uygun bı zaman olursa bulusuruz abı
yolun acık olsun ınsallah
uygun bı zaman olursa bulusuruz abı
yolun acık olsun ınsallah
ilkerim ben orada yoktum. birkaç arkadaşımızdan duyduklarım sadece. ben her zaman derim ki tek taraflı düşünmeyelim. olayları birde karşıdan dinleyip öyle yorumlayalım. herkes kendine doğru yorumlayarak anlatır olayları. kesin yargıya hemen varmayalım. herkes hata yapabilir.
sevgiyle kalın
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
dipnot olarak görülsün...
orda kimse kimseyi kovmadı. adam sadece tepki gösterdi ve haklı burası sizin siz böyle yaparsanız başkası ne yapmaz. böyle yapacaksanız gelmeyin dedi... orayı bende işletsem,sende işletsen aynı tepkiyi verirdin (veriridim)
sakinlik ve anlayışla çözülmeyecek olay yoktur...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
viceroy yeni motorun hayırlı ugurlu olsun allah kaza beledan esirgesin iyi günlerde kullan
yürekçe sende motorsuzum diye sıkıntı yapma gel benim motora bin dert ettigin şeye bak yaw
can dostum diyebildigim mersin mt arkadaşlar ne oluyor neler oluyor bilmem ama tek bildigim bu kardeşliği böyle basit şeyleri büyütüp sorun ederek bitirmeyelim tek amacımız motorumuza binip dertlerden uzaklaşmak tı benim bildigim herkes mutlu oldugu için motora biner hüzünler dertler rüzgara savrulur bir anda akıldan gider bahar da geldi tam motor keyfi yapılacak zaman ama siz ne yapıyorsunuz biraz düşünelim sag duyulu olalım motorumuza binelim o tatlı esintiye bırakalım derim kendimizi herkese sevgiler (badmad)
otomobili sevmiyorum çünki fazla güvenli
Badmad kardeşim çok teşekkür ederim. Dünya varmış yaa. Tam herşey iyi olacak derken mersin mt işlerine üzülüyorum.
viceroy hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız binme nasip etsin saygılar
yıldırım naber ne yapıyon hani bu gün gelecektin ?
arkadaşlar, kaba kuvvet nereye kadar götürebilirki. hem ayıp... istenmiyorsanız gitmezsiniz. istemiyorsanız yine gitmezsiniz. hepimiz özgürüz değil mi. bence daha mantıklı yaklaşmalıyız. elbette ki benim görüşlerime katılmanızı bekliyemem ama bence daha sakin düşünmeli ve eğer haklı olduğunuz konular varsa bile böyle yazıp çizerek haksız konuma düşersiniz. haklı olduğunuz bir konuysa bu, gerçek elbette bir gün meydana çıkacaktır. bir de şu avr ki, motorcu, yaratılış itibariyle özgürlüğüne düşkün ve hırçındır ama keskin sirke küpüne zarar deniliyor. ama neticede hepimiz insanız, hata yapmak da bize mahsus. deneme yanılma yöntemiyle öğreniyoruz işte. bizim yaşadığımız problemleri belki gelecekte yetişecek arkadaşlar ders alıp yamayacaktır. ama onlar bir gün böyle birşey yapsalar "gidin de dövün, kırın" mı diyeceksiniz. yok "sakin olmalısnız" diyecek olursanız " ama siz sakin olmamışsınız " derlerse ne cevap vereceksiniz. elbette günü yakalamk önemli ama bu gün yarının içindedir, tıpkı dünün bugün içinde olduğu gibi...
herşeyin yürekçe olması umuduyla... YÜREKÇEKALIN...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
yolun açık olsun ümmet abi....geldiğinde buluşuruz İnşallah....okan naber ya hiç görünmüyon ortalıklarda....
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
reşit ne oldu ya ? neden çıktın
GeLSiN HayaT BiLDiGi GiBi GeLsiN iŞiMiZ Bu YaŞaMaK...
arkadaşlar bugun yazacak bişey gelmedi aklıma yine de sayfayı açmışken yazayım dedim öylesine havada yagışlı motorada binilmez zaten sevgilimde terk etti beni bi motorum kaldı beni tek bırakmayan o oldu bilmiyorum bişeyler anlatabildimmi motorunuzu sevin yeter
otomobili sevmiyorum çünki fazla güvenli
viceroy motorun hayırlı olsun.
sağol karasu, iyi günlerde kullanalım.
bende mersinden yeni motoruma kavuştum keeway speed 150 aldım.aramızda üniv. de okuyan falan var mı mersinli.
mezitli de güven in karşısında samm otomotiv var keeway satıyor ordan aldım acaba servisi falan nasıl bilen var mı?
Her ben , dolaylı bir şekilde bir seni anlatış, bir senden yakınıştır.
Çünkü benim yerim seninle onun arasındadır.
Ve o değildir bana yakın olan, sensin.
Ben ben olsam dilbilgisi kitaplarındaki tekil şahıs zamirlerini şu
sıraya göre düzenlerdim.
Sen, ben, o!
Başta sen gelir, çünkü ben diye bir şey yok sen olmadıkça.
Her ben, ben'liğini sen'le anlar
Behçet Necatigil
bence sadece kendinizi sevin bir gün gelir o çok sevdiginiz motorunuzda arıza yapar ve sizi bırakır sevgiler...
GeLSiN HayaT BiLDiGi GiBi GeLsiN iŞiMiZ Bu YaŞaMaK...
Aragon aldığın kırmızı motor çok güzel! Mersinin en iyi ustalarından Devran usta samm motorda çalışıyorken başka servisi kesinlikle düşünme derim. Bende iki motoruda ordan aldım. Kırmızı super shadow süren hocanın selamı var de gereğini severek yapacaktır.
Fark etmeli, ömür dediğin üç gündür!
Dün geldi geçti, yarın meçhuldür.
O halde ömür dediğin bir gündür, o da bu gündür.
+
Her aşk tek kişiliktir;
Herkes kendi sevgilisini sever...
SUNAY AKIN
SAM otomotivde oranın sahibi ahmet abi, kendisinden hiç alışveriş yapmadığım halde benim için bölgedeki tüm servisleri araştırıp bana 2. el bir hyosung bile aradı
bugün de kendisiyle silifkedeki bir comet için aracı olmaını istedim. bence çok dürüst bir insan. gözü gönlü de tok. buradan kendisine selamlar yolluyorum. viceroy haklı ve tecrübeli. bence onu dinle....
Sencer,Ahmet abideki kırmızı comette gözün varsa onu hem teminat vergisiz hemde eski fiyatından sana alalım istersen? sıfırın garanti şartları ve tadı herzaman farklı oluyor sonuçta!
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)