SELAM dostlar..bu toplantı işini halledicez ama hepimizin zeytindi,ovadı,bağdı dolu işi var..haftaya bir toplantı ayarlarız sanırım..
topiği ben açarım kısmetse..uygunda bir mekan seçerim..değişik bir yerde olabilir..
SELAM dostlar..bu toplantı işini halledicez ama hepimizin zeytindi,ovadı,bağdı dolu işi var..haftaya bir toplantı ayarlarız sanırım..
topiği ben açarım kısmetse..uygunda bir mekan seçerim..değişik bir yerde olabilir..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
mekan olarak size manisada size olimpiyat havuzunun oordaki X Garden i tavsiye ederim. syg....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
cengiz abi...
beni(bizi) mecit bağlar , o derse benim yaşgünü 30 şubatta o zaman kutlayacağız eyvallah deriz
yer , mekan , zaman , saat o'na kalmış bi şey ...
iş durumları müsait olsun dağa desin dağa çıkarız bağa desin bağa gideriz ...mekan kubbesi önemli değil dostlar bi arada olsun
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
HOP DEDİK,,kimin doğum günü varmış yaaa...benim daha var be yahuuu..
müdürüm haftaya yapacaz bakalım ir yerler ayarlıcaz...
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
ferhat türkçeyi katlletmişsin yine evladım yazarken klavyeye baksan ölürmüsün
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Arkadaşlar döndüm canım vatanıma. Gerçi insanın dönesi gelmiyor cennet gibi uzak doğu. Her yerde motor var görmeniz lazım insan hangi motora bakacağını şaşırıyor vallağa. 100 bine dayanmış ama hala tertemiz scooter lar var. gerçi orda nerdeyse sırf scooter var. Bir kaç motor fotoğrafıda yollayayım. Görüşmek üzere.
90000 de tertemiz
yamahanın çok güzel bir scooter modeli. tekerleklere dikkat orjinalinde böyle çok ince.
buda tuk tuk adı verilen motor taksiler. adamlar bunları deli gibi kullanıyorlar, önü kaldırıyorlar trafikte ne kadar delik varsa giriyorlar. nefes alamadan varıyorsun gideceğin yere.
kafam güzeldi abi kılavyeye baktığımmı var benim
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
ONUR ABİİİİ,,2. scoter çok muhteşemmiş..daha başka "motor" fotosu çekemedinmi yaaaa....
ONUR...
görüşelim şu uzak doğu meselesini yüzyüze
Mecit bozma kendini abi, Uzakdoğu deyince insanların aklına hep "motor" geliyor zaten.
Biz böyle durumlarda "yediğin-içtigin" senin olsun, gezdiğini -gördüğünü anlat diyoruz...
Sen ne zaman Ford KA alıyorsun bu arada?
...Sergerdan...
herkeze merhaba manisa merkezdeyim 23 yaşındayım net cafe işletiyorum uzun süredir motor kullanıyorum ve hayatımın bi parçası olan motosikletimle siztede ve aktivitelerde bundan sonra bende aranızdayım.... herkeze keyifli forumlar....
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
hoşgeldin arkadaşım aramıza , umarım daim ve değer katanlardan olursun
kardesim aramıza hos geldinn
sağolun dostlar hoşbulduk
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)