Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Mersin - MT]

REKLAM ALANI
    moto_yunus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER-6N
    alper abi ve levent arkadaşımıza çok geçmiş olsun....sencer abi bu fidan dikme konusu gerçekten güzel fikir....toplanma konusunda fikri olan yokmu bence keyfim cafe veya tribu olsun ..tabiki şakaydı...sahil kenarında bir cafe olsa bence süper olur........bu arada gün olarakda cuma olsa süper olur...malum öğrenciyiz....
    YUNUS EMRE KARAN
    www.facebook.com/yunusemrekaran
    https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha fz6 fazer
    bütün arkadaşlarıma yürekten teşekkürler.
    kaza anında yanımda olan veya kazayı sonradan duyarak geçmiş olsun dileklerini eksik etmeyen herkese ama herkese teşekkürler.

allah hepimizi beterlerinden esirgesin,
    korumasız yollara çıkmayalım.
    motor değerini cc'si ve modelinden değil,üzerindekinden alır:bounce:

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Alper 33 geçmiş olsun. Sen tecrübelisin bu iş nasıl oldu anlamadım. Allah beterinden saklasın.
    Guwencın mesajını aldım eklerim. Hüseyine iyi bak.

yildirim_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jınlun JL 150_5
    ya arkadslar ortada buyuk bı sorun var sız hala geyık yapıyorsunuz benım bu son yazmam olacak bu konuyu bız ne zaman nerde bulusalım gun kcuma olur bunu yazan yunusa tesekurler ılgılendıgı ıcın baskasın alakadar etmıyor demekkı ole atıp tutması dııl arkadslar bunuda anlayan anladı sanırımbu konuyu bıdaha da yazmıyacagım
    el atın su ıse artık

Alıntı yildirim_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadslar ortada buyuk bı sorun var sız hala geyık yapıyorsunuz benım bu son yazmam olacak bu konuyu bız ne zaman nerde bulusalım gun kcuma olur bunu yazan yunusa tesekurler ılgılendıgı ıcın baskasın alakadar etmıyor demekkı ole atıp tutması dııl arkadslar bunuda anlayan anladı sanırımbu konuyu bıdaha da yazmıyacagım
    el atın su ıse artık

YILDIRIM MERHABA!
    SEN ÇABA GÖSTERİYOR FORMU BİRARAYA GETİRMEK İÇİN, BEN İLK TOPLANMANIZA KONUK OLARAK GELİP, TANIŞMAK İSTERİM.
    GÜN VE SAATİNİZİ BURDAN TAKİP EDECEĞİM.
    HERKESE KEYİFLİ SÜRÜŞLER!

Motosikleti
    GS200, zs125
    Selam arkadaşlar,
    öncelikle alper abi tekrardan geçmiş olsun diliyorum ve ufak bir hatırlatma pazar günü kaza yapan levent abi değil onun kardeşidir. sağ ayak topuktan itibaren 5-6cm kırık varmıs dün hastaneye durumunu kontrol etmeye gittik ve gayet durumu iyiydi...

@yıldırım007
    cuma günleri manolya cafe uygun olur hepimize... tabi bunları hepbir arada konusmak lazım

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    1- manolya cafe nerde?

ortak merkezde bir yer seçelim. benim motorsikletim yok şu anda. sevgi cafe'ye ne dersiniz. hem tanıdık ( gerçi hep bu tanışılıklardan başıma gelenler var )

2- Fidan konusu ciddileşiyor arkadaşlar. katılımlarınızı bekliyorum.

http://www.motosiklet.net/forum/newr...reply&p=613934

3- mustafam sıkma canını. ben bu fidan işi için her akşam saatlerce bilgisayar başında olduğum için yazamıyorum. aslında hepimiz birbirimizi bekliyoruz sanırım. herkes herkese uyduğu içindir. demekki bu kadar anlayış bile anlayışsızlığa sebep olabiliyor :D
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    jınlun JL 150_5
    arkadaslar haftaya cumaya toplanalım yer ve saat bellı dııl sımdılık herkes haberdar olacaktır buna emın olun

badmad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gsxr 600
    otomobili sevmiyorum çünki fazla güvenli

Bad mad, makineleri sıralamışsın yan yana! Ama hava iyi değil di heralde!

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    sencer tekrar hayırlı olsun güle güle kullan.

