arkadaslar bayramda calısılırmı ya ne tapacaz su gezı ısını bılmıyorum yamurda bı yandan bastırıyor bızım hayaller işlerın yogunluguna yamurun yagmasına dustu arada erıyıp gıdecek herhal
arkadaslar bayramda calısılırmı ya ne tapacaz su gezı ısını bılmıyorum yamurda bı yandan bastırıyor bızım hayaller işlerın yogunluguna yamurun yagmasına dustu arada erıyıp gıdecek herhal
ben toprak ticaretten bi yağmurluk aldım. vivi marka, 20 ytl. altta pantolonu ve kapşuonlu üstlüğü var. harika bir şey, sıcak tutuyor ama yakmıyor. aynısı dinamikte 35 ytl. siyah ve laciverti var. ve ben tabii ki doğduğumdan beri kullandığım rengi aldım. SİYAH. hatta inanmazsınız, ilkokul önlüğüm bile siyahtı, bir de beyaz yakası olmasaydı kara şovalye diye nam salacaktım ama, beyaz yakalı ve önlüklü ÇOCUK olarak tarihe geçtim evet gerçek bu arkadaşlar ben eski bir öğrenciyim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
muzo malesef bayram mesaisi maaşa katkı yapmıyor
mustafa inan çok üzgünüm şu mesai işine ama ayın 10 una kadar malesef kalmalı biryere gidemem.ancak akşam çıkılırsa ama yinede eritmeyeceğiz hayallerimizi
yürekçe ben şemsiye alacam şu plaj tipi olanlardan.yada tirpirator muydu neydi onun gibi kapatam üstünü olsun sencer abi
herşey yürekçe olsun.varsın siyah olsun...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Merhaba Arkadaşlar. Akdeniz İller buluşmasına bir hafta gibi bir süre kaldı. Antalya grubu olarak bizlerde kimlerin geleceği netlik kazanmaya başladı. Sizlerde durumlar nasıl.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
aythakanşuan için görünen mersin mt den malesef katılan yok. bir dahaki buluşma tarihinin bir kaç ay önceden belirlenmesi çok daha iyi olacak. kimi iş yüzünden kimi de maddi açıdan gelemiyecek.ama bir daha ki sefere orda olmayı çok istiyor ve sizleri destekliyoruz.
yunus nazar değirecen bak söylemedi deme
ama haklısın sana ufak kalıyor.sen tır al tır
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
sencer yagmurluk bılgı ıcın tesekurler hala bı yamusluk almadım sanada hayırlı olsun salam bıseymı barı
kaangezı falan yapmasakta gecen gıtmıstık daha dogrusu sen benı cagırmıstım oraya gıderız bı hafta sonuhem yakım fazlada harcama yapmamıs oluruz orda bıle kamp kurarız
bu akşam buluşalım.enjoya gidelim.sohpet ederiz. varmı saat önerisi olan??? erken çıkarsam erende olurum ben
mersin.mt ramazan bayramınız kutlu olsun allah izin ederse yaza ordayım allaha emanet olun mersini seviyorum
ıyıı bayramlar mıllet aksam toplanalım yarın kım gıder kım gıtmez bakalım enjoyda
herkese iyi bayramlar...
arkadaşlar hepinize ii bayramlar reşit nasılsınn kardeşş umarım orda yaramaz bi durum yoktur ,,,
haaa bu arada
ben yarın gelemiyorum beyler motorun debriyaj sorunu olduu
dungezıden sonra bıraz nezle yanı gırıp olmusun gozumden burnumdan sular seller bosalıyor tatıl yaramadı bıze arkadaslar
dün gezi çok güzeldi, dönüşte hava kararmıştı, arkadaşlarla vedalaşıp ayrıldıktan sonra pozcu girişinde yağmura yakalandım. ads otoparkına kendimi zor attım. yağmurluğumu giyip yola devam ettim. eve vardığımda belimden aşagışı hariç ıslanmadım. (en kısa zamanda alt yağmurluk almak şart oldu) hiç böyle bi yağmurda motosiklet kullanmamıştım gözgözü görmüyordu. kendimi banyoya atıp bi güzel yıkandım ve kendime geldim. çok keyif aldım bu geziden. en kısa zamanda tekrarlamak lazım.
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
reşit bırak ayak çekmeyide, erzurumdan gelirken kadayıf dolmasını unutma sen
gezi gerçekten güzeldi,sadece boğazım ağrıyordu ama burnumda akmaya başladı olsun iyi gezdik.ben çok ıslanmadım
o geziyi o yağmurun altında kalarak iyice demledik
ben çok keyif aldım.
herkese teşekkürler..
reşşooooooooo, seni unutmadık yiğidim...
ben kadayıf dolması getirmezse unuturum... bide bayraklı geçişe gelmeyenide unuturum ona göre!!!
unutkanlığın üstünde bugün
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)