Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Mersin - MT]

REKLAM ALANI
    yildirim_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jınlun JL 150_5
    herkese slmm arkadaslar buraya yazan cızen motoru ruzgarı seven ben pek sevmesemde ruzgarı yazmıs bulunduk sevenler vardır asıl konu su arkadslar mersın mt olarak bı gun ayarlayalım aksamları bulusalım 2 haftada bır haftada bır ne uygun olursa ne desrsınız kafaları calıstırım bu ıse el atalım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Arkadaşlar herkese merhaba!
    Bu forum da pek muhattap bulamadım kendime ama, yine de bir slm veriyim dedim.
    Vıceroy hocamla konuşuyoruz Keeway grubunda ama, burda nedense hemşehrilerimiz destek çıkmıyor bize. Hadi ben kendimi geçtim, siz kendi kendinize kenetlenmemişsiniz, bir tartışma var.
    Zaten bu Mersin'de sizler, bizler böyle davrandığımız için, bir grup insanlar sokaklarımızda PKK sloganları atarak, rahatlıkla yürüyüş yapabiliyorlar.
    Bir yerlerden başlamak lazım kenetlenmeye. Bari siz şu internet sayfasında birbirnizi kollayın beyler. Kötülükle çözülen bir mesele görmedim be şu ana kadar. Herkese sağduyulu muhabbetler, kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum!

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı omersun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkese merhaba!
    Vıceroy hocamla konuşuyoruz Keeway grubunda ama, burda nedense hemşehrilerimiz destek çıkmıyor bize. Hadi ben kendimi geçtim, siz kendi kendinize kenetlenmemişsiniz, bir tartışma var.
    Zaten bu Mersin'de sizler, bizler böyle davrandığımız için, bir grup insanlar sokaklarımızda PKK sloganları atarak, rahatlıkla yürüyüş yapabiliyorlar.
    Bir yerlerden başlamak lazım kenetlenmeye. Bari siz şu internet sayfasında birbirnizi kollayın beyler. Kötülükle çözülen bir mesele görmedim be şu ana kadar. Herkese sağduyulu muhabbetler, kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum!
    kenetlenmek konusunda yanlış düşünüyorsun. bizim aramızdaki arkadaşlık bir başkadır. yalnız şurdan kaybediyoruz; pek çoğumuzun evinde internet yok ve herkes çalışıyor. genelde telefonlarla ve her haftasonu erenin tükkanında buluşuyoruz biz. seni de aramızda görmek isteriz.
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

alper arkadaşımız dün kaza geçirmiş çok büyük geçmiş olsun allah beterinden korusun.
    GeLSiN HayaT BiLDiGi GiBi GeLsiN iŞiMiZ Bu YaŞaMaK...

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Arkadaşımıza çok geçmiş olsun
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kenetlenmek konusunda yanlış düşünüyorsun. bizim aramızdaki arkadaşlık bir başkadır. yalnız şurdan kaybediyoruz; pek çoğumuzun evinde internet yok ve herkes çalışıyor. genelde telefonlarla ve her haftasonu erenin tükkanında buluşuyoruz biz. seni de aramızda görmek isteriz.
    Yürekçe, sağol ya, benim eleştirimi kabul etmesen de en azından bir cvp yazmışsın! Normalde onu da yazmıyordunuz!
    Ben de gelmek isterim sizlerin yanına ama eren kim, dükkanı nerde onu da yazarsanız!

Ayrıca kaza yapan Alper arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Benim korkulu rüyam da ansızın önüme çıkan köpekler ve dolmuş şoförleri! Bu iki varlıkların birbirinden pek farkı yok, köpek birden önüne çıkıyor, dolmuş da birden önünde duruyor!
    Sevgiler saygılar herkese!

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Omer, sperlight 150 özellikle deri aksesuarı çok güzel taşıyor. Tavsiyem depo üstünüde yaptır uygun zamanında.

Guwencin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz Yok
    dün o amnüansı yaşayan biri olarak kardeşime büyük geçmiş olsun dilerim... nice mutlu huzurlu günlerde yol yapmak dileğiyle...

Motosikleti
    Alıntı omersun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yürekçe, sağol ya, benim eleştirimi kabul etmesen de en azından bir cvp yazmışsın! Normalde onu da yazmıyordunuz!
    Ben de gelmek isterim sizlerin yanına ama eren kim, dükkanı nerde onu da yazarsanız!

