toplanııyoruz bu aksam haydin mersin mt
toplanııyoruz bu aksam haydin mersin mt
hoşbulduk arkadaşlar, evet 120 küsür sayfa olmuş, hatırlıyorumda kerime "kerim babacım bizde kuralım bir mersin mt falan" dediğim zamanları, evet uzun zamandr yoktum, net olayına gireli çok fazla olmadı, geçen yıl sürekli burdaydım, ama artık yine buralardayım, umarım görüşme fırsatımız olur, sevgiler tüm topraklarıma, bu haftalık size iyi eğlenceler...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
evet bulusma nasıl gecti ben gelemedım ama insallah bir daha kı sefere ....
Hakkınızı helal edin arkadaşlar...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
bu ne ya anlayan varmı durumu bı acklayım
yaw anlamayın bu durumuda canım sencer abi işte yamıssa vardır bir bildigi ehuehuheee
abi hayırdır ya noldu şimdi ??
reşit abi naber
Arkadaşlar merhebalar!
Cumartesi günü yapılan geziye mutlaka gelmek istiyordum ama, Yargıtay Başsavcısı Nuri Ok Mersin'e gelmişti ve sizin buluşma saatleriniz de o da Hilton'da bi rprograma katılıyordu.
Dolayısıyla haber amaçlı oraya gitmek zorunda kaldım!
Kusuruma bakmayın ama, bizim işlerin sağı solu olmuyor işte
Sencer bai, hayırdır ya, bi sorun mu var!
Toplantıya katılım mı azdı nasıl oldu da sen kızdın böyle!!
Bak fidan işini yapacaz söz!
Ben bizzat Çevre ve Orman Bölge Müdürü'nden istediğimiz kadar fidan alırım!
Yer olarak da neresi uygunsa onu da öğrenirim!
Bize gidip fidanları toprakla buluşturmak kalır!
Sonrasında bir de haber yapıp, "motorculardan çevre desteği" diye egzosumuzdan çıkan zehirli gazların doğaya olan zararını telafi ettiğimizi tüm kamuoyunda duyururuz!
Bu işte en az 10 kişi burdan!
"BEN VARIM" desin, geriri 1 telefona be müsait bri günümüze bakar!
Herkese sevgiler!
Buarada VICEROY Hocam nasılsın ya? Görüşemiyoruz! Bizim Duran Usta'nın yaptığı sisi bar Ankara'da ki Chimebary'nin motoruna küçük gelmiş, yani takılmıyormuş, bayağı üzüldüm ilk fırsatta Duran Ustaya uğrayıpp, durumu telafi etmeye çalışacam.
Tam iyi oldu derken, arkadaşa ayıp oldu. Bakalım ne dicek duran usta!
bu hafta gezımı vardı mustafa yunus nıye haber etmedınız bensız toplantı yada gezı olurmu ayıp ettınız sımdı
gezi yoktu okan marinada oturduk aksama kadar
siteye yazdık işte toplantı var diye herkese tek tekmi sölices
mustafa sende mübarek motorcudan cıkmıyosun ne zman gorsem motorcudasın
motorcu bizim abimiz okan hergün ugrarız yanına cayımızı icerizzz
arkadaşlar beni aranıza alırmısınız bende katılmak isterim işilerimden fırsat bulursam
başımızın üstünde yerin var motor sevdalısı aramıza hoşgeldin...
mustafa senın motorun seklı ne oldu oyle karesım kuyruguda kesınce aynı abısı zx9r'a benzıo
hoş geldin motor sevdalısı....mustafanın motoru acayip oldu ya en az 10 bg artmıştır benimde dün lastik patladı servise gidesiye kadar 3 sefer şişirdim çok zor oldu lastiği söktüğümüzde dişli takozlarıının öldüğünü gördük elimiz değmişken onuda değiştirdik..motor süper oldu..
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
evet arkadaslar motorum süper oldu 3. viteste cok rahat tekteker yapabiliyorum saka bi yana süper oldu yaw emre ellerine saglık lan sonunda bi işe yaradın
pazar günü gözneye gidiyoruz arkadaslar mangal partisi yapmaya gelmek isteyenler buyursunlar
ayıpsın mustafa senın motorta yapmıcazda kımınkıne yapacaz.evet hafta sonu mangal partısı var katılımları beklıorus
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)