Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Mersin - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

...............................................:
    rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    slm sencer abi nasılsın iyi misin alper öldümü nerede bu adam yawww

Guwencin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz Yok
    güzel bir geçit olmuş. görünce gözlerim yaşardı. nedeni soracak olursanız biz bunu ilk yaptığımızda 6-7 motorcuyduk ve bir şeyleri başlatmıştık. şimdiki organizasyonda da gördüğüm üzere doğru adımlar atmışız. dilerim ki kimsenin tekeri yoldan çıkmasın... saygılar...
    motosiklet kullanmak maharet işidir, mazaret kabul etmez... ::tutkuy::

stunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda -titan -twister
    ahmetcim gözlerinin yaşarmaması lazım. biz kimseyi üzecek bir şey yapmadık ki tüm arkadaşların orada olmasını arzulardık. fakat işi dolayısıyle gelemeyenler olmuştur.
    sevgiler
    stunc -honda titan -honda twister
    motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.

siyahlimuzin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T - I
    mersin de olsaydım kesin aranızda olurdum
    bana motosikletle etkinlik olsun da ne olursa olsun
    hııııı bir de adam akıllı muhabbet olsun
    hele hele 19 mayıs etkinliği katılmaya değer muhakkak

Motosikleti
    honda -titan -twister
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    elinize sağlık salih abi. anlaşıldığı kadarıyla çok emek verilmiş. inşallah gelecek yıl daha büyük ve ihtişamlı olur. ayrıca emniyet güçlerinin de yardımları olmuş. demekki iyi şeyler yapana yardım ediliyormuş...

ayrıca "ertuğrul" her ne kadar mersin MT ve Mersin Motosiklet Klübü ayrı olsa da biz içiçeyiz, aralarında abilerimiz ve kardeşlerimiz de var. hariçten gazel okumakla bir şey elde edilemez ki. değil mi?
    teşekkürler sencer im. bu etkinlik sadece mersin motor kulübü olarak bizim değil tüm mersinli motorsever lerin katkılarıyla oluşturulan bir kortej di. biz sadece gerekli yerlerden izinleri aldık ve eskort eşliğinde çok katılımlı çok güzel bir kutlama oldu.
    tüm türkiyenin kurtuluş bayramı kutlu olsun.

Motosikleti
    Henüz Yok
    Alıntı stunc63 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahmetcim gözlerinin yaşarmaması lazım. biz kimseyi üzecek bir şey yapmadık ki tüm arkadaşların orada olmasını arzulardık. fakat işi dolayısıyle gelemeyenler olmuştur.
    sevgiler
    sanırım algıda hata var. ben yapmış atmış olduğumuz ilk adımın ile bu denli önemsenmesi ve büyümesi gözlerimi mutluluktan yaşarttı. duygulandırdı manasında kullanmıştım. yaptığınız çok güzel. umarım her zaman bu duygu ve düşünceler içerisinde oluruz...

Motosikleti
    honda -titan -twister
    ahmetcim algıda hata yok tabiki anladım. latife olsun diye yazdım. her geçen gün bu duygular dahada büyüyecektir tabiki.
    görüşmek üzere

yürekce abicim hariçten gazel okuyup bir şeyler elde etme gibi bir düşncem yok bir şeyler elde etmeye ihtiyacım yok çünkü.eger sizin varsa onu bilemem çünkü ben medyum dilim ..benim tepkim sadece sorulan bir soruya geçiştirilmiş ve kırıcı bir hitapla verilen cevabaydı ....allah kaza bela vermesin saygılar
    rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür

Motosikleti
    GS200, zs125
    Anlasılan birileri yine ortalığı karıştırmaya gelmiş...

Motosikleti
    Henüz Yok
    Alıntı karasu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anlasılan birileri yine ortalığı karıştırmaya gelmiş...
    safları sık ve düzgün tutalım beyler :D

yildirim_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jınlun JL 150_5
    amet gercekten guzel bır soz bu

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman

adana MT ve mersin MT farkı....

Alıntı ertuğrul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yürekce abicim hariçten gazel okuyup bir şeyler elde etme gibi bir düşncem yok bir şeyler elde etmeye ihtiyacım yok çünkü.eger sizin varsa onu bilemem çünkü ben medyum dilim ..benim tepkim sadece sorulan bir soruya geçiştirilmiş ve kırıcı bir hitapla verilen cevabaydı ....allah kaza bela vermesin saygılar
    ertuğrul kardeşim, seni tanımıyorum... eminim ki sen de beni tanımıyorsun. tek ortak noktamız motosiklet aşkıdır ki, bunda hemfikiriz sanırım. "hariçten gazel okumak" derken, (senin nereden yazdığını bilmiyorum ama sanırım adanadasın) adana ve mersin MT farkını gösterirken "karasu" arkadaşın bir tepkisini örnek almısın. de ki bu hitap yanlış "kendine göre doğru olanı yapmıştır,eleştirmek hakkımız değil diye düşünüyorum" peki yanlış bir örnekleme ile tüm doğru örnekleri yanlış olarak mı değerlendireceğiz?