Motosikleti
    Alıntı vıceroy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sencer tekrar hayırlı olsun güle güle kullan.
    tekrardan teşekkür ederim. daha iyileri sizlere nasip olur inşallah. teşekkürler arkadaşlar... sevgiyle kalın

DuRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YMH ViraGo 250
    Merhaba Arkadaşlar, Ben de siteyi uzun süredir takip ediyordum fakat yeni üye oldum ve ilk işim hemşerilerimi blmak oldu sanırım. Ben mersin merkezde değilim, anamur tarafındaki ilçesi olan aydıncık tayım, etkinliklere katılmak isterim fakat biraz uzak olmam problem ama eğer bu tarafa bir gezi düzenlenmek isterseniz ben organizasyonu üstlenebilirim.. İnşallah hepinizle gerçek hayatta tanışmak ümidiyle..

Motosikleti
    GS200, zs125
    Duro hoşgeldin toprağım bende aydıkcıklıyım

sencer abi motormu aldı yaws ???

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Duro

Aramıza hoşgeldin arkadaşım, uzakta olman önemli değil yeterki gönüller bir olsun
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

REZİLLİĞİN BU KADARI OLUR!

Ekip, herkese iyi akşamlar!
    Biraz önce başımdan geçenleri sizlere anlatmadan geçemicem!
    Akşam üzerim büroya geldim, motorun da alarm tuşuna bastım ve yukarı büroya çıktım.
    Neyse elimde 1-2 haber vardı, onları yazdıktan sonra eve gitmek üzere dışarıya çıktım ve asansörde benim motorun anahtarı yere düştü.
    Sonra da çalışmadı. Motorun da alarmı açıktı tabi ki, anahtarı sokunca direk devreye giriyor alarm ve başlıyor ötmeye!
    Anahtarı hemen geri çıkarıyorum, az sonra susuyor ama bir türlü nasıl gideceğimi çözemedim. Akünün olduğu kapağı söktüm ama birtürlü şu lanet alarmı bulamadım. Bütün fişe benzer şeyleri söktüm söktüm taktım, çare yok!
    Anahtarı bir daha takıyım, bu sefer çalıştıryım motoru dedim, belki çalıştırınca susar diye. Çalıştırdım ama yine susmadı, onu kapatıncaya kadar millet ayağa kalktı.
    Derkeeeen polisler geldi.
    Çünkü alarmla uğraşırken deli gibi ötüyordu.
    Polislere motorun benim olduğuna ikna ettikten sonra bir anahtarcı buldum, adam tam dükkanı kapatmış, berberde traş oluyormuş. Adam sağolsun, traşın ortasında kalkıp bana yardımcı oldu ve anahtarı söküp halletti!
    ACAYİPP REZİL OLDUM AMA!
    Bu akşam ömrümden ömür gitmiş oldu!
    Siz siz olun, anahtarı yere düşürmemeye özen gözterin. Düşüp de bozulursa da boşa uğraşmayın, bulabiliyorsanız tamirci bulup anahtarı yaptırmaya bakın!
    Herkese iyi akşamlar!

Motosikleti

hoşgeldin.

Alıntı DuRo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar, Ben de siteyi uzun süredir takip ediyordum fakat yeni üye oldum ve ilk işim hemşerilerimi blmak oldu sanırım. Ben mersin merkezde değilim, anamur tarafındaki ilçesi olan aydıncık tayım, etkinliklere katılmak isterim fakat biraz uzak olmam problem ama eğer bu tarafa bir gezi düzenlenmek isterseniz ben organizasyonu üstlenebilirim.. İnşallah hepinizle gerçek hayatta tanışmak ümidiyle..

hoşgeldin arkadaşım... aslında bizim gezilerimiz de %90 silifke ve cennet cehennem tarafı oluyor. yani aslında seninle ortak uzaklıkta bir mesafe oluyor. aslında şu anda katılımcı arkadaşların bir kısmıyla bile henüz ortak gezi planlayamadık fakat bu aklımızda. havaların güzelleşmesini beklerken de eksiklerimi gideriyoruz zaten. mesafeyi de sorun etme, gerçi bizim teknik olarak bir sorunumuz var bir yanımızda hareket saati örnek olarak 9 deniyorsa bile saat 11 i buluyor çıkmamız. eğer bunlar senin için sorun değilse buradan gezi günü ve saati belirler, ortak bir noktada buluşup devam edebiliriz. eğer arkadaşların var ise onları da buyur et aramıza lütfen. haaa, bu arada virago 250 yi çok aradım ama en yakın yer ankarada vardı... güzel motorun var. görüşmek üzere

Alıntı omersun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    REZİLLİĞİN BU KADARI OLUR!

