olsa tükkan senin ama telefon dağıldı kağıtlar dağıldı
lazımsa ereninkini veriim ondan alırsın???
olsa tükkan senin ama telefon dağıldı kağıtlar dağıldı
lazımsa ereninkini veriim ondan alırsın???
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
ereninki bende var. onu da santral olarak kullanıyorum zaten. herkesi ona sordum. ayıp olur çocuğa.
bu arada yarın bir planı olan varsa söylesin. yoksa ben kendi planımı yapıcam
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
bende bi plan yaptım. hiç bişi yapmicam sanırım
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
mersin mt nerdesiniz yahu,millet uyanın artık yeter bu ramazan uykusu
arkadaslar bugun benı sasırttınız nerdesınız ya kımse ugramamıs buralara ıyce dagıtıtınız bakıyorumda
ben hep buralardayım ama sizler yoksunuz. oruç başınıza vuruyor sanırım.
bayramda veya bayramdan sonraki hafta yakın biryere çadırlı gezi planı var aklımda. 1 kişi dahi gelirse ben varım.tarih konusu değişkenlik göstere bilir ama en geç ayın 28 inde.hem daha çok sert değil hava.sitede hala kamp yapanlar var.kış sezonu girmeden yapalım. fikri olan? veya gelen
oruç deil ben mazuratımı söledim size bir çözümü varsa yapalım
arkadaşlar uzunca bir aradan sonra ancak siteye yazı yazabilecek bir ara bulabildim.
herşey gönlünüzce olsun görüşmek üzere
sen nerelerdesin yahu...
ok sen ben mustafa. 3 kişiye kesin gözüyle baktığımıza göre gidiliyoooor
elbette diğer arkadaşlarımızda gelecektir. düşünsenize güzel bir sahil kenarı sadece dalga sesleri,benim güzel sesimden türküler,birde yıldızlar konuşacak ne romantik değilmi
merak edenler için sölim fazla masraf tutmayacak emin olun. yolumuzda ayaşa... çadırları hazırlayın
ayaş yakın olur beee. daha uzak istiyorum ben. silifke kalesine tırmanmak ve oradan denizkızlarının bile susup dinlediği senin sesini duymak istiyorum kaan
oy oy oy ben seni nerelere götürecem biliyonmu... geceyi ayaşta geçirecez. gündüzde silifke yaparız ayıpsın... bahara kadar böyle kısa mesafelerle idare edecen. bahar geldimi kapadokya var ilk sırada...
selam erenim...
hala mesaideyiz be kardeş... bayrama kadar böyle.ayarla kendini kampa gidicez... yok ben gelemem.yok sen horluyon falan yok. söz horlamicam.yeterki gel
valla kardeş ben bayramda gelmeyecegim dükkanı açmayı düşünüyorum size iyi eglenceler şimdiden
günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın
herkese birer tane
dur yaa, misafirler de gelebilir
günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın
yetmezse yine deriz. öpüldünüz ....
Slm ArkadaŞlar BugÜn BuluŞuyor Muyuz?
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
arkadaslar merhabalar nasılsınız yaww özledim yaw sizleri burada sıkıntıdan patlayacam motosikletim yok sankı bende yokum....geçen cikss aradı beni cok mutlu oldum
neyse herkese selamlar kendinize iyi bakın tamammı
günaydın
dün belimin ağrısı yüzünden evdeydim işe gelemedim...
dün buluştunuzmu?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)