Tamam kaan dostum inceleyelim. Bugün motora bineyi dedimde bu ne soğuk... koruma kıyafetleri hak getire.
bu akşam du-rock tayız. güzel bi gece olacak yılın enleri falan metro cinemasının üstünde du-rock cafe barda olucak bütün grup. keyfim (enjoy) cafede değiliz ve bekleriz hocam
sen yine gelmicen biliyorum ama bi söliim dedim
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
akşam görüşürüz................... .
çok güzel bir gece oldu ......bu arada yılın en gezgin motorcusu seçildim herkese teşekkürler.........
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
ooooo bakıyorun kollasın ıyı ce kabarrdı yınıs ama tebrıkler yunus
Dostlar nasılsınız ben geldim sizede ugrayacam insallah
Tüm mersinli arkadaşlarımın bayramı mübarek olsun. birkaçınızla tanışmıştım yazın. tekrar görüşmek dileğiyle iyi bayramlar.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Bende tüm mersinli motorcuların kurban bayramlarını ve yeni yılını kutlarım
Türk dünyasının ve İslam âleminin Kurban Bayramını ve yeni yıllarını en içten duygularımla kutlar, ülkemiz ve milletimiz için yükselişe ve huzura vesile olmasını dilerim. Kazasız belasız nice senelere...
herkesin bayramı mubarek olsn
arkadaslar yarım mersindeyim insallah bilginizee
ben mesaideyim reşit. kaç gün kalıcan?
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
osmaniyeli ressam reşit geldi abi... ama bugün dönüyo. dün akşam yine buluştuk ama sen yine yoktun...
üzerinize afiyet soğuktanmıdır yoksa kapalı sınıflardaki hasta çocuklardanmıdır bilemiyorum ama sağlam üşütmüşüm. motora gece saatlerinde binemeyince uğrayamıyorum. İyileştim sayılır en kısa zamanda beraberiz. kaan nette motoru kaldırdım demişsin şu sıralarda kullanmıyormusun,yoksa modifiye olaylarını bahara bıraktın anlamındamı yazdın?
gecmıs olsun aman dıkkat
cok kotu oluyor bu hastalık
way yıldırım kardeşim, teşekkürler. hastalığı atlattım sayılır. kendine iyi bak saygılar,sevgiler.
Gündüz güneşli saatlerde sürülebiliyor aslında ama herşeyin başı sağlık doğru düşünüyorsun. Görüşmek dileğiyle..
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)