizi cok seviyorum kendinize iyi bakın sevgiler saygılar.
Haaaa bu arada bensiz gezi olurmu lan ne iştir olm
erzurumdayım hala sınavlar bugun son ve ben kurtuluyorum inşallah...ayın 12sine kadirlideym ve 16 sına ankaraya gecmem gerekiyor
sensız zatı tadı cıkmıyor resıt
gezılerın sen bosver calısma yazın buraya gel
lan sonunda alacam paraya motor alacagımı bilmesem gidrmiyim ankaraya ama iş motorsiklette bitiyorsa hayat durur bende
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)