Burada
mersin grubuuu.. canlanın biraz... hafta sonu diyorum.. toplanmak diyorum... ne dersiniz diyorum.. ?_?
CBR 600F Honda,
çağrı teli duymuyo ha gayret kerim yarına buluşucaz ama önce çay bahçesine saat 9 da...
yeni mesaj çağrıylada konuştum tamam ben alper ne diyorsa kabulüm dedi. yarına gezi vaaaar çok uzun bi yol olmayacak ama olsun. saat 21:00 da ahmad tea de buluşuyoruz
arkadaşlar ben gelemedim çay bahcesine ama nasılda canım istiyodu bugün motora binmeyi offff.ama plan yapıldı sanırım saat 11 de carrefourda olcaz....
mersin,cruiser,avukat,27
evt hoca plan yapıldı.. yarın 11de carrefourda.. insuya dogru yol alacagız.. kısa ama zevkli bir gezi olacak.. herkese bol şans..
CBR 600F Honda,
Selaaaaam!!! üçüncü mersin buluşması da kazasız belasız geçti çok şükür.Bugün İnsu köyüne gittik , ateşler yakıldı, danslarla eşlik edildi müziğe(gitarda Art niyet Alper, vurmalı çalgılarda ömerowen)Aramıza sonradan katılan Albert Abi de muhteşem bir nostalji rüzgarı estirdi tecrübesini konuşturarak 60 ların jazz&blues melodilerini çaldı Alper in washburnüyle davulcu:ben ve Art niyet Alper de eşlik ettik. pcopat,omerowen ve eren erken ayrılmak zorundaydılar ancak asıl onlar gittikten sonra muhabbet muhabbeti açtı ve doğanın tadını cıkartan geride kalanlar oldu.hava kararmaya yakın şehre inip çaylarımızı Ahmad tea de içmeye karar verildi ve oraya vardıgımızda oksijenin ne kadar da carptıgını temiz havanın ne kadar sarhoş ettiğini anladık.Alper motordaşını buldu braz jinlun mu mondial mi daha yakışıklı yarışından sonra geziyi sonlandırdık.Gelemeyenlerin çok üzüleceği bir gezi oldu sözün kısası.Gün geçtikce daha mı guzel oluyor bu geziler bilmem... Ha bu arada başlığı acıp da fotografları atacak olan arkadaş lutfen bugunun tarihini de yazsın...gorusmek uzere.
+1 harika bir gezi oldu.. herkese tşkkrler.. her ne kadar gelirken ufak bir kaza atlatsamda bayağı eğlendik.. resimleri en kısa sürede bekliyoruz..
CBR 600F Honda,
mersin grubu her geçen gün biraz daha güzelleşiyor.grubumuz çoğalırken kurulan arkadaşlıklarda daha zevkli hale getiriyor organizasyonları. sevgiler mersin emtiiiiii
arkadaşlar cuma akşam ahmad tea'de toplanalım.. yeni mersin mt kartvizi hakkında fikir ve yorumlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar..
CBR 600F Honda,
tamamdır.ben cumaya ayarlarım kendimi.alper sende t-shirt için tasarımlarını yaparsan iyi olur...
Cuma Aksam Bana Da Uyar .saat Kacla Kac Arasi Oldugunu Da Yazarsa Iyi Olurorganize Eden Arkadaş.
akşam 9 da herkese uyar sanırım..
CBR 600F Honda,
9 mu geçdeğilmi yahu? biraz daha öne alalım...7:30 ??? sohpet etmek için geceyi kısaltmayalım
olur hoca ama işi olan arkadaşlar için söyledim ben.. akşam yemeğini falan yiyip+dinlenip gelsinler diye.. benim için pekfark etmez..
CBR 600F Honda,
ok saat 7:30 da ben ve psikopat Ahmad tea de olucaz kim saat kaçta gelir yazsın bilelim. ben erene haber veririm. nezih var cross var ondada oda gelicek yarın. aaa bide kırmızı jinlunlu alper var hani şu pazar günü çay bahçesinde kız arkadaşıyla olan, CİKS yahu ciks oda gelir...
Bu arada bu pazar günü tarsus selah ustanın oradan kalkacaz bir organizasyon var.8 e yakın büyük motor var racing.sizleride aramızdan görmekten mutluluk duyarız..ulaşmak isteyenler ruzgaryagiz@yahoo.com adresinden bana ulaşabilirler...
Mutlaka bekliyorum...
Kambersiz düğün olmaz . yamukteker cagrı da geliyoooo. Hepteker Alper yok mu yine? Bisikletçiden cıkamıyo ki adam . nası gelsin...
abi ne iş ya.. yamukteker çağrı, hepteker alper, bisikletçi...
CBR 600F Honda,
yamukteker tuttum bu lafı. cuma saat 07:30 da ahmet efendi çay bahçesindeyiz
masterdarüzgar divan-ı hümayun toplansın bakalım ne sonuç çıkacak
varmı gelemeyen
divan-ı hümayun toplansın toplanmasına ama tarsusta nerede toplanacaz..?_ selah ustanın yeri nerede.. ?_?
CBR 600F Honda,
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)