aramıza hoş geldin, malatyadan geldiğini yazmışsın giderek çoğalmak gerçekten de güzel.
umarım havaların bugünlerdeki soğukluğu hafta sonuna doğru kırılır da bizler de motora binebiliriz.
görüşmek üzere
aramıza hoş geldin, malatyadan geldiğini yazmışsın giderek çoğalmak gerçekten de güzel.
umarım havaların bugünlerdeki soğukluğu hafta sonuna doğru kırılır da bizler de motora binebiliriz.
görüşmek üzere
ciks33 sağol abi .
ama buralar soğuk değil ya .. valla ben fazla kalın giyinmiyorum dayım lar felan sen üşümüyomusun diyince gülüyorum ..
ben soğuk yerden geldim onun için galiba . Buralar çok güzel ya sıcak ve hoş.
havaların soğuk olmasına rağmen ılıman ve sıcak geliyor bana ..
Eğer beni artçı yapabilecek bi hayır sever bulabilirsem Bu hafta sonu Hepinizle tanışıcam .
mersin ve mersinli MT ciler gerçekten Çok güzel ya süper aktivitelr felan .
heralde malatyaya bidaha dönmem ben . süpersiniz ya
DJ,öncelikle hoş geldin. Yalnız mersinin havası nemli olduğundan insanı balkon demiri gibi çürütür,dikkat ettiysen buralarda bastonla gezen bulamazsın! Havaya aldanma kendine iyi bak.
vıceroy ..
doğru ya hiç görmedim vallahi yaşlı insanları :D
bilgi için sağol abi sende kendine iyi bak
alperle reşidi görmesem girmeyecedim vallaha naslsınız iyisiniz inşallah reşit osmaniyeyi birgün al gel haberli tabi gezi tertipleyelim ben
sadece biraz ara verdim tabi seviyeli biçimde ok kendinize iyi bakın havalar soğuk sıı giyinin ok
sevgili dj suskun inşallah motorlarımızdan müsait olanı çıkar da seni de aramızda görebiliriz.
cross33 sevgili kardeşim tekrardan hoş geldin,
hafta sonu adana mt mersine gelme planları yapıyorlarr,
umarım hava durumu uygun olur da bir arada oluruz,
yarın konusuruz bu konuyu,
tüm motor tutkunları kendinize iyi bakın görüşmek üzere...
kardeş saol adanadaki motorcu abilerimiz kardeşlerimiz gelsinler başımızın üstünde yeri var bir gezi tertipleyelim adam gibi ağırlıyalım hezamanki gibi sygılarımla
aramıza hojgeldin suskun kardeş... umarım müsait olan biri olur sende katılırsın bizlere...
ARKADAŞLAR MERHABA;
Ya ben bunca zaman sizi niye fark etmedim ya.
[COLOR="Red"][B][FONT="Garamond"]BLOODMN[/FONT][/B][/COLOR]
herkese günaydın.
arkadaşlar merhaba,
bugün iş yoğunluğundan dolayı sitemize yazı yazamadım. kusuruma bakmayın.
sevgili motor dostu bloodmn, geçici bir süre siteye sadece girip yazı yazmadığımızdan dolayı denk gelememiş olabiliriz.
ama bundan sonra sitede ve umarım geizlerde daha sık karşılacağız.
hepinizin yolu açık olsun.
Bu hafta sonu güzel bir geziyle beraberdik.
Hafta sonu havanın yağmurlu olması bir kısmımızı arabalarla gitmeye yöneltti. 6 araba 5 motor yollardaydık gene. mersin mt olarak 24 kişilik katılımla güzel bir hafta sonunu paylaştık.
Cumartesi gecesinin yağmurlu olmasına rağmen, hafta sonu bu kadar güzel bir havayla yollarda olmak gerçekten güzeldi.Gelemeyen arkadaşalarımız için gerçekten üzüldüm.
Yolda gelirken Adana mt ile görüştük ve biz rotamızı cennet cehenneme çevirdik, Bu arada Adana mt kanlı divaneyi fethediyordu.
Derken bir piknik şöleni edasında masalar kuruldu ve dostlarımızın da katılımıyla 30 kişiye ulaştık.
Lokma tatlısı içinde tüm mersin mt olarak ayrıca teşekkürler.
Hasan Abi'ye, Burcu'ya, Erhan'a, Ali'ye,Mustafa Bey ve eşine aramızda olduğunuz ayrıca teşekkür ederim.
Mersin mt önceden burada veya diğer net sayfasının geziler kısmında bir paylaşım yapıyordu! pazar gezisinden toplantılara katılamayınca haberimde olamadı! Mersin motorun güzel insanları bu sayfayı askıya alınca terkedilmiş rıhtıma döndü. Çok üzücü. Havalar ısınınca umarım düzelir bu durum.
Yok be değerli kardeşim kaan,iş güç ve hastalık derken motora akşam saati atlayıpta gelemedimki. Sözde 15 tatildeyiz öss için oturdum 3. kitabımı yazıyorum 13. bölümdeyim daha 8 bölüm var. Kabahat bende rahatıma bakmıyorum. pazarları gezilerede katılmıyorsundur nede olsa mct rafta dimi? Şaka bitarafa bir aksiyon yapalım özledim hepinizi. Saygılar.
öncelikle geçmiş olsun. ayrıca kitap yazdığını bilmiyordum... doğrusu şaşırdım ve sevindim bu pazar gözne ve ayva gediğine gittik. ben arabayla katıldım. uzun zamandır geziye de gidemiyordum... motorum genelde rafta ama dayanamayıp kimi zaman çıkarıyorum. cuma akşamı motorla gelmeniz şart değil bekleriz
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Motor sevdasına düştüğümdem beri arba sürmesinide nerdeyse unuttum yaylalara kar düştüyse harika olmuştur. Yalnız karda hiç 2 teker sürmeyi denemedim risklimi acaba?
olmazmı hocam hemde çok riskli. laztiklerin önemini daha iyi anlıyorsun. ben arabayla çıktım. bu hafta neresi olur, ben gidermiyim bilmiyorum. ama zevkli olduğu kesin
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Benimkilere uygun duro marka dubless lastik arıyorum. metzellere yetişemem heralde, evde muhtelif masrafların biteceği yok çünki! zannedersem mct de iç lastikliydi!
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)