benın yazdıgım baktıgım kadarıyla fazla kısıye ulasmamıs katılım az olur galıba aama herkese ulasmamız lazım arkadaslar senıde beklerız VICEROY kısılere haber verelım arkadslar
slm lar . aşağıdaki linki ziyaret ederseniz; belki ilgilenen arkadaşlar olabilir. bizden teklif....
http://www.motosiklet.net/forum/show...642#post508642
sevgili yürekçe (sencer) bugün ameliyat olacakmış.
geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
bir an önce aramıza döner inşallah.
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
geçmiş olsun acil şifalar yürekçe.
geçmiş olsun sencer abi
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
slm arkadaslar nasılsınız?baya dır giremiyordum dersteyim simdi access anlatıo hoja:Dnese ehliyet için direksiyon sınavınıda gectim çok az kaldı rahat rahat gelebilecem artık mersine;)görüsmek üzere herkese slm
cumartesi 4 te görüşmek üzere arkadaşlar.
herkese slm benim bir hikayem vardı yanlız benim dinledigim benim bir bildigim vardı herkesin bildigi şimdi ne degişti ?
slm arkadaslar sencer abi geçmiş olsun insallah en kısa zamanda saglıgına kavusursun
emreye bak yaa bizde oldü sanmıstık len seni nerelerdesin yol arkadasım seni cok özledim lan
sevgili arkadaşlar tsgl lisesinin karşısındaki tüm sokakları talan ettim eren diye yıkamacı bile gördüm ama ne sizleri ne de motorları göremedim 3 tane scooterdan başka. fen bilimleri ve birey dersanelerinde öğrenci durumlarıyla ilgili müdürlerle toplantım vardı inanın yetişeyim sizw diye erken kalktım 4.15 civarlarında tarif ettiğiniz yerlerdeydim. Neyse artık bidahaki sefere kaldı.. herkese selamlar.
hocam cuma günü enjoy-keyfim de sohpet etmeye gidiyoruz. dün zaten yeri gördün. yengeyi de al gel bekleriz saat 7 den sonra...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Sağol kaan bi aksilik çıkmazsa 7 gibi orda oluruz. Kendine iyi bak.
sizde hocam sizde
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
MERSİN MT sayfamıza herkes kaan kardeşim kadar sahip çıksa olmazmı kime baksam çevrim dışı. Sizleri burda görmek mutluluk sebebidir.
kimisinin internet her an elinin altında değil, kimiside iş güç arasında arada bir girebiliyor... artık girmek istemeyende var tabii.
selam mersin, enjoy (keyf'im) e kimler geliyor bi el kaldırsınlar bakim...
yarın için diyosan ben orda olucam...
büyük ihtimalle katılırım..
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)