Manisalı dostlar abiler kandiliniz mübarek olsun...bol sevgi,para ve sağlık dolu bir hafta diliyorum
Manisalı dostlar abiler kandiliniz mübarek olsun...bol sevgi,para ve sağlık dolu bir hafta diliyorum
abicim biz nerde dışarı cıkcaz o makineyle anca artcı oluyoruz şimdilik. fabrikanın etrafında kullanayım dedim hararet yaptı zaten. gün gelecek dışarı da cıkacagım ama nasip. bu arada 600RR benim değil. cok sevdiğim mesai arkadasımın acaip seviom hele RR ı aldıktan sonra
********bu arada herkesin kandili mübarek olsun....************
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
sanırım bu cuma toplanacaz acress bende sizleri özledim bekleriz
İSLAM aleminin ve MT Ailesinin kandili mübarek olsun arkadaşlar
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
kandiliniz mübarek olsun manisa mt
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
hayırlı kandillerrr herkese...
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
MUTLU MESUT hayırlı kandiller...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
kardeşlerim nasılsınız yahu. işler yoğun anlaşılan sesiniz soluğunuz çıkmıyor. kimi zeytinde kimi bağda kimi de dağda bayırda anlaşılan. neyse manisaaa duy sesimizi
manisa bu aralar nadasa bıraktı kendini murat abi....kışa havalar soğudumu,,herkesler burada....
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Manisa MT yakında bir toplantı planlamıyor mu yaw? Gelsek tanışsak. Buradaki sıcak ortamın toplantılarda çok daha eğlenceli geçtiğine eminim.
Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!
selam lodos abii neler yapıosunuzz nasıl gidio mt ben epeyden beri giremiyorum ama bugün mt le izmir e gittim amcamın yanına şimdi oradayım
yarın da akhisara döncem mtle
mehmet şükür abicim,
MECİT ! bi ara görüşelimde bi toplantı organize edelim sezona girmeden önce biz
sonra kafamızı kaşımaya vaktimiz olmayacak...
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
noldu şükür diosun lodos abi
Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!
abi sakal ile bıyık ile alakası yok bizde son gelende ilk gelende akıllı uslu oturmasını kalkmasını bilen insanlar olduktan sonra(söz meclisten dışarı) fark etmiyor .
tabi siteyi bağlayan konularda bir iki kişi ön plana çıksada( o kadarı gerekli) genel olan burada eğlenmek dostluklar için bulunmak hoş sohbet etmek güzel aktiviteler yapmak amacımız
grup biraz yazın dağılıyor, elekçi gibi durmuyor ki hiç kimse yerinde
aralık gibi yine hızlanmaya başlar
taaa mayıs sonuna kadar eser gürler yine grup
ama şimdilik böyle
mecit siteye girse, yer tarih konusunda problem yok...
Manisa'da olması uygun kaçar
manisa mt nin dagılmış hali buysa...gene her hafta var bi ekşin. kışın napcanız bakalım. hiç duramazsınız artık. nasıl iş anlamıyorum genelde yazın herkes bi yerlere gider motosikletle. yaz gelse de kaçsak bi yerlere der ama.Manisa mt yaz oldu mu 4 tekere döndü. bknz LODOS bknz İSKİ
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)