de ki, mersin MT terbiyesizdir. peki adana MT neden terbiyesizlerle geziyor. kişinin karakterini arkadaş ortamı yansıtmaz mı birazda??

ee şimdi adana bunu yapmış diye tüm adanalı motosikletçiler aynı şeyi mi yapmış oluyor? yanlışı genelleştirmek yanlışı çoğaltmaktan başka ne işe yarar ki?
    şimdi mersinde motosikletsevenler 19 mayıs gezisi yaptı diye, tüm mersinli motosikletçiler vatansever midir?

arkadaşım, mersine yapılan kaç geziye katıldın bilmiyorum ama bizi tanımadan yaptığın yakıştırmakla üzdü beni. buyur gel misafirimiz ol. bu kendimizi ispata çalışmak değil; insan kazanmaktır.

nezih
    eren
    muzo
    alper
    celalettin
    karasu
    ilker
    yunus
    hakan abi
    karasu
    jinlun mustafa
    güvercin ahmet

ile ben nereye olsa giderim ki gittik, safları sık tutalım dediler böyle tuttuk.... bunlar ise hariç değil, dahilden gazeldir ki yaşadım... bu gazel hiç bitmesin isterim. mersin motosiklete gelince, onların içinde de mersinli motosikliler için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan insanlar da vardır, "çıkarım neredeyse ben oarada olurum" diyenler de (bu son " "cümle bire bir söylenmiştir)

lütfen bu polemiği daha fazla uzatmayalım olur mu? benim ya da senin bilmediğin pek çok olay vardır elbette ama tek aşkımız olan motosikletlerden bahsedelim(en azından benim için öyle)

[COLOR="Red"]AMACIM KİMSYE SATAŞMAK DEĞİLDİR Kİ BÖYLE BİŞEY YAPTIĞIMI SANMIYORUM, SADECE MERSİN MT YE YAPILAN YAKIŞTIRMAYI İÇİME SİNDİREMEDİM.
    saygılar ve sevgiler kardeşim. allah kaza bela vermesin. sağlıcakla kal, tekeriniz düz bassın
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    Henüz Yok
    arkadaşlar bu cumartesi erenin tükkanında toplanıyoruz... pazar günü güzel bir gezi ile yaza merhaba diyeceğiz işallah...cumartesi öğleden sona işini bitiren gelsin :d

merhaba MERSİN-MT

arkadaşlar Mersinin içme suyna zehir atılmış özellikle mezitli tarafına diyorlar lütfen bir müddet içme suyunu hazır alın tanıdığınız herkese söyleyin
    [COLOR="Blue"][I]HAYAT [COLOR="Red"]SATRANÇ[/COLOR] OYUNUNA [COLOR="Yellow"][COLOR="Navy"]BENZER[/COLOR][/COLOR] BİR [COLOR="Lime"]ÇOK[/COLOR] KEZ [COLOR="DarkOrchid"][B]ŞAH[/B] [/COLOR]DERSİN [COLOR="Orange"]BİR[/COLOR] KEZ [COLOR="Black"][B]MAT[/B][/COLOR] EDERSİN.[/I][/COLOR]

Motosikleti
    Henüz Yok
    Alıntı efsun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba MERSİN-MT

arkadaşlar Mersinin içme suyna zehir atılmış özellikle mezitli tarafına diyorlar lütfen bir müddet içme suyunu hazır alın tanıdığınız herkese söyleyin
    bende duydum bir kaç kişiden ama... meskiyi aradık bilgi aldık bilgi şu anda asılsız... ama yinede meskinin halkı galeyana getirmemeek için izlediği bir politika olabilir.... dikkati elden bırakmamak lazım...

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Ahmet mesajı aldım tamamdır.
    İçme suyunda birşey yok diye öğrendik valilikten ve emniyetten. Bir günlük beylik yapalımda hazır su içelim böbreklerimizde bayram yapsın icabında.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

bende meskiden haber aldım temizmiş ama hangisine inanmalı şaşırdım valla
    [COLOR="Blue"][I]HAYAT [COLOR="Red"]SATRANÇ[/COLOR] OYUNUNA [COLOR="Yellow"][COLOR="Navy"]BENZER[/COLOR][/COLOR] BİR [COLOR="Lime"]ÇOK[/COLOR] KEZ [COLOR="DarkOrchid"][B]ŞAH[/B] [/COLOR]DERSİN [COLOR="Orange"]BİR[/COLOR] KEZ [COLOR="Black"][B]MAT[/B][/COLOR] EDERSİN.[/I][/COLOR]

Motosikleti
    jınlun JL 150_5
    evet ya bugun herkesın dılınde bu zehırleme olayı

Motosikleti
    jınlun JL 150_5
    arkadslar buraya kımsenın yazacagı yok ben bıseyler yazım dedım
    bu pazar gezı ıyı ve yosucuydu herkesın möotoruna salık

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler