Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
9. sayfa BirinciBirinci ... 78910111959109 ... SonuncuSonuncu

[Manisa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    düşünmeniz yeter,,ne demek istediğimiz gibi ağırlıyamadık...tez zamanda gelin manisaya bekliyoruzzzzz....tekrar teşekkürler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MadBikerMert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 125R
    Ya bu Arada bulusma icin EgeKnn manisa dan 2 kişi gelecegini sölüyordu Ben sayamadım 20 motormuyduk neydik mt izmir sevgilerimle..

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    tüm manisalı arkadaşlar katılımınız için ve bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederiz çok sağolun memnun olduk sizleri tanıdığımıza eee sıra bizde gereken hazırlıklar başladı bile

Motosikleti
    KLV-1000

hay aksi yaaaaa

arkadaşlar haftasonu tatili dolasıyla foçadayımda,,manisada kalıpta tatil yapamayan arkadaşlar beni merak etmesin yawwwwww. bende diyorumki yarın sabahtan bi balığa çıkayım yaaaaa,,havalarda süper!!!!!

varmı bi isteği olan buralardan???????????

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150

yolcu

Alıntı MadBikerMert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya bu Arada bulusma icin EgeKnn manisa dan 2 kişi gelecegini sölüyordu Ben sayamadım 20 motormuyduk neydik mt izmir sevgilerimle..
    pek anlaşılmadı biraz açarmısın biz orda kaç motor olduğunu gördük senin yorumun biraz ima kokuyor .2 kişi 20 motor falan bunlara gerek yok manisalı hemşerim.

Alıntı MECİT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar haftasonu tatili dolasıyla foçadayımda,,manisada kalıpta tatil yapamayan arkadaşlar beni merak etmesin yawwwwww. bende diyorumki yarın sabahtan bi balığa çıkayım yaaaaa,,havalarda süper!!!!!

varmı bi isteği olan buralardan???????????
    1 kilo ton balığı yeter.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

Asya150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya - As150T
    SeLamunaLeyküm...
    [B]Ne Zaman Ölüm Gelirse O Zaman Hasret B[COLOR="Blue"][/COLOR]iter...[/B]

Motosikleti
    KLV-1000
    HOŞ GELDİN asya aramıza...aleyküm selam..ad soyad neydi?

Asya150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya - As150T
    Hoşbuldum Teşekkürler Mecit ... Ben Hilmi ... Memnun oldum
    [B]Ne Zaman Ölüm Gelirse O Zaman Hasret B[COLOR="Blue"][/COLOR]iter...[/B]

fortuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar BMW nin yeni motorsikleti.Koln fuarından K 1200 r sport

Onun için bmw son zamanlarda kampanya üzerine kampanya yapıyodu demekki.
    Hayat bisiklet gibidir,durursan düşersin::wish::

Motosikleti
    KLV-1000
    muhteşem bir makina olmuş bu gökhanabi ya...tarzımızımı değiştirsek..sport touringe geçircek bu bmwbizi..

MadBikerMert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 125R
    ümmet abi ben şaka manası ile yazdım onu sen yalnıs anladın herhalde.. Herkesin anlayısına saygı duyarım tabi..

Bakalım Mecit fuarda bir görelim.Uygun olursa düşünebiliriz.

Motosikleti
    KLV-1000
    peki gökhan abii fuar ne zaman???sanirim bide istanbulda???

evet.Mart sonunda.İstanbulda

Motosikleti
    KLV-1000
    abi ozaman martta bi istanbul macerası yapıyoruz desene...umarım kar olmaz,benim motor bi tek karda gitmiyor... geri kalan hava muhalefetleri beni bozmaz abi..

japonnicaaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha r6 2007
    gokhan abı nereye bensız bu sefer gelırım kesın kar yağmasın yanlız gecen seferkı gıbı ama bı şartla benı yolda beklersenız gelırım çunku sen ve mecıt kadar hızlı degılım bılıyorsun bız daha yenı motorcuyuz ))

tabiiki Tahir hep beraber gideriz.Kar da yağsa.Biliyosunuz arkadaşlar,yola çıktımı geçen seneki gibi biraz sabrederseniz,bende sizi bekliye bekliye gidebliriz.NOT= İnşallah kar yağar.......... muhahahahhahhahha

Bu yazı bir tesadüf sonucu elime geçti ve sizlerle paylaşmak istedim.

son yapılan bilimsel araştırmalara göre

* kuru yol
    * iyi zemin
    * mükemmel görüş
    * çekişi güçlü lastikler
    * bakımlı bir spor motorsiklet
    * iyi kayışlar
    * fazla yıpranmamış bir kır yolu.

sizce nekadar tehlikeli?

nerdeyse bütün ölümcül kazalar tam olarak YUKARIDA belirtilen koşullarda gelişmektedir.
    peki araştırmayı yapan kimdir.?

rupert paul

motorsikletle ilgili köşe yazılarının yanında,rupe motorsiklet nuhun gemisinden indiğinden beri onları test eden,motorların iç yapısını detaylı bir şekilde açıklamsının yanı sıra uzun süredir kendiside dahil tüm motorcuların neden deli gibi motor kullanıdığını araştıran bir bilim adamı ve pisikologtur.

" tehlike göreceli bir kavramdır, erkekler tehlikeli şeyleri kadınlara oranla daha az riskli görürü" ilk yaptığı araştırmaların sonucu bu
    ne anlamamız gerekiyor kadın sürücüler daima daha dikkatli.....( katılmaya bilirsiniz)
    tehlike ile ilgili konuşuyorsak ölümden daha tehlikeli bişey yoktur.

sussex te bir polis memuru olan simson albbett yıllarca motorsiklet ve motorcu ölümlerini araştırdı.

bir çok kişi modaya uyarak bunun virajlardan kaynaklandığını söyledi,ama ölümcül kazaların kavşaklar yada virajlarla hiç alakası yoktu,yaptığı araştırmalar 2000,2003 arası sussex te gerçekleşen 55 ölümlü kazada ne tür motorların yer aldığı içeriyor.

bunu normal polis kayıtlarından bulmak pek mümkün değildir.
    sonuçlar oldukça çarpıcı,

55 ölümcül kazada, 37 si ( R1-gsx- gibi ss sınıfı motorlar)
    diğer 11 kaza da ( blackbird-vfr- fazer gibi turing motorlar)
    diğer geri kalanlar şehir içinde küçük motorlra tarafından yapılmıştır.

aslında motor tarafından değil sürücü hatası ile gerçekleştirilmiş kazalardır.
    bu kazaların % 10 u aşırı hız dan kaynaklanmıştır.

bir diğer açıklama kazaların " temmuz ve kasım ayları arasında yoğunlaşmış olmasıdır "

sonuç sportmotor kullanların diğer guruplara oranla daha fazla heyecan aradığı ortaya çıktı,

genelde tek başına sürüşte yapılan kazalarda
    ilk aranan suçlunun diğer 4 tekerlek sürücüsünde olduğu 2.suçlu ise bozuk yolların oluşu
    tabiki bu sürücünün geliştirdiği bir savunma mekanızmasıdır ki hiç birimiz yaptığımız hatayı kabullenemeyiz.

ss sınıfı motorsiklet üreticilerinