rio mu ahhhhh... yakma içimi mustafam
ben kafaya koydum bilader kışın para biriktirip baharda ve yazda deli gibi gezicem
rio mu ahhhhh... yakma içimi mustafam
ben kafaya koydum bilader kışın para biriktirip baharda ve yazda deli gibi gezicem
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
evet akıllı gibi baksana uzun bi aradan sonra son 2 haftadır uzun yol yaptım yok yok biraz kısmam lazım ki yaza deli gibi yol yapabiliim demi anamur kısa kaldı bi alanya yapmalı, kapadokya görmeli yeniden
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
kesinlikle...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
selam arkadaşlar ben yeni üye oldum
şu an asya hj110 cup' a biniyorum
ama zs 150-9, keeway süperlight yada çelik 150 crown tarzında
bir makine almayı düşünüyorum.
bu konuda birikimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
kuyuluk sağ.oc. da laborant olarak görev yapıyorum
(aramızda kalsın ben bu mersini çok seviyorum çünkü 12 ay motora biniyorum)
walla çöktü site yaw,nerdesiniz arkadaşlar,alooooooooooo.....
badmad'a katılıyorum
alooooooooooooooo
mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
tüm yazdıkllarım server hatasına kurban gitti.... yazdıklarımı silmişler. şansa bak yaaa. neysem canım sağolsun.
selam mersinli kardeşlerim. sizlerin çok güzel insanlar olduğunuzu ressam kardeşim yazmıştı. Şansımızdan ortalık sel altında motora da binemez olduk ilk fırsatta tanışmak ve müsait zamanlarda sizlere katılmak isterim.
viceroy kardeş, öncelikle hoşgeldin
bu akşam enjoy cafede toplanıyoruz. buyur gel istersen...
reşit kardeşim. vallahi ben de seni çok özledim, gel buralara da gezelim biraz. mersin motor klübünü kurduk, geziler düzenledik, bayrak geçişi yaptık, her bişey yaptık... sen de gel kardeşim bak neler değişmiş olacak.... adanadaki rezilliğimizi hiç unutmayacağım ama senin hatırına yine katlanırım. kardeşim benim, kendine iyi bak oralarda... buralarda her zaman açık bir bir dost eli var... viceroy arkadaş ta senin referansınla aramıza katıldı, o da en az senin gibi iyidir diye düşünüyorum. görüşürüz...
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
ben de aynı şeyleri söyledim, mct 250..... zarar etemzsin, piyasası da var..
hatta ikinci el alsan çok daha iyi olur 0 zarar....aldığın paraya satabilirsin
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
enjoy cafe muğdat camisinin yan tarafında ( pozcuya doğru ) akşam orda oluruz buyur gel...
ayrıca bi mct ci olarak... eğer ki bakmasını bilirsen mct çok iyi ve ucuz...
Yazdıklarınıza katılıyorum,Mersinli motorcular olarak daha aktif ve enerji dolu olmamız lazım,12 ay motor kullanabilmek herkese nasib olmaz.Yağmur yoksa bütün motorlar yollarda,ne güzel.Etkinliklerimiz varsa veya olursa hepimiz destekleyelim.
slm arkadaşlar sanki aramızda kara kedii dolaşıyorr herkeste birbirine karşı bi soğukluk var sankii... (kendii düşüncemm) ha bu arada alper ne alemde öldümü acaba haberiniz varmıı????
reşit nasılsınn kardeş
yeni gelen motor tutkunları hoş geldinizz
Değerli yürekçe kardeşim öncelikle nazik teklifin için çok teşekkür ederim bu hafta çok yoğun geçti geçen hafta 29 ekim zamanında kutlansın yazısı fax geçilince pazar görevliydim dün ise 637 velim ile toplantımız vardı eve dönüpte siteyi açana kadar daveti kaçırmış oldum. sürekli yazıları takipteyim buluşmaları yazıyorsunuz bende fırsatı yakaladımmı yanınızdayım inşallah. Sevgiyle kalın.
mct kullanıcılarına bir sorum olacak! arka koltuktaki sisibar acaba yedek parça olarak satılıyormu? benim keeway superlight 'a takılabilirmi. bilgilendirirseniz sevinirim saygılar.
dün araba pazarında erenle ve ilkerle karşılaştım.pazarın en güzel motoru benimkiydi erende kendinin sanıyordu
şaka bir yana eren motorunu satmayı düşünüyor twıster gidiyo hayırlısı olsun... daha iyisini alır inşallah...
viceroy buluşmaları burayada yazarız takip ederseniz ve gelirseniz seviniriz... antmen ticarete bi uğrayıp sorun.ama sizin motora uyarmı bilmem
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)