Ayrıca kaza yapan Alper arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Benim korkulu rüyam da ansızın önüme çıkan köpekler ve dolmuş şoförleri! Bu iki varlıkların birbirinden pek farkı yok, köpek birden önüne çıkıyor, dolmuş da birden önünde duruyor!
    Sevgiler saygılar herkese!

iyi akşamlar, yaa şimdi konu eleştiryi kabul edip etmemek değil.eskiden bu sayfaya günde onlarca sayfa düşüyordu ama
    1- işyerimde internet kullanımı kısıtlandı
    2-kaan'ın interneti iptal edildi
    3-mustafanın interneti yok işyerinde
    4-muzaffer öğrenci
    5-boğaç pek yazmazdı zaten
    6-eren sadece akşamları okurdu, yazardı
    7-motoyunus öğrenci, evde interneti yok
    8-alper çok yoğun çalışıyor
    9-salih abi pek yazmaz zaten
    10-ilker zaten internetsiz
    11-ahmet geç saatlere kadar çalışıyor
    12-nezih sadece internet cafeden giriyor

ve günler kızalmıştı, kışın dışarıya çıkmıyor sadece telefonlaşıyor ve akşamları eğer eren biraz geç kapatırsa orada iş çıkışları buluşuyor ya internet cafeye topluca oyun oynamaya ya da balık ekmek yemeye teknelere gidiyorduk. ama bunlar cevap yazılmasına engel mi dersen elbette değil. yazılmalıydı evet, selam verenin selamı alınır. mesela ben de bu arkadaşlarla tıpkı senin gibi internetten tanıştım. aramıza katılırsan eğer arkadaşlığı, canını emanet etmeyi, yoldaşlığı, sevgi, saygı ve birlikteliği elbette göreceksin. erenin dükkanı çarşı karakolunun çok yakınında. hatta alperin dükkanı çarşı karakolunun biraz sol çaprazına düşüyor. istiklal caddesine doğru ipekspor mağazası. misafirperver bir kardeşimizdir. ben ise özel bir hastanede çalışıyorum.havalar ısınmaya başladı zaten. bir süre sonra tekrardan daha aktif geziler düzenleyeceğiz sanırım. hoşgörün ve sıcak yaklaşımın, duyumsarlığın için tüm arkadaşlar adına teşekkür ederim. dileyen gönüllere gönlümüz hep açıktır. tanışmak ümidiyle...

alper geçmiş olsun kardeşim...allah daha kötüsünden saklasın...

Motosikleti
    jınlun JL 150_5
    [QUOTE=omersun;611631]Arkadaşlar herkese merhaba!
    Bir yerlerden başlamak lazım kenetlenmeye. Bari siz şu internet sayfasında birbirnizi kollayın beyler. Kötülükle çözülen bir mesele görmedim be şu ana kadar. Herkese sağduyulu muhabbetler, kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum![/QUO

arkads be sebı uzun zamandır gormuyorun sana sel yazdım yanıls hatırlamıyorsam ama sen uzun zamandır buraya yazmıyorsun ben genelde hergunaksam gırıyorum yurekce zaten gerekenlerı yazmıs bızım arkadslıgımız kardeslıgımız bambaska ben sanmıyorumkı bızım kadar ıyı motor arkadasları daha yoktur bıze katılmakta bızıtanımakta senın elınde zaten herkes bırbırını burdan tanıdı
    alper bugun yanına ugradım ama basın baya bı kalabalıktı fazla kalmak ıstemedım
    tekrar gecmıs olsun allah beterınden saklasın ınsallah bıdaha yasamassın bole tatsız olaylar kendıne ıyı bak bı an once ıyılesırsın ınsallah

badmad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gsxr 600
    herkese sevgiler saygılar
    öncelikle alper sana geçmiş olsun
    levent kardeşimize de geçmiş olsun dün iki arkadaşımızda kaza yaptı motora binerken sürerken vede inerken çok dikkatli olalım arkadaşlar unutmayalım ki motorun kaportası bizleriz çok üzüldüm tekrar her iki arkadaşıma geçmiş olsun dileklerimi sunarım
    arkadaşlar biz kalabalık fakat bir araya gelemeyen bir grubuz herkesin bir takım işleri sorunları olabiliyor illaki toplanacaksak bir yer ve gün belirleyelim herkes fikrini söylesin böylece ortak bir karar vermiş oluruz hem yeni arkadaşlarla tanışırız hemde sohbet edebiliriz
    herkese kazasız iyi sürüşler diliyorum
    otomobili sevmiyorum çünki fazla güvenli

Motosikleti
    sevgili motorseven arkadaşlar, değişen dünya ikliminin ve gittikçe belirgenleşen kuraklığın hepimiz farkındayız. Betonarme binaların hızlı artışı, çoğalan egsoz ve baca dumanı, orman arazilerinin yağmalanması derken pikniklere veya gezilere gittiğimizde şehir yakınlarında başlayan cılız ağaçlıkların farkına varmışızdır hepimiz.
    İşte bu yüzden Mersin MT'deki arkadaşlarıma bu konuyu açtım ve destek sözlerini aldım. Ardından tanıdığım Mersin Orman Bölge Müdürlü yetkilileri, Mersin Orman İşletme Şefi, Mersin Orman İşletme Ve Orman Müdürlüğü'ndeki Orman Mühendisi arkadaşlarım ve abilerimle görüştüm ve onlardan da tam destek sözünü alınca onlarla da konuştuğum gibi konuyu buraya taşıdım.
    Sağlacacak yardımlar =
    1- Tüm fidanlar ( sayısı ve türü isteğimize göre olacak ama ben tercihi mühendislere bıraktım )
    2 - Ağaçlandırılacak yer ve bölge ( tercih bize bırakıldı ama en uygun zemin tercihlerini onlar söyleyecek ve biz birini seçeceğiz)
    3 - Fidanlar için su arazözleri getirilecek ve sürekli bakımı sağlanacak.
    4 - Fidanların nakliyesi için araba tahsis edilecek

ve daha akla mantığa uygun ne istenirse yapılacak.

Eğer sizce de uygunsa YER ve ZAMAN için önerilerinizi bekliyoruz

Bu etkinliğimiz için motosikletli olunması, grup ya da birey olunması şartı aramıyoruz. bir dikili ağacım olsun diyen herkesi davet ediyoruz. özellikle yakın il ve ilçelerden gelecek destekleri bekliyor ve eğer istenirse bir başka ilde ağaçlandırma organizasyonu için de destek vermeye hazırız.

Özellikle de;

Mersin Motor Klübü - Adana Mt - ÇMSK (Çukurova Motor Sporları Klübü)'nün de katılımlarını bekliyoruz

destek verecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederiz.

Mersin MT

Değerli Mersin MT üyeleri ;

Çevreye göstermiş olduğunuz saygı için sizlere sonsuz teşekkür ediyoruz!
    Tabiki mesafe bakımından etkinliğinize katılma imkanımız oldukça düşük.
    Ama bu demek değildir ki , bizimde dikili ağacımız olmayacak...

Büyükşehir belediyemiz ; her sene ağaç dikme günleri seçiyor.
    Bu günlerde belirtilen yere gidip kendi ağacınızı dikebiliyorsunuz.
    Böyle bir etkinliğe katılarak size ve projenize ; doğaya destek vereceğimizden emin olabilirsiniz...

Saygılar.

MT-Eskişehir adına "viper_1"

Yürekçe, ben de destek vermeye hazırım!
    Yeşil bir Türkiye için, fidan kampanyası!
    Mersinli motorcular fidan dikti" diye haberinizi de yaparım!
    Yer ve zamanı ayarlayalım, bir hafta sonu toplanım gidelim!

Motosikleti
    viper kardeş, ilgin için teşekkürler...

yer ve zaman için önerilerinizi bekliyoruz. bu arad nasıl ahber yapacaksan kullanabileceğimiz reklam yöntemleri nelerdir. bir kişi daha eklense bize bir ağaç yapar...yürekçekalın..

Motosikleti
    jınlun JL 150_5
    kımse yazılanları okumuyormu ya bı erenbmı okudu once su ntoplantı gununnu bı ayarlıyalım herkes konusur anlasırız ya

stunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda -titan -twister
    alper ve levent arkadaşımıza geçmiş olsun. allah beterinden korusun.
    stunc -honda titan -honda twister
    motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.

alper kim bilmiyorum ama geçmiş olsun.
    ömersun gardaş sen üniversite de mi okuyorsun?
    pozcuda oturuyordun geçen sene değil mi?akem dersanesinin arka taraflarında.

Motosikleti
    CbR 125 geri sayım...
    Alıntı moto_yunus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yolun açık olsun ümmet abi....geldiğinde buluşuruz İnşallah....okan naber ya hiç görünmüyon ortalıklarda....
    valla yunus napalım ben pek gorunmem yerımı bılen bılır ömrümüz limanda gecıyor valla

ömersun gardaş sen üniversite de mi okuyorsun?
    pozcuda oturuyordun geçen sene değil mi?akem dersanesinin arka taraflarında.[/QUOTE]

Aragon hayır bir yanlışın var ya da benim motorun eksi sahibi orda oturuyor olabilir. Ben motoru 2. el aldım. Üniversiteyi de bitireli 2 yıl oldu ama Mersin'i değil!
    Muhtemelen motorun eski sahibini hatırlıyorsundur!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler