mecit te ford ka binerse manisa ford ka diye yazarsınız artık siteye OTOBAN FARELERİ SİZİ 28 şubatı takipteyim şu işleriniz bitsin diyede bekleyeceğim manisaya geleceğim başka yolu yok SİZ HALA TEMA ÜYESİ DEĞİLMİSİNİZ
mecit te ford ka binerse manisa ford ka diye yazarsınız artık siteye OTOBAN FARELERİ SİZİ 28 şubatı takipteyim şu işleriniz bitsin diyede bekleyeceğim manisaya geleceğim başka yolu yok SİZ HALA TEMA ÜYESİ DEĞİLMİSİNİZ
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
arkadaslar chooper arkaya çanta koymak için sele çanta sosis çanta ve püskülleri manisa vaya izmir de nereden temin eddebilirm _? bilgisi olan varmı
arkaya çanta koymak için önce sele ayarlamam lazım...
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
arkadaşım aramıza hoşgeldin. kalıcı olman dileğiyle.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
iski senin ka yı değiştirsek. street ka yapsak nasıl olur. yazın cok güzel efil efil eser walla...
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Eh işte abi bizimkine yaşamak denirse... daha iki kelime Rusça öğrendik, onunla kaldık... İngilizce ile idare ediyoruz
Marmaris alnımın ilk çizgisi oldu, yaşlandım buralarda yahu...
Kışın İzmir'deyim, Didim olayını iptal ediyorum. Bir yıl daha böyle gitmez, evlenip çokluk çocuğa karışayım diyorum...
Mecit için yüksek tavanlı KA yaptıralım, olmuyor öyle motosikletle falan... Yakışmıyor MANİSA-KT'ye...
...Sergerdan...
Forrap,
pek bi LPG yüklü gördüm seni?
...Sergerdan...
İngiltere kraliyet ailesi bile arbalarında (ki araba Manisa nın uzmanlık alanıdır,onlar daha iyi bilir ) lpg kullanıyorlarmış.Lpg iyidir,temizdir benzine göre.Daha çevrecidir.Daha ucuzdur...
(Bak hadi bende araba ile ilgili laf dokundurdum,seni yalnız bırakmıyorum bir şey olursa birlikte yeriz sopayı Gerçi sen henüz gelmedin ama buraya,ben daha çok riskteyim)
Sen durumundan beni haberdar et, sopa yersen ben buradan direkt Didim'e geçeyim
Boşver diyeceğin lafı de, onlar şimdi modifiye zeytin olayından başlarını kaşıyacak vakit bulamıyorlar
...Sergerdan...
Bende o yüzden rahatım ya Sezon açılmasa bu kadar rahat konuşabilirmiyim
Yaşasın zeytin,yaşasın sezon açılışı
Ford ka da zeytin gibi araba haÇağrışım mı yaptı acaba...
tam şimdi manisalıların yokluğunda ne yaparsanız yaparsınız kışın bunların işi yok modifiye zeytinleriyle KA larıyla saldırıya geçerler
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Zeytin fırlatırlar kafamıza,bizi arabayla ezerler gibi geliyor banada.
Lord Of the KA
Lord Of The Zeytin
Cengiz Abi...
Onların KA'sı varsa bizim de iki tekerler var yahu, kaçarız biz... Meydanı boş bulduk, biraz uğraşalım, zaten geyik Moderatörle dönüyor, bir BAN yeme durumu da yok, kışın da Allah kerim...
MAnisa MT, seviyorum sizi...
...Sergerdan...
Bende seviyorum Manisa MT yi (eee can bu,can tatlı O kadar laftan sonra seversin tabi Manisa MT yi ).
motor ile garanti kaçmanız lazım, yakalanma ihtimalinin olamaz, KA da sadece artçı diil, yancı, sağ artçı , orta artçı, sol artçıda çıkabilir,
May The Force Be With You
Karmacorma:
Bir adet Ford KA'ya Lodos, Gürkay, Mecit ve İski sığar diyorsan ya Ford KA'yı görmedin,
yada yukarıda adı geçen şahısları görmedin
Bu durum iki adet Ford KA'da da değişmez Mecit'i uzunlamasına istiflesen, Gürkay'ı arka koltuğa nasıl sığdıracaksın?
E kışın FAVORİİ de aralarında olur, amann amannn.... Evlerden uzak...
Bizimkileri O 403 paklar ancak
...Sergerdan...
yancı, sağ artçı falan istiflerken gürkay aklımın ucundan geçmedi, onuda katsam ona başka mevkii ayarlardım, üstçü mesela
mecitede bi sunroof kestirip ordan kafayı çıkarttırmak lazım, hem üstteki gürkayı yanlız bırakmamış olur.
şişştttt. pişşşştttt. ulen noluyo burada. kaa lar zeytinler. bittiniz abicim siz. bak ali forrap'a güvenipte konuşuyosan yandın, modun da kurtaramaz seni. çünkü o da bitti
karmacoma benim ka da bagaj var. sen merak etme. gürkayla meciti şöyle boylamasına yatırdıkmı tamamdır. tamamdır da, favoriyi naparız bilmem. adam dinazor gibim bi şi.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
Ya İskender abi sen zeytinci değildin dimi pardon yahu...
Forrap, al şimdi PİER mi zig mi görücez beraber... Adamlar erken uyandı kış uykusundan...
...Sergerdan...
aaa iskenderde gelmiş,
ya iskendercim, hatta büyük iskender, bak o kadar dedim (hatta umarım yukarda yazmışımdır) adamlar işte güçte, gittardando, forrap ööle ka'lı ma'lı konuşmayın, dinletemedim,
hadi ben uzayayım yavaşdan,
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)