Ekip, herkese iyi akşamlar!
    Biraz önce başımdan geçenleri sizlere anlatmadan geçemicem!
    Akşam üzerim büroya geldim, motorun da alarm tuşuna bastım ve yukarı büroya çıktım.
    Neyse elimde 1-2 haber vardı, onları yazdıktan sonra eve gitmek üzere dışarıya çıktım ve asansörde benim motorun anahtarı yere düştü.
    Sonra da çalışmadı. Motorun da alarmı açıktı tabi ki, anahtarı sokunca direk devreye giriyor alarm ve başlıyor ötmeye!
    Anahtarı hemen geri çıkarıyorum, az sonra susuyor ama bir türlü nasıl gideceğimi çözemedim. Akünün olduğu kapağı söktüm ama birtürlü şu lanet alarmı bulamadım. Bütün fişe benzer şeyleri söktüm söktüm taktım, çare yok!
    Anahtarı bir daha takıyım, bu sefer çalıştıryım motoru dedim, belki çalıştırınca susar diye. Çalıştırdım ama yine susmadı, onu kapatıncaya kadar millet ayağa kalktı.
    Derkeeeen polisler geldi.
    Çünkü alarmla uğraşırken deli gibi ötüyordu.
    Polislere motorun benim olduğuna ikna ettikten sonra bir anahtarcı buldum, adam tam dükkanı kapatmış, berberde traş oluyormuş. Adam sağolsun, traşın ortasında kalkıp bana yardımcı oldu ve anahtarı söküp halletti!
    ACAYİPP REZİL OLDUM AMA!
    Bu akşam ömrümden ömür gitmiş oldu!
    Siz siz olun, anahtarı yere düşürmemeye özen gözterin. Düşüp de bozulursa da boşa uğraşmayın, bulabiliyorsanız tamirci bulup anahtarı yaptırmaya bakın!
    Herkese iyi akşamlar!
    geçmiş olsun ama çözümü kolaydı, hani türk filmlerinde olur ya, ani bir şok ve kızın gözleri açılır. alarmı korkutsaydın ya da tekrar yere düşürseydin :D bi dene bak oluyorsa söyle biz de senin engin tecrübelerinden faydalanalım

DuRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YMH ViraGo 250
    Alıntı karasu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Duro hoşgeldin toprağım bende aydıkcıklıyım

sencer abi motormu aldı yaws ???
    Teşekkür ederim karasu, aydıncıkta mı oturuyorsun yoksa mersinde mi? İstersen buralara geldiğinde oturup sohbet ederiz biraz..

Alıntı By Mükemmel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Duro

Aramıza hoşgeldin arkadaşım, uzakta olman önemli değil yeterki gönüller bir olsun
    Eyvallah mükemmel kardeşim, ben burada olmaktan çok mutluyum, ve sabırsızlıkla siteden arkadaşlarla toplanıp tanışacağımız günü bekliyorum..

Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin arkadaşım... aslında bizim gezilerimiz de %90 silifke ve cennet cehennem tarafı oluyor. yani aslında seninle ortak uzaklıkta bir mesafe oluyor. aslında şu anda katılımcı arkadaşların bir kısmıyla bile henüz ortak gezi planlayamadık fakat bu aklımızda. havaların güzelleşmesini beklerken de eksiklerimi gideriyoruz zaten. mesafeyi de sorun etme, gerçi bizim teknik olarak bir sorunumuz var bir yanımızda hareket saati örnek olarak 9 deniyorsa bile saat 11 i buluyor çıkmamız. eğer bunlar senin için sorun değilse buradan gezi günü ve saati belirler, ortak bir noktada buluşup devam edebiliriz. eğer arkadaşların var ise onları da buyur et aramıza lütfen. haaa, bu arada virago 250 yi çok aradım ama en yakın yer ankarada vardı... güzel motorun var. görüşmek üzere
    Teşekkür ederim sıcak karşılamalarınızdan dolayı arkadaşlar. O taraflar dediğin gibi ortak uzaklıkta yerler, mesela boğsak yeşilovacık tarafları da güzel yerler eğer bu taraflara düşünürseniz bende burdan çıkıp katılabilirim size, bundan da büyük zevk alırım.. Zaten ben zaman zaman hafta sonları kız arkadaşımla beraber tek motor olarak buralara gezintiye çıkıyorum ama tek motor olunca çok da fazla zevkli olmuyor maalesef.. Saat benim için problem olmaz sadece hafta sonu olması yeterli, bu sayfayı sürekli takip edecem, ilk buluşmaya katılmak için elimden geleni de yapacam.

Bu arada şimdiden ismimle yüzüm özdeşleşsin istedim o sebepten bir tane resmimi koymak istedim umarım yanlış anlamazsınız

Motosikleti
    kardeş tekrardan hoşgeldin de bana şu resim yüklemeyi anlatsan da ben de yapsam. hı olmaz mı?

Motosikleti
    jınlun JL 150_5
    duru hosgeldım
    SHKGF
    RTHBJÖDAFSDF

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler