arkadaşlar gidilecek yer sorunsa bana gelin saolasın salih abi bana mersinin ilçe ilçe haritasını getirdi bir dosya dolusu santim santim her karışını gösteriyor gelin görün begenin karar verin siz ne dert ediyorsunuz yav
arkadaşlar gidilecek yer sorunsa bana gelin saolasın salih abi bana mersinin ilçe ilçe haritasını getirdi bir dosya dolusu santim santim her karışını gösteriyor gelin görün begenin karar verin siz ne dert ediyorsunuz yav
otomobili sevmiyorum çünki fazla güvenli
arkadaşlar hafta sonu tarsus tarafına gitmeyi düşünen var mı gerçekten. çünkü adana'dan da tarsus tarafına gidecek birkaç arkadaşımız var.
badmad yarın görüşürüz...
motor değerini cc'si ve modelinden değil,üzerindekinden alır:bounce:
Bu hafta mersin köyleri veya tarsus tercih edilebilir
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
ben bu hafta yanılız takılıyorun arkadaslar aaslanköye gıdecen cunku pazar gunu agırlarım gelen olursa aksama gerı donerız
herkesın yolu acık olsun
abıı aranısa yenı katıldım guvercın abımle daaa onceden tanısmıstık ben bı oonerıde bulunayım sunturas a cıkalım cıkmadan once koylerde uurayacagınız bı er varsa oda olur daaha sonra fındıga gecerız oradan da kuyuluktan ınerız yıyecek olarak sunturasta şelale var gıden bılır cok gusel oraya baktıktan sonra alabalık yeme sansımız var olmassa fındıkta sucuk ekmek ne dersınız ben 3 motorlu ıle katılacam belkıde 4
herkese selamlar aranısa yenı katıldım ybr 125 cc motorumla ınsallah gesı dusenlıebılırısde tanısma fırsatımıs olur ben bı tavsıyede bulunayım ormanla ıc ıce ıstıkamet sunturas (santaıras) gorulecek super bı selalesı var alabalık tesıslerı var oradan fındıga gecerız orada sucuk ekmek yeme sansımız var oradan kuyuluga gecerız ve evımızzz::d:D:D:d super bı hava bısı beklıo o tarafa cok gıttım halende gıderım gıden olursa bıs 4 motor gıdıoruz sısınle gıtmesı bı daa zevklı olacagı ıcın hep beraber gıdelım
slm millet nasılsınız yaww herkese selamlar sevgiler
abılerım nere gıdıyoruz benım teklıf gusele benzıoyor bence superde sızce nasıl
bu hafta burası gezi yapmayacak heralde....soner hoş geldin kardeş aramıza..........
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
aleykum selam...................
selam reşit kardeş nasılsın ,motorsuz zaman geçiyomu?
Reşit selam nasılsın! motoru götürdünmü erzuruma! sl sayfasında görünmüyorsun hiç, özletme kendini.
merhaba arkadaşlar.. yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...
ben motorsuzluktan çıldırıcam yaaa, bana bi motor bulun.(mabylette bilem olur)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
altında cross olunca dag tas kar kıyamet demeden binersin tabii bizim sl karda titrer
serden abi pek nete takılamıyorum ondan dır sen nasılsın iyimisin
İlkerim motorsuz geçmiyor bee deli oluym burada
oo reşit abi nbr ya .....güzel bir gün geçirmişiniz....
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)