Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Mersin - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    moto_yunus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER-6N
    geçen hafta da gidicez diyodunuz be mustafa...nese İnşallah bu hafta gidersiniz..ben gelemem büyük ihtimal ...dün petrole gittim benzin alacam anahtarı soktum depo kapağına çevirirken anahtar kırıldı....neyseki alarmın kumandası çalıştı (çoğu zaman çalışmazdı..)...otomatik çalıştırmadan kontağı açtım..eren abi sağolsun çıkarttı anahtarı...
    YUNUS EMRE KARAN
    www.facebook.com/yunusemrekaran
    https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    slm millet nasılsınız yaaa unutmayın beni.iki gün takılmadık memlekete yazın basınızın belasıyım yine bak

Motosikleti
    siyah inci YBR 125
    yunus senın motor bole olacak bı motor dııl yaw senkı gsx600e kafa tutan adamsın nası olduda bole bıse oldu yaw goznede hele nası gıdıodun ole yaw bı kanatların cıktı uctun sandım

Motosikleti
    CbR 125 geri sayım...
    beyler ogunku rx115 neydı ole ya kımın motoru o kac basıyomus adam kendını asmıs...

Motosikleti
    250RR
    öncelikle hepinizi selamlıyorum.ben osmaniye mt den Kaan.2006 çok temiz modifiyeli bi Regal motorum var.ama racing almak niyetindeyim.bu ara özrülü ve engelli çocuklarımıza ışık tutan bi kurumda bed.eğt.öğr.yapıyorum.eşinizde dostunuzda kısacası bildiğniz bir yerde 5-6 milyar civarında bu kawasaki suziki aprilla olabilir 93-94-95 model temzi bir racing varsa görüşelim.bu ara pozcuda kuruyemiş dükkanı işleten bi abimiz varmış.pazar günü geldik ama kendisi mersin mt üyeleriye geziye gitmiş.onuda burdan ayrıca selamlıyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler(motorcular kardeştir) ben yine formdan takip ederim.msn washburn_97@hotmail.co...

yanlış gitii len :p.nese zaten ömere de göndercektim..burda bizimkilerde okur barii.abi durum boyle boyle bi el atın şu garibana reşo..ömer..musaa ahmet abii.savaş abi...
    motor sürerken hepimiz birer yumurtayız.karşıyada çarpsak biz kırılırız bizede çarpsalar biz kırılırız...(Hiç bir motorcu bir motorcuyu kaybetmeyi istemez)

Motosikleti
    ER-6N
    slm beyler emre daha gsx le yarışma fırsatı bulamdım yarıştığım büyük motorlardan bazıları cbr 600rr movistar,kawasaki ninja,yamaha r6....ya bu arada soner manyak ya nasıl dikti benim motorun önünü 1 haftadır çalışıyorum onunkinin yarısı kadar kaldırabildim..kollarm tutmaz oldu ..her tarafım tutuldu...washburn_97 hoşgeldin kardeş....ya reşit abi nerelerdesin ya ne zaman gelceksin dört gözle bekliyorum ...çok özledik be o kadar özledimki verdiğin deri bilekliği kolumdan hiç çıkarmıyorum...bakıp bakıp seni hatırlıyorum. neyse biran önce gel yahu...
    YUNUS EMRE KARAN

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    :D:D kardesim yazın gelecem insallah beni biliyorsunuz ne zaman memlekete gelsem sizin oradayım heheheeeee
    washburn da benim cok yakın arkadasım yaa siz bilirsiniz washburna bir yardım cı olun hı?? kendinize iyi bakın byee

yildirim_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jınlun JL 150_5
    slm mıllet yıne odedım sonunda ads le borcunu ve actırdım makınayi

Motosikleti
    siyah inci YBR 125
    valla yunus soner manyak ben ona dıcek bıse bulamıom artık ama bı gn benıde kendınıde oldurecek

emre kotuye bişey olmaz diye bir soz var korkma size bişey olmaz bu hafta plan nedir ne değildir bişey varmı ?

Motosikleti
    ER-6N
    plan yok galiba ya marinadayız o zaman yada serbest bölgede pistteyizdir...soner yeni debriyaj balatası almış bir yarışmak gerek...ya mustafa abi nerelerdesin ya uzun süredir görüşemiyoruz sayılır...bi yemek ısmarlada arayı açmayalım be...uzun zaman oldu ısmarlamayalı..bu arada mustafa işe girdi...onun bi yemek ısmarlaması gerek...ne kadarda beleşçiyim be he he he
    YUNUS EMRE KARAN

Motosikleti
    HONDA 1000 RR SUZUKİ GSXR1000
    SLM MİLLET NASILSINIZ MERSİN MT Yİ GEZİLERİNİZİ.öve öve bitiremiyorlar aranızda olmaktan mutluluk duyarım gezilerden haberdar ederseniz bende katılırım görüşmek üzere hoşçakalın.

Motosikleti
    GS200, zs125
    iboo hakkattende kötüye bişey olmadı, bugnkü gezimizde ibo arkadasımız (by_wolkan virajı alamayarak 5 takladan sonrasını sayamadım şarampole uctu allah kahretsinki hiçbişey olmadı :D:D şaka biyanada ibo ufak bi kaza gecirdi gecmis olsun

akburak1 gezilerimize herzaman bekleriz...

mustafa kardes saolasın allah sukur bişey olmadı ....
    Soner nasıl olmus tek teker 1 vites den 5 e gidecem diye inat a binmiş 2- den 3 gecerken ters cevirmiş motoru eee en son sen yanındaydın topladıınızmı motoru ?

Motosikleti
    ER-6N
    arkadaşlar dün uğursuz bir gündü...ama yinede eğlendik önce insuya gittik dönüşte ibo ufak bir kaza atlattı...sonra gözneye gidecektik bu olaydan sonra vazgeçtik...ve marinaya sonrada serbest bölgedeki piste gittik....soner orda bir tek teker kazası geçirdi sonra onların dükkanına gidip motoru topladık gerçi çok fazla bişey olmadı altı üstü bir stop lambası...bu arada halil fıstık istanbul parktaki yarışta motoru yatırmış ve kaza yapmış neyseki kendinde bişey yok ama yarışı 20.olarak tamamlamış...bu arada akburak hoşgeldin aramıza ...haftaya güzel bir gezi olur sanırım alper abi yeni motorunu çıkartacaktır büyük ihtimal...

musti gerçekten kötüye bişey olmuyomuş 1 km sürüklenmişsin sadece eli kırılmış lan....musti gerçekten çok üzüldüm walla 1,5 ay ay motora binemiyeceksin .....umarım çabuk iyileşirsin..... dün gerçektende başımızda bi talihsizlik wardı....
    YUNUS EMRE KARAN

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    yunus altında 1300 cc olsa seni kimse tutamazdı heralde kendine dikkat et.

Motosikleti
    siyah inci YBR 125
    yunusa bıse olmaz 2500cc olsa ne yazar beeee

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    mustafa yüksel kardeşim, geçmiş olsun... yapabileceğimiz bir şey varsa haberimiz olsun.
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    GS200, zs125
    sencer abi tesekkür ederim, allaha sukur elleriimden baska biseyim yok sag elde 2 yerden catlak var o yüzden yaklasık 2 ay motora binemiyecem işin ilginc tarafı karakoldaki polisin yaşımı 15 olarak hesaplayıp beni cocuk subeye yollamaya kalkması ve ehliyet sahte olabilir diye sorgulama yapması simdilik 3 parmagı kuyllanabiliyorum.
    demekki neymis tümsekli yolda motoru yatırmayacaksınn :D

Motosikleti
    HONDA 1000 RR SUZUKİ GSXR1000
    geçmiş olsun arkadaşım dikkat edin lütfen
    http://www.youtube.com/watch?v=e_7M-jpnxFI

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler