mustafa o gün çok ıslanmış ve 2 gündür hasta yatıyormuş
geçmiş olsun kardeşim
mustafa o gün çok ıslanmış ve 2 gündür hasta yatıyormuş
geçmiş olsun kardeşim
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
saolkaan bugun daha ıyı gıbıyım yarın ınsallah gorusuruz
GeÇmİŞ Olsun Mustafam...
YapabİlecepĞİm BİŞey Varsa SÖylersen Sevİnİrİm....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
mustafa dün erenin oraya çekmişsin motoru. bende bu sabah ıslandım.sencer ağbiiiii nin ilk aldığı yağmurluğu giydim.su almadı ama çok kullanışlı değil. 2. aldığından bir tanede ben alırım sanırım
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
ben size gezide göstermiştim. bugün de kullandım. oldukça kullanışlı.
arkadaşlar, bu aralar sitemiz hayaletli gibi duruyor. daha çok aktivite, daha çok tanıtım için neler yapılması gerekiyor sizce. müthiş bir durgunluk içindeyiz. Bakın size bir örnek vereyim :
2006 yılında türkiyede ilk altı ayda 65.000 motor satılmış.
Ağustos ayı içerisinde mersin merkezde 2000’e yakın toplanmış
Ilçelerde (özellikle erdemli) 1400 civarı motor toplanmış.
Yani mersindeki motosiklet potansiyelini siz düşünün artık. Ama bu kadar motosilet olmasına rağmen. Her şeyde olduğu gibi mersin yine kendini doğru ifade edemiyor. Radyo proğramları, afişler ve benzeri şeylerle de kendimizi göstermeli, doğru tanıtmalıyız. Tamam bu klüp henüz kağıt üstünde değil ama mersin motor sporları klübü kurulmuş ve metin bey klüp başkanıymış. Neden destek vermeyelim, neden radyo proğramlarına çıkmıyoruz, neden yerel gazete veya tv lere çıkmıyoruz???? Bakın eskişehir, izmir, istanbul MT’lere. Ben kalabalık olalım demiyorum, kendimizi ifade edelim diyorum. Elbette zaman çok önemli bir süreçtir fakat bu süreci hızlandırmak bize çok şey katacaktır diyorum. Yanılıyor muyum?
aslında ramazanın araya girmesi biraz durgunluk yarattı.şimdi ise sadece elinin altında olanlar nete giriyor...
yarınki bayraklı geçiş saat 18:00 da enjoy cafenin önünden başlayacak!!!
Mersinli motorcu arkadaşlara selamlar,yeni geldim aranıza,Honda İnnova kullanıyorum,yaş ortalamanızı biraz yükselteyim dedim,34 İngilizce öğretmeniyim,ihtiyacınız olursa burdayım,Mezitli..
sencer abı senın bu olaya baktıgın sekılde kımsen yaklasmıyor keske herkes bu konuya senın gıbı yaklassa neysen bunu enkısa zamanda toplanıp konusalım bu ısı yapacak ılgılenecek abılerımızde var saolsunlar ama bızde tan destek verıp uye sayısını artırmamız lazım
reşit kardesim senı unuturmuyuz bızde senı ozledık ımkanın olsada yıne gelsen keske senı tekrar mısafır etsek kapılar sonuna kadar acık karsesım ama su emre yokmu ne yok herhalde nereye kaybolduysa kara batak gıbı bırı cıktı bı var bı yak
innovaabınız senı de aramızda gormekten mutluluk duyarız arayı sogutma ınsallah bı gun karsılasırız ve tanısırız
arkadaşlar herkese merhaba mersinli motorcular olarak tanıtım eksikliği
mevcut bunun için bende mersin motor kulübüne destek verelim
derim metin bey yılların motorcusu ve bu işi biliyor dernek yeri pozcu
taksi sokağında bir uğrayıp çayını için yeni makineleri görün,yakında
oto fuarına katılım olacak o zaman kaynaşma daha iyi olur herkes
tanıtım için fikir öne sürsün destek bulmaya çaba gösterelim selamlar
reşit elbette sen daha değerlisin ama yinede dolmamı getir
innova sizden daha büyük ebilerimiz var.herzaman sizleride yanımızda görmek isteriz.
dayıdün sahilde bayraklı geçiş yaptık bayağıda kalabalıktık. zamanla dahada büyüyüp istediklerimizi elde edebileceğiz.yeterki kopukluklar yaşanmasın
hoşgeldin innova, ben de 32 yaşımdayım.
evet reşit kaan haklı, komşuda pişer bize de düşer (kaan'dan kalırsa)
dayı, senin de çabalarını görmek çok hoş. ben geçenlerde metin beye uğradım. çok pozitif birisi. hatta şunu da söylemeliyim, sadece bir kaç şey sorup çıkacaktım, ses oluyor diye yıkama cihazını durdurtup, benimle yarım saat sohbet ett... esnaflık bir yana, motosiklet sevgisine duyulan saygı budur.
vee dün, dün akşam çok güzeldi. 10 kasım için de bir plan yapıp atamıza olan şükranlığımızı bir kez daha dile getirelim(mi?)
bence 10 kasım da böyle bir organize hoş olmaz. 3 ocak mersinin kurtuluşu olabilir ama oda hafta içi yine akşam olur
10 kasım da ataya saygı gösterişi ve anma törenine katılabiriz?
cumhuriyet alanında kısa bi tören yapılıyor,yürüyüş ve kortej olmadan.hafta içine denk geliyor.ben katılamam
arkadslar olmadı rıyo karnavalına falanda katılalım
sen iste oraya da katılırız mustafam, eğer kaan yine çalışır da gelemezse kendi karnavalımızı yaparız. sen iste yeter be mustafam. bu arada özlettin kendini...
10 kasımda olmaz derim ben en iyisi 3 ocak bu arada innova abi hoş geldin...
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)