bayramda şeker almayın, misafirlerinize sencer ikram edin. şirketten... kent'e ve ülker'e rakip olucam. tek sorunum şu, jelatin çok pahalı...
bayramda şeker almayın, misafirlerinize sencer ikram edin. şirketten... kent'e ve ülker'e rakip olucam. tek sorunum şu, jelatin çok pahalı...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
sabah sabah gülümsettiğin için saol
akşam erenin ordayım sende gel...
iftardan sonra biraz da şeker yeriz
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
söyleyemem siteden atarlar
neyse başka gün inşallah...
bayram için önceden görüşmeliyiz...cumartesi belli olur benim tatil olayı. eğer 3 gün tatilsem gidiyoz değilmi
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
eren çalışacakmış
diğer mt üyelerinden ses seda yok...
neyse gelen olursa otelin veya çadırın kapısı açık
selam mıllet bu gorusemedıgım arkadaslarım ıcım
nezaket abla davetını ıkı elım kanda olsa bu sefer gelecem ama bunun
ıcım haberım olması gerekır kaanla bız bayrqamda kesın gıdecegız bır yerlere gelmek ısteyen buyursun gelsın
ahmet ve sencerde var... umarım bayramda çalışmam yoksa bunalıma girecem
cumartesi belli olur.buluşur ne yapacağımıza karar veririz...
evet arkadaşlar, bu cumartesi olsun da ona göre hareket edelim. kaan, çalışıyor olsan da üzülme, bayramdan sonraki ilk cumartesi de gideriz
cumartesi de gideriz dediğine göre ben gelmesemde gideceksiniz öylemi vicdansızlar... ayıp beeee...
şaka şaka elbette gideceksiniz.
ama bende gelmeliyim iznimi mi kullansam
cumartesi konuşuruz...
yahu nasıl oluyorda buzağıdan aklına reşitgeliyor ??? duymasın ayıp olur
belki yunusta gelicek bayramda.bende hava güzel olursa ve telleri taktırırsam bağlamamı getiririm.
bağlama dedimde aklıma geldi,motorları satıp atmı alsak beee ne benzin en bişii saldım çayıra allah kayıra
arkadaşlar herkese selamlar,nereye gidiyonuz hberimiz olsun
bak bak baaaak, gezi lafını duyunca beyimiz de teşrif etti. nasılsın be muzo? özlettin kendini. gzei planımızı buradan ( cumartesinden sonra) duyurucaz.
gezinin konusunumu aldın beee
bayramın 2.günü bi motelde kalmalı gezi düşünüyoz ucuz yollu 1 gece kalıp geri gelicez.ama daha önce görmediğiniz yerlere götürecem sizi
cumartesi buluşucaz ne yapalım diye falan. sende gelsene
slm arkadaşlar belki bende gelicem bu arada kaan abi akşam kawasaki ninjanın dersini nasıl verdim ama.Ninja bile baş edemedi 250 mct ile...
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
dün akşam nezaket ablanın ordan dönerken bi ninja geldi ve geçti yunusta ardında.ama bu ardında terimi kısa sürdü çünki önüne geçti kısa bi süreydi ama iyi açtı yunus adamda şaşırdı ışıklarda yunusun motora bi bakışı var
walla iş güç arkadaşlar,bide ramazan baya bi engel oldu.benim ewde uzak oldugu için motoru garaja çektim artık,hava etkiliyor henüz 1 haftadır motora binmiyorum ama çok özledim şimdiden
cumartesi görüşmek üzere...
muzocuum motorsuzda olsa gelebilirsin demi ama dediğin gibi ramazanın etkisi çok büyük bilirim ama özlettiyon kendini ayıp...
ben bayramda malesef çalışıyorum halbuki ne hayaller kurmuştum...işlerin yoğunluğu yaktı beni
ooooooooooooooooooo bayramdada mesai,artık bi motorluk maaş alırsın bu ay kaancım
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)