biz ne dostumuza şımarırırız nede namerte çünkü biz mersin mt yiz en güzeli dosttan öte kardeşiz nezihim (cross33) sen içini rahat tut resimlere teşekkürler
otomobili sevmiyorum çünki fazla güvenli
ben ne gittim,nede yitirdim...
sadece birşeyleri özlemekteyim...
kimi zaman dilime gelipte söyleyemediklerimi,
kimi zaman ise hepinizi...
gidiş, geliş ardı sıra acılı yollar hepimize,
anlamak, tatmak, yerine koymak isteyene...
ama tek inandığım ise
özlemek hepimize...
ama sadece gülümsemelerle değil,
paylaşımlarla, dayanışmalarla, kimi zaman ise tahamülsüzlüklerle...
atla motoruna, kaybol şehirde...
aramak, ama bulmak dileğiyle...
kazasız sürüşler dilerim...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
nezıh ıyıkı geldın pazar gunu o yol ve ısler bıtmezdı yoksa elına salık herzaman beklerım yolu evı ögrendın nasıl olsa
son resimin arka planında motosikletimi satıp da, pazarlıkta el sıkıştığımız an da çıkmış. resmini görünce özledim keratayı beee. 125 ti ama 10,000km. yaptım tık demedi.maşallah diyeyim. yeni alana da hayırlı uğurlu olsun. geeeel motorum gel, bakalım kısmet olacak mısın hyosung gv250. ülen kaporoyu verdik motoru göremedik daha. her işte bir hayır vardır. nezih, bu arada benim viraja yetarak girdiğim resim nerede? hepinizi seviyorum...
canım birden amerika çekti de aklıma geldi bu şiir:
Menapoz
Yardımı kesildi ya Amerikan Dostluğunun
Gençler, kendinize mukayyet olun!
Kime saldıracağı belli olmaz haaa
Adetten kesilmiş kibar o...punun.
Can Yücel
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
şımarma lafı ölesine bir kelimeydi eren seni tanıyan kalbini temizliğini bilir. hipomu kullanıyon ..
ayıpsın mustafa valla misafir deilim arkadaşım bizde böyledir arkadaşa hertürlü destek verilir annenin açtığı ekmekte tarlada o yediğimiz domatesin bile ap ayrı tadı vardı hele sizin evde yediğimiz sarmalar süperdi annenin ellerine sağlık babanda şeker gibi adam ellerinden öpüyor çok çok selamlarımı yolluyorum.
salih abi nasılsın hiç gözükmüyon unuttunmu bizi yoksa neyse ya ben mustafaya dediydim işimi bitirir gezeriz dedi bende elimden gelen her iş mevcut tabi mustafayı görünce affetmem hemen aldım elinden gene görsem gene yardım ederim tabi bu beni seven ve benim değer verdiğim insanlar için geçerli... salih abi valla acelem vardı resimlerin arasına bişey yazamadım bidahakine yazmaya çalışacağım. herkeze slm lar saygılar
gezin anasını satiim gezin bizimde g....müz donsun burada heee
kardeşim sende başka şehir bulamadın sanki okuyacak. gelseydin mersin üniversitesine hafta içi okul hafta sonu gezi hoş olurdu. başa gelen çekilirmiş. neyse yaza gezeriz artık. g...nün donmaması için çift don giymeni tavsiye ederim
görüşmek umuduyle
sizleri unutmak mümkünmü nezih. malum havalardan dolayı pek uğrayamıyorum. bugün erenin ve alperin yanına uğradım fazla kalamadım. görüşmek üzere
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
bu sayfayı son zamanlarda kimse canlandırmıyordu bugun bakıyorumda tüm mersin mt burada yazışıyor demek benim resim yüklemem faydalı olmuş siz isteyin ben hergün resim ekleyeyim ama bugün makineyi unutmuşum yarın en yeni resimlerle bu sayfadayım birde arkadaşlar cumartesi akşama dogru bir motora en fazla kaç kişi biner denemesi yapacagız benim orada tamamen bilimsel bir deneme olacak başarılı olursak resimleri eklerim katılımlarınızı bekliyorum
otomobili sevmiyorum çünki fazla güvenli
7 yı tamamladık salıh abı de mersın motorda yayınlamıs bızım resmı sımdı de 10 nu bı deneyelım basarılı olunacakmı
bıde gıdeerken denesek sunu ya nasıl olur
artık burayı boş bırakmıyalım arkadslar
resıt kıskandın bızı demek nazar degırdın buralara herhal kac gundur yagmur yagıyor ama yagsın buna bısı dedımız yok toprak zatı hasret kaldı yagmura
heheee suna ahım tuttu desek
selam arkadaşlar hepinizin bahar bayramını kutlarım
Arkadaşlar motorumu değiştirdim ,artık keeway super shadow 250 cc sahibiyim. plaka yetişmediği için bu hafta sonu yanınızda değilim.
efendiiiiim nerede kalmıştık. haaa, rekor. evet rekor. ama bu bir motora kaç kişi binilir rekoru değil, yani motor bir kere normal bir motor değil, uç uca iki tane koysak ancak bir dragstar boyu edecek bir honda scooter. koltuğun en arka ucuna bile otursan dizlerin ön boşluğa zor sığdığı bir scooter. ben diyorum ki (mustafam gibi yolda giderken demiyorum ) guinnes dünya rekorlar komitesinin teklifini bir düşünelim (abarttım mı) neyseciğime, yarın inşallah erken çıkabilirim de oraya gelebilirim. görüşmek dileğiyle kardeşlerim.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
mustafa sağolasın. super light a göre dağlar kadar farketti. Hre viteste zorlamadan bile resmen şahlanıyor alet. biraz ürkütüyor. titreşim resmen yok. sanırım çift silindir v motor diye! bu kadarını beklemiyordum. Benim için bukadar zarardan sonra belkide son nokta olacak gibi.
Salih abi teşekkür ederim. Trafik cuma öğleden sonra işlem yapmıyor diye plakayı halledemedim,pazartesi gününe kaldı. dolaysıyla gezemiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)