Fuardan kopamadı bizimkiler heralde
Fuardan kopamadı bizimkiler heralde
yok abi burdayız merak etme
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
selam mersinin güzel insanları artık bende aranızdayım kendimi tanıtmama gerek yok diye düsünüyorum cünkü mersinmotordan tanıyorsunuz namıdiger (yukselsoft)
HoŞgeldİn Mustafa
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hoşgeldin yukselsoft(karasu) ....bu arada bende buradayım...
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
kış uykusundalar bence
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
değiliz. sana öyle geliyo sen bu akşam gelicenmi toplantıya? yok... bence sen uyan gaflet uykundan
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
bişey sölicem. belki ilk göz ağrım olduğundanır ama ben burayı daha çok sevdim ve seviyorum. 10 civarında motorumuzla biz çok iyiyiz... arkadaşlar, dağılmayalım olur mu? ne olur...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Havalar biraz daha güzelleşsinde biyerlere yemekli gezi düzenleyelim arkadaşlar
slm kaaan nasılsın
slm mıllet
herkes kımım bu sıteyı kullandını ıyı bılıyor aklımda cok seyler var ama hepsını sımdı buraya aktaracak durumda dıılım kımılerı dıyor bız 9 10 motorduk evet dogru bu o zamanlar daha ıyıyıydık ve daha guzel eglenıyorduk ve bırbırımıze daha baglıydık bu 9 10 motorcuyu dagıtmamak amacıyla Kısıler arasında ne oldıysa oldu bunları bır kenara bırakıp eskı gunlerın hatrına CUMARTESI ERENIN ORDA saat 16 00 da toplanalım dıyorumve yakın ama anlamlı bır gezı yapalım arkadaslıgımız adına bu yazıyı okuyan herhes cumartesıye kadar nereye gıdecez dıye dusunsun ve ne konusacagını tabı
bakalım bu arkadslıga kım daha deger verıyor vermıyor
NOT mazeret kabul edılmıyor herker katılması sarttır ve bu yazı sadece bu sıteyı kullananlar arasında kalacaktır
ben sındı cıkıyorum cumartesı erenın orda gorusuruz o zamana kadar ben bıdaha nete gıremem duyanlar duymayanlara haber versın kendınıze ıyı bakın dostlarım
2 aralık cumartesi günü eren in dükkanında görüşümek üzere.
evet ilk başladığımızdan bu yana çok şeyler gördük. dostluk,arkadaşlık,paylaşım ve malesef kırgınlıklar,dargınlıklar hatta terbiyesizlikler...
ama ben o büyünün bozulduğuna hala inanmıyorumki... sanırım aksini düşünenler var.olabilir elbette. o saate yetişe bilirmiyim bilmiyorum ama orda olmayı istiyorum...
Arkadaşlar bu erenin yeri dediğiniz yer enjoy mu? bi başka konu saat 4 te buluşalım diyorsunuz güneş etkisini yitirdikten sonra buz gibi bir hava.. sabah 10-15 arası bu geziler daha tatlı olmazmı diyorum. Tabii tecrübe sizde saygı duyarım.
hocam merhaba nerelerdesiniz görüşemedik birdaha.
bizim bahsettiğimiz olay biraz karışık. eren enjoyun sahibi değil.
enjoyda cuma akşamı saat 7 de toplantı var. bekleriz mutlaka :cat
Kaancım sadece saatlerim tutmuyor. bu saatlerde nette sayfaları gözden geçiriyorum. cumaları zamanım uygun olsa severek gelirim. faaliyet düzenlendiği an yanınızdayım inşallah. Motorları yıkattığınız düzgün bildik bir yer varmı bu arada? kendine iyibak.
selam millet nasılsınız bayadır cezalı oldugumdan giremedim nete hepiniz iyisinizdir umarım sizleri seviyorum kendinize iyi bakın emi
hocam hepimizde erenin orda yıkarız motorları. tefik sırrı gür lisesinin karşısında ak bank var. onun arka tarafında aydos oto elektrik var. sorsan gösteririler. kendiside motosiklet kullanıcısıdır. işinin ehlidir. hem elektrikte hemde yıkamada
reşit bitti ceza... daha sık gel
alooo SENCER nerelerdesin. sesin soluğun çıkmıyor.
ressam hoşgeldin. neden cezalıydın bi türlü anlıyamadım. geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)