...............................................:
...............................................:
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
slm sencer abi nasılsın iyi misin alper öldümü nerede bu adam yawww
güzel bir geçit olmuş. görünce gözlerim yaşardı. nedeni soracak olursanız biz bunu ilk yaptığımızda 6-7 motorcuyduk ve bir şeyleri başlatmıştık. şimdiki organizasyonda da gördüğüm üzere doğru adımlar atmışız. dilerim ki kimsenin tekeri yoldan çıkmasın... saygılar...
motosiklet kullanmak maharet işidir, mazaret kabul etmez... ::tutkuy::
ahmetcim gözlerinin yaşarmaması lazım. biz kimseyi üzecek bir şey yapmadık ki tüm arkadaşların orada olmasını arzulardık. fakat işi dolayısıyle gelemeyenler olmuştur.
sevgiler
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
mersin de olsaydım kesin aranızda olurdum
bana motosikletle etkinlik olsun da ne olursa olsun
hııııı bir de adam akıllı muhabbet olsun
hele hele 19 mayıs etkinliği katılmaya değer muhakkak
teşekkürler sencer im. bu etkinlik sadece mersin motor kulübü olarak bizim değil tüm mersinli motorsever lerin katkılarıyla oluşturulan bir kortej di. biz sadece gerekli yerlerden izinleri aldık ve eskort eşliğinde çok katılımlı çok güzel bir kutlama oldu.
tüm türkiyenin kurtuluş bayramı kutlu olsun.
ahmetcim algıda hata yok tabiki anladım. latife olsun diye yazdım. her geçen gün bu duygular dahada büyüyecektir tabiki.
görüşmek üzere
yürekce abicim hariçten gazel okuyup bir şeyler elde etme gibi bir düşncem yok bir şeyler elde etmeye ihtiyacım yok çünkü.eger sizin varsa onu bilemem çünkü ben medyum dilim ..benim tepkim sadece sorulan bir soruya geçiştirilmiş ve kırıcı bir hitapla verilen cevabaydı ....allah kaza bela vermesin saygılar
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
Anlasılan birileri yine ortalığı karıştırmaya gelmiş...
ertuğrul kardeşim, seni tanımıyorum... eminim ki sen de beni tanımıyorsun. tek ortak noktamız motosiklet aşkıdır ki, bunda hemfikiriz sanırım. "hariçten gazel okumak" derken, (senin nereden yazdığını bilmiyorum ama sanırım adanadasın) adana ve mersin MT farkını gösterirken "karasu" arkadaşın bir tepkisini örnek almısın. de ki bu hitap yanlış "kendine göre doğru olanı yapmıştır,eleştirmek hakkımız değil diye düşünüyorum" peki yanlış bir örnekleme ile tüm doğru örnekleri yanlış olarak mı değerlendireceğiz?
de ki, mersin MT terbiyesizdir. peki adana MT neden terbiyesizlerle geziyor. kişinin karakterini arkadaş ortamı yansıtmaz mı birazda??
ee şimdi adana bunu yapmış diye tüm adanalı motosikletçiler aynı şeyi mi yapmış oluyor? yanlışı genelleştirmek yanlışı çoğaltmaktan başka ne işe yarar ki?
şimdi mersinde motosikletsevenler 19 mayıs gezisi yaptı diye, tüm mersinli motosikletçiler vatansever midir?
arkadaşım, mersine yapılan kaç geziye katıldın bilmiyorum ama bizi tanımadan yaptığın yakıştırmakla üzdü beni. buyur gel misafirimiz ol. bu kendimizi ispata çalışmak değil; insan kazanmaktır.
nezih
eren
muzo
alper
celalettin
karasu
ilker
yunus
hakan abi
karasu
jinlun mustafa
güvercin ahmet
ile ben nereye olsa giderim ki gittik, safları sık tutalım dediler böyle tuttuk.... bunlar ise hariç değil, dahilden gazeldir ki yaşadım... bu gazel hiç bitmesin isterim. mersin motosiklete gelince, onların içinde de mersinli motosikliler için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan insanlar da vardır, "çıkarım neredeyse ben oarada olurum" diyenler de (bu son " "cümle bire bir söylenmiştir)
lütfen bu polemiği daha fazla uzatmayalım olur mu? benim ya da senin bilmediğin pek çok olay vardır elbette ama tek aşkımız olan motosikletlerden bahsedelim(en azından benim için öyle)
[COLOR="Red"]AMACIM KİMSYE SATAŞMAK DEĞİLDİR Kİ BÖYLE BİŞEY YAPTIĞIMI SANMIYORUM, SADECE MERSİN MT YE YAPILAN YAKIŞTIRMAYI İÇİME SİNDİREMEDİM.
saygılar ve sevgiler kardeşim. allah kaza bela vermesin. sağlıcakla kal, tekeriniz düz bassın
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
arkadaşlar bu cumartesi erenin tükkanında toplanıyoruz... pazar günü güzel bir gezi ile yaza merhaba diyeceğiz işallah...cumartesi öğleden sona işini bitiren gelsin :d
merhaba MERSİN-MT
arkadaşlar Mersinin içme suyna zehir atılmış özellikle mezitli tarafına diyorlar lütfen bir müddet içme suyunu hazır alın tanıdığınız herkese söyleyin
[COLOR="Blue"][I]HAYAT [COLOR="Red"]SATRANÇ[/COLOR] OYUNUNA [COLOR="Yellow"][COLOR="Navy"]BENZER[/COLOR][/COLOR] BİR [COLOR="Lime"]ÇOK[/COLOR] KEZ [COLOR="DarkOrchid"][B]ŞAH[/B] [/COLOR]DERSİN [COLOR="Orange"]BİR[/COLOR] KEZ [COLOR="Black"][B]MAT[/B][/COLOR] EDERSİN.[/I][/COLOR]
Ahmet mesajı aldım tamamdır.
İçme suyunda birşey yok diye öğrendik valilikten ve emniyetten. Bir günlük beylik yapalımda hazır su içelim böbreklerimizde bayram yapsın icabında.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
bende meskiden haber aldım temizmiş ama hangisine inanmalı şaşırdım valla
[COLOR="Blue"][I]HAYAT [COLOR="Red"]SATRANÇ[/COLOR] OYUNUNA [COLOR="Yellow"][COLOR="Navy"]BENZER[/COLOR][/COLOR] BİR [COLOR="Lime"]ÇOK[/COLOR] KEZ [COLOR="DarkOrchid"][B]ŞAH[/B] [/COLOR]DERSİN [COLOR="Orange"]BİR[/COLOR] KEZ [COLOR="Black"][B]MAT[/B][/COLOR] EDERSİN.[/I][/COLOR]
evet ya bugun herkesın dılınde bu zehırleme olayı
arkadslar buraya kımsenın yazacagı yok ben bıseyler yazım dedım
bu pazar gezı ıyı ve yosucuydu herkesın möotoruna salık
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)