:D bendekıler telefonla cekmiştim onun için digerlerrini alpere bıraktım
:D bendekıler telefonla cekmiştim onun için digerlerrini alpere bıraktım
mrb ya sizin yeriniz nerde ya bende mersindeyim motor delisiyim sizinle tanışmak isterim bi gezi falan yapınca haber verirsenz sevinirim
maniac35 hoşgeldin
Sevgili karasu Yarın cuma gecesi akşamı resimleri yükleyeceğim. Biraz geç oldu ama nedeni yoğunluk. Sevgiyle kal
Resimlerin biraz geç yüklediiğimi biliyorum.Uzunca bir zaman gerekiyor. Yarın yayınlayacağım resimlerimizi...Sevgiyle kalın
Sevgili Mustafa, yarın akşamı bekle geliyor resimler
Yok olan resimlere halen kızgınım zaten silmişler resimleri yanlışlıkla. kalanlar yarın...
Sevgili mükemmel biz hiç ayrılmadık ki hep bizbizeydik. Biz dostuz. Önemli olanı da bu. Kalabalıkla yollarda olmak değil önemli olanı, arkadaşlarınla güvenli bir şekilde yola gitmek önemlidir...
Borcum olsun Salih Abi Gezi yazısı yarın geliyor
motor değerini cc'si ve modelinden değil,üzerindekinden alır:bounce:
dün akşam süperdi....hurşit abi tekrar doğum günün kutlu olsun..
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
merhaba arkadaşlar bende motorsiklet seven birisiyim gezi yazılarınızı okudum da gerçekten çok hoşuma gitti sizlerle tanışıp gezilerinize katılmak istiyorum nerede toplanıyorsunuz bende geleyim tanışayım sizlerle herkese sevgiler
Sevgili Badmad, seni de aramızda görmek ben ve arkadaşlarımı mutlu eder.Gezilerimizde seni de görmek isteriz. Önemli olanı sağlam dostlukların olması. Nerde toplandığımıza gelince bugün bir mekanla konustum mekanın adı Mİna, gereken pazarlılğı yaptım. Arkadaşlarımızla konusup perşembe günleri orada toplanma fikrini ortaya atacağım. ortak karardan sonra hareketimizden haberin olur. Sevgiyle kal
sende hosgeldın badmad genelce cumartesı gunlerı toplanıyoruz aydost oto elektırık carsı karakolunun karsı sokagında bı ara ugra tanısalım tekrar hos geldın
alper orası cok pahalı
dun neskafeye 4 ytl odedım ya bıraz acı arkads bu ne
ya çok sevindim sagolun hemen ilgilendiniz
otomobili sevmiyorum çünki fazla güvenli
sen nde saol en kısa zaman da tanısmak umudu ıle kendıne ıyı bak
alper orası cok pahalı
dun neskafeye 4 ytl odedım ya bıraz acı arkads bu ne[/QUOTE]
Sevgili Yıldırım herzaman arkadaşlarımızı ve durumlarını göz önünde bulundurarak hareket ederim.Bir nescafe' ye 4 Ytl ödemişsin.
Bundan sonra bize nescafe 2 ytl, çay da 0.5 ytl olarak uygulanacaktır.
Gerek mekanın kalitesi ve motorlarımıza uygun park yeri olması, ve kapalı bir mekan olması bizim için avantajdır. Fikirlerinize açığım
Nerede bu kafe arkadaşlar?
yıldırım kardeş resim şahane sanki terminatör misali...
Birde perşembe günleri hafta içine geldiğinden malum ertesi gün iş ve hazırlıkları olacaktır cumartesi akşamları olsa daha iyi olmazmıydı? Ertesi gün zaten gezi...
ben biliyorum orayı fenerbahçe meydanı karşısında bir solisti var ki sormayın dostlar sesi çok güzel yanlış anlamayın
otomobili sevmiyorum çünki fazla güvenli
Canlı müzik varken zaten 2 ytl nescafe kurtarmayacak o yüzden cumartesi olmaz heralde...
dun anladık anlayacagımızı badmad
vıceroy tesekurler resın yenı bır fılm cekılmıs afıs resmı
Yeni arkadaşlar hoşgelmişler...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
arkadaşlar biraz uzak kaldım ama malum iş güç ama gezi toplanma alanı vb gibi etkinliğimiz oldumu kaçırmamaya gayret ediyorum saygılarımla...
kımyenı geldıkı hosgeldınız benım tanıdıklarım burda nezamandır
Gezi ile ilgili kimse birşey yazmadı!
Ben pazar sabahı atladım motora kızkalesi ve cennet cehennem taraflarına takıldım. 33 ve 01 plakalı 600 cc motorların bol olduğu iki gurupta oradaydı kendim gezdim. mersin motor sayfalarında adanaya gitsekmi sözleri geçiyordu ama teklif bazındaydı.. Sağlık olsun.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)