abi çobanlarında bi meslek lisesi falan okumaları lazım...bu kadar cehalet olmaz valla
ya bu çoban kesin kardeşinin kuzu otlattığı tarafları yakıp kardeşini yakmaya çalışmıştır...pire için yorgan yakmış ayuuuu
ÜZÜM KESme işi bitti arkadaşlar...harap ve bitap bir halde eve döndüm..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
geçmiş olsun amcaoğlu, şimdi inşallah kısa bi süre yağmur yağmaz.. allah bereket versin.
ALLAH razı olsun amcoğlu..koca kış yağmur yağsın diye dua ettik ama rabbim 1 hafta daha yağdırmasın.. şu üzümü bir toplayım sonra sel olsun gök delinsin,,rabbim kurallık vermesin..
mecit üzüm işini unutma , suyunu çıkaracağız
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
tamam kardeşim kaytarmak yok ama
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
İSKİİİİİİİİİİ !!!!!!!!!!
nerelerdesin sen kardeşim bi mesaj atıp kaybolup gidiyosun hain herif
bi haltlar karıştırıyosun ama du bakam çıkar kokusu yakında
yaw lodos üzümden su çıkarmak dedin de , bende de bi elma ve bol miktarda galoş var onlarla ne edeyim diye düşünüyodum, sanırım ortak bi organizasyonla, mecitin üzümleri, bendeki galoşlar, sendeki coca coladan bile daha özel tarif ve hepimizde olan 2 şer ayak ile bişeyler çıkarırız?
KIRMIZI ve sultaniye üzümü ayarlayım ben bari...
mecit neden 1 hafta senin üzümler kalkınca sel götürsün öylemi dostum bu havalede daha 1 ay yağmasın bence
ne tukaşı ne şemsiyesi var bir iş burda burnuma kokular geliyor
bencede çağatay. günahımı alıyosun murattt. yaşaaaaa özlem. bizde organizasyonda bitmez, kokuda.
manisaaaaaaaaaaaa
özledımm siziiiiiiiiiii
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)