buakşam umarım gelirsin hocam... dur tahmin ediim bu yazıyı akşam okuyacaksın ve sonradan okudum diiceksin değilmi
ama biz her cuma ordayız
buakşam umarım gelirsin hocam... dur tahmin ediim bu yazıyı akşam okuyacaksın ve sonradan okudum diiceksin değilmi
ama biz her cuma ordayız
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
alemsin varya sevgili kaan sende haklısın.
bahara kadar kaç bakalım hocam... havalar ısınınca nasıl olsa gelicen
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
küresel ısınmadan havalar gündüz saatlerinde bahar misali geçiyorda,geceler çok soğuk oluyor. Mezitli tarafında oturuyor olunca bir yere akşam vasıtasız gidiş çok zor oluyor. Yaşlandımmı ne! kaan iyiki varsın; sayfa resmen boş kalacak yoksa. Selamlar,saygılar.
saol hocam sende iyiki varsın... deli dolu akan bu sayfada, sel gitti kum kaldı sanırım. yazan okuyan bi kaç kişiyi geçmiyor artık... olsun. bigün kesişir mutlaka yollar...
havalar gündüz gerçekten güzel ama hava karardımı ayaz başlıyo. dört gözle baharı bekliyorum. 1 aydan fazla oldu motosikletime binmiyorum. ama bu hasret canıma tak etti
Ya n'oldu mersinli motorcular topluca grip mi oldu kimsenin sesi çıkmıyor
güzel bi soru... biri tutu,biri kesti,biri yoldu,biri pişirdi,biri yedi ve işin garibi hani bana hani bana diyende kalmadı!!!!
burdayım...
Ben cumartesi-pazarda öğlen saatlerinde biniyorum motora,tamamen rafa kaldırmak mümkün değil, hiç birşey yapmasam en azından markete gidiyorum. Bu hastalık bence vazgeçmek sigara kadar zor.
nasılsınız beyler buraya kimse yazmaz olmus ben de size katılayım dedim
kaan sende olmasan buraları kımıdare edecek ya reso usuyonmu oralarda
viceroy hocam vallahi ben motosiklet hasretinden ölecem galiba. en iyisi bu hafta sonu motosikleti çıkarmak. ama bak gör ben motoru çıkarırım kesin yağmur yağar
burdayım mustafa... ayrılamam
Kaan benim salı günleri okul yarım gün okula motorla gidiyorum.Yeterki hava kapalı olmasın,asfalt ıslak olmasın. Yalnız orjinal lastiklerim hem iç lastikli hemde dişlerinde iş yok.metzeller bulursam bide para bulursam o işi de halledicem.Sevgilerimle..
slmlaaaaaaarrrrrr
slm kardeşim,
havalar nasıl oralarda sevgili heyketraşım,
özlettin kendini,şurada az bir zaman kaldı tekrar gezmemize, osmaniyeye gelmiş olman lazım yarı yıl tatilden dolayı, haberleşelim...
ressam kardeşim bu hafta yağmur yağmasına rağmen bir gezimiz vardı.bu hafta da eğer hava açık olursa bir programımız olacak.haftanın sonuna doğru haberleşiriz, seni aramızda görmek gerçekten de güzel
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...z-olmesin.html ( Motorize sevdiklerimizi kaybetmemek için)
tüm mersinlilere selam )
Mersinli MT ciler ile tanışmak isterim . . Ancak baştan söyliyim motorum malatyada kaldı mersine geleli 1 hafta oldu ))
Bi hafta sonu beni Artcı yapabilecek birileri olursa sevinirim .
Garibanım abi )) Atım malatyada kaldı ben burda off off :((
Eğer böyle bir şey olursa gerçekten çok sevinirim sizlerle görüşmek tanışmak isterim .
saygılar & sevgiler
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)