Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Manisa - MT]

REKLAM ALANI
    chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    abicim afiyet olsuuuun maşaallah çok güzel duruyolar mangalda
    bekliyoruz bizde rots gelsin diye cmtsi daldı hala içerdeymiş diye duyum aldım, kolay değil bu kadar adamı doyurmak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha R1
    lodos kardeşim rk ve balık süper tabi ama dikkat et çay bardağı ile içilen rk sarhoş eder adamı aman ha

darksilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 SUZUKI GSR 600 siyah
    onlar rakı balık yapsınlar..bizde patates ekmeğe devam..hadi bakalım...
    As The Years Go Passing By...

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya bak serkan çok riskli şeyler yapıyosun kendin için, daha dün eylülden itibaren günde 12-15 saat çalışmakdan başka bişi yapamıyacaz diyip bu gün bizi çatlatıyon, sen anladın riski
    senin işler tavan yapınca bi başlarız , ee sende ilk fırsatta yapayım desen 4 ay sayman gerekir .
    ama kıyamam sana herhalde , o dönemde bişi yapsak bile sana çaktırmamaya özen göstereceğiz dostum.
    May The Force Be With You

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    yediğin içtiğin sana kalsın gördüklerini anlat derler ama sırf wallace ve cengiz abi(apv41) ye mesaj olsun diye koydum siteye, size bir garezim yok yani dostlar
    bu arada çay bardağı ile fena çarpıyor
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yediğin içtiğin sana kalsın gördüklerini anlat derler ama sırf wallace ve cengiz abi(apv41) ye mesaj olsun diye koydum siteye, size bir garezim yok yani dostlar
    bu arada çay bardağı ile fena çarpıyor
    kardeşim naptın sen yaaa oooh roka var misler gibi salata var bol domatesli, yoğurtlu var, çıpura larda nerden baksan 400gr. E bir de rk var. işte benim bittiğim an bu andır be lodosum.

allah içinize sindirsin kardeş ama dikkat et o çipuranın kılçıkları takılmasın boğazına

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim naptın sen yaaa oooh roka var misler gibi salata var bol domatesli, yoğurtlu var, çıpura larda nerden baksan 400gr. E bir de rk var. işte benim bittiğim an bu andır be lodosum.

allah içinize sindirsin kardeş ama dikkat et o çipuranın kılçıkları takılmasın boğazına
    +1 de benden be abi.
    Birde anlamamışımdır,neden insanlar üyelik iptallerini direkt istemezde dolaylı yoldan anlatır Banlıycam abi bu kaçıncı oldu yav,burada şehrin sıcağında işten başını kaldıramayan birileri bunları yapamıyor diye düşünür insan,çipurasızları,salatasızları,rokasızları düşünür

Motosikleti
    yok abicim ben kuruldım en iyisi ya cuma dan ya da cumartesiden balığa çıkmak zaten tam balık havası var. gidip yakalayayım biraz da keyfim yerine gelsin

Ben cumartesi çalışırım büyük ihtimal,lavobodan balık tutulur mu ? Ya da bir leğene su doldursam ? Çıkar mı içinden ?
    Levrek mi çıkar,çipura mı çıkar ? Leğenin büyüklüğüne göre değişir mi çıkacak balık türü ?

Motosikleti
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben cumartesi çalışırım büyük ihtimal,lavobodan balık tutulur mu ? Ya da bir leğene su doldursam ? Çıkar mı içinden ?
    Levrek mi çıkar,çipura mı çıkar ? Leğenin büyüklüğüne göre değişir mi çıkacak balık türü ?
    zzzz forrap zzzz kısa devre sezdim sende. bu iş temposu seni fena yapmış. ben de cumartesi akşamüzeri gideyim diye düşünüyorum aklında olsun. kimselere duyurmadan kaçmak lazım yoksa tuttuğumuz balık bize yetmez

hımm duymadık, nerde tutacaksın, yada tuttuğun yer gizli kalsın söyleme daha önemlisi nerde pişireceksin

Şiştt aramızda kalsın (Topicte yazılan şeyin gizlisi mi olur yav Topicin bildiği üyeden saklanmaz diye bir laf vardır hatta,yok o başka bişeydi heralde )Duruma göre haberleşelim arkadaşlar,yapalım bi çılgınlık olmazsa...

Motosikleti
    Alıntı karmacoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hımm duymadık, nerde tutacaksın, yada tuttuğun yer gizli kalsın söyleme daha önemlisi nerde pişireceksin
    mangalda pişireceğim yada klasik olarak bir taş çember yapıp ateşi yakacağım balıkları da tel ızgaraya alıp ateşin üstüne koyacağım. mangal taşımak zor olabilir ama tel daha pratik.

Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şiştt aramızda kalsın (Topicte yazılan şeyin gizlisi mi olur yav Topicin bildiği üyeden saklanmaz diye bir laf vardır hatta,yok o başka bişeydi heralde )Duruma göre haberleşelim arkadaşlar,yapalım bi çılgınlık olmazsa...
    ya sorun değil yeterki LODOS duymasın. şimdi onun işleri yoğun bu sefer de o çıldırır dayanamaz gece basar bizi oltaları kopartır ateşe su döker içeceklerimizi denize atar sigaralarımızı da ıslatır gider

Motosikleti
    sattım...
    ARKADAŞLAR...
    Wallace KARABURUN 'a gidiyor haftasonu balık tutmaya,referansı verdim yerleri söyledim ki orada buluşacağı kişi benim bildiğimin on katını biliyor
    şidedet ile tavsiye ederim , mangal olayına gelince bi önceki sayfada resimlerde gördüğünüz mangalı kullanabilirsiniz gerekli tertibat (kubi02) kamuran komutanımda mevcut orada zaten
    kendiside sitemize üye abart egsoz bi scooterı var inletip duruyo karaburunu
    kasmayın kendinizi gidin balık tutun sabaha kadar eğlenin yiyin için mükemmel güzel doğa harikası koyları ve çeşit balıkları var...
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mangalda pişireceğim yada klasik olarak bir taş çember yapıp ateşi yakacağım balıkları da tel ızgaraya alıp ateşin üstüne koyacağım. mangal taşımak zor olabilir ama tel daha pratik.
    haa tamam biliyom orayı... postanenin yanından yukarı çıkınca camiyi geçip ilk sola giriyoz, orayı tarif ediyon sen,

kokudan buluruz ya lafımı olur

Motosikleti
    sattım...
    Manisa'yı 'kardeşine kızdığı' için yakmak istemiş!
    Manisa'nın Karakoca köyü ile Süreyya Piknik arasındaki bölgede aralıklarla 6 günde 6 kez çıkan yangınlarla ilgili olarak gözaltına alındıktan sonra Manisa Adliyesi'ne sevk edilen 3 çoban kardeşten Y.B, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
    Manisa Adliyesi'ne geniş güvenlik önlemleri altında getirilen Y.B, İ.B. ve A.B, Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
    Nöbetçi mahkeme, çoban kardeşlerden Y.B'nin tutuklanmasına karar verdi. İ.B. ve A.B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    Manisa'da 12 Ağustostan sonra 6 gün içinde aynı bölgede art arda çıkan 6 yangında, 360 hektarlık kızıl çam ormanı kül olmuş, 3 gün önce jandarma tarafından gözaltına alınan 3 çoban kardeşten Y.B'nin, ifadesinde, yangınları kardeşlerine kızdığı için çıkardığını söylediği bildirilmişti.
    milliyet haber'den alıntıdır...
    abi böyleleride çıkıyor MANİSA'dan

ohaa gibi efektler çıkarmakdan başka bi yorum yapamıyom ya , manisa çıkışında anıt civarlarında camdan kül atmaya bile korkar oldum bi haftadır, camdan külümü attığımı gören bir grup bu kızgınlıkla beni linç eder falan diye aklıma geliyo.

gülecekmiyiz ağlayacakmıyız kararsız kaldığımız durumlardan biri, daha çok öfkelendiriyo aslında ...

Haberlerde izledim bende,psikolojik sorunları var o elemanın kesin.Cahillik bile tek başına insana bunu yaptırmaz,inanmıyorum...
    Bir deli yüzünden gitti canım ağaçlar,canlı yaşam

Motosikleti
    abicim harbiden yuh yaaa. ne denir bilmem ki.

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    yuh harbiden...en çok çobanların koruması gerekirken dağı ovayı ağaçları yeşili adam gitmiş kardeşine kızıp ormanı yakmış...ulen dangoz kardeşini yaksana ormanı ne yakıyon

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler