bu hafta bızden 4gezen olmadı gıden lerde baskalarıdır adana her hafta bura zaten
bu hafta bızden 4gezen olmadı gıden lerde baskalarıdır adana her hafta bura zaten
Bu hafta adana burda gözne yaylasına gidecek heralde!
bı haberım yok olursa takılırız belkı
Tamam kardeş netten yzışalım havada geçen pazar gibi güzel olursa değerlendirelim.
Arkadaşlar gelişmelerden haberimiz olsun lütfen....
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Pkk’lıların saklandığı mağrada yazan yazı :
Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin,
Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur! bir askerin günlüğünden.....
arkadaşlar haberimiz olsun eger gezi falan olursa yazın katılmaya çalışalım ...
sevgili motor sever dostlar hepinize selam benim motorumum cc si ufak oldugundan gezilere katılıp katılamayacagımı soruyorum bu bir sorun teşkil edermi acaba yada ben 1 saat önceden çıksam diyorum nasıl olur ?
otomobili sevmiyorum çünki fazla güvenli
stunç abi sana abi diyebilirmiyim acaba çok sagol artık bende geziye katılabilirim
tabii neden olmasın badmancım. beraber gezeriz istersen seni kabul etmezlerse
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
crooos bıde su var önce işigı gorup sonrasen duyarsan buda benımdır yanı yıldırım bunun ıcın pkk ne yapsın ne yapacak bısey yok öldu bıle
BADMAD sende gecen soledımız gere gelmedın sımdı gezıleremı gelmeyı istıyorsun pehhhhh
mustafa amma okudun formu be istersen senide gezdiririm
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
alper kardeş şu gezi fotolarını artık yayımlaaaaaaaaaaaa
merhaba arkadaşlar ben adanalı ayşe ablanız şaka şaka hatırladınız umarım reşit kardeşim le gelmiştim yeni üye olabildim aktive olması uzun sürdü bu hafta sonu mersinde akrabalarıma gelebilirim belki sizlerle de görüşmek isterim gezilerinize de katılmak isterim tabi motor alınca neyse herkese iyi geziler
Mustafa iyi ettin kardeş terketmeyin bencede bu sayfayı
selam viceroy
nasılsın bende buradayım
bız daha cok beklerız ılker o fotaları
daha oncede bole oldu ekllıcem dedı eklemedı
siz foto isteyin ben size benim fotoları yollayayım
aynadan cektıgın fotolarımı ne yapacaz sen kızlara goster onlar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)