abi t-shirtide kart işinide halledelim..
abi t-shirtide kart işinide halledelim..
CBR 600F Honda,
hey! mersin mt: faliyettesiniz ha! helal olsun sizlere sıkı takip ediyoruz sizleri, hadi hadi durmayın çığ gibi büyüyün ki kardeşlerimiz çogalsın.
ael320, abi ayıpsın.. kartvizitimiz ve t-shirtlerimiz war daha sırada... sonrada club kuracaz kendimize.. size rakip olacaz..
CBR 600F Honda,
kerim ne iş babacım kartvizit, tshirt falan hiç bahsetmiyorsun, neler dönüyor mersinde, dağıttırmayın hüleynnn
sevgiler kardeşlerime
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
kart, t-shırt, sonrada bi dernek planda....gücümüzün yettiği yere kadar devam...
arkadaşlar walla harika olur clup falan kursak kartlar t-shirtler oooo deli gibi daha çok kişi daha iyi organizeler felan destek ful bu arada herkese iyi çalışmalar
olur elbette olmaması için hiç bir engel yok.yeterki özverili çalışalım.bu arada yaş kaç iş ne motor ne ? biraz çok oldu ama tanıt kendinicemero adlı üyeden alıntı
senkaan, abi bizim ciks, eren ve nezihe ne oldu ya?_? hani üye olcz falan diyolardı..
CBR 600F Honda,
ciks ve nezih üye olmuşlar ama vakitleri yok sanırım. zaten ciks adsl i bugün yarın bağlatır.sonra istesekte kurtulamayız o mel-un dan
beyler ben gelirken sitenin stickerını getireceğim gruba, şu an basılı yokmuş, basılınca alacağız baya bi sticker, kimler ister ne kadar getireyim?
o zamana kadar tshirtler basılırsa tshirt te getirebilirim, kucaklarım hepinizi
kaanım bu arada başka bir yerde adını gördüm sende mi skyteamle ilginiyorsun yav, senmisin o de bakayım
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
Selam motor dostları,Ben baskılı t_shirt için bi ön arastırma yaptım biryerle . baskılı t-shirt en kotusu 7.5 ytl den yapılıyormuş.kaliteye gore değişiyor ,artıyor. dah iyifikri olan varsa yazsın ipekspor (ciks)alperden de bi fiyat alalım . nasıl olacaksa olsun yaz gedi .şunları biran evvel yaptıralım derim.kırmızı olsun diyorum ama siyah da orijinal durur . evet fikirleriniz???
abi tasarıma birazda beyaz katalım..
CBR 600F Honda,
ya beyler yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim bu sitedeki oylamaya sunulan t-shirt tasarımlarına da bakın
güzel bişey olsun herzaman giyebilelim.sweatshirt olsun hatta
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8181
su yazıyı da bi okuyun bence.
mersin,cruiser,avukat,27
alooooooooooo mersin yakarım burayı neler oluyo klup tişört felan benden yusuf abiden habersiz. uleynn PCKERİM hep senin başının altından çıkıyo demi bunlar.
şaka bi yana mersin grubu hadi atlayın gelin bu haftasonu klube. özletmeyin kendinizi.
live to ride, ride to live
tarsus tayım 21 yaşındayım cross motorum var yeni aldım acemisiyim ama bayağı çözdüm işi valla arkadaşlar abiler kardeşler diyeyim tanışmak çok isterim iyi olur bu konu üstünde duralım mersin tarsus felan birleşelim bi grup koyalım adı sanı belli olsun t-shirtse t-shirt kartsa kart ne gerekiyorsa yapalım lafta kalmasın organize olalım güzel bişe olsun başkan felan bigün toplanalım nette fazla konuşamayız oturalım tanışalım konuşalım seçelim seçilelim dimi :D:d saygılar sevgiler
pckopat bugün gözlerim yolda seni aradı,kasksız bir genç gördüm kaskını sol eline almış senin gibi, özletme kendini.uğra abinin yanına,bu arada hafta sonunda organizasyon var haberleşelim kendine iyi bak
davulcu,artniyet.. wben bugün kendi tshirt örneğimi hazrladım bastım da ciksi yolarda görüsürsünüz artık bana uğrayın da kararlaştıralım bu arada adanadan night watcher org. haberlerinizi bekliyorum
bu arada kaan,eren,nezih ve ben bir araydık cuma akşam bir arada olabiliriz haberleşelim
allov neymiş bu organizasyon bi duyalım heleciks33 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben organize felan diyorum ama demeyim sonra dün bir bugün iki diye nerden çıktın diye bağırmayın yani sadece güzel dostluklar kurulsun (en azından benim için kimseyi tanımıyorum)hemde üye olduğumuz bi topluluk olsun anlatacağım hoş bir anı olsun )))) öylecene prtayaattım ben umarım desteklersiniz güzel bişeyler olur iyi geceler saygılar
Öncelikle Adem abi seni mersin mt de gormek mutluluk verici .Arkadaşlar bu pazar gezi olursa gec katılabilirim cunku oglen bir ogretmen arkadasın nikahı var . pazar pazar olur mu demeyin.oluyomuş valla. Ama cuma aksam mutlaka mersin mt olarak toplanalım ve t-shirt işini bi cozelim.Hey! Alper the ciks don't forget to bring the samples of t-shirt and your bicycle .cuma için yer ? zaman? sevgiler.
sonunda ciks abimizide burada gördük.. hoşgeldin abi.. abi kaskı artık azda olsa takıyorum ya.. hafta sonuna organizasyon olmalı mersin mt boş durmamalı tabiki.. mesela ilk iş adanayı ziyaret edebilirz.. bu arada cuma gününede akşam 8 yada 8:30 da ahmad tea'de buluşalım..ciks33 adlı üyeden alıntı
tabi abi olayı kaptık biz.. sen daha gökgürültünde uğraş..nightwatcher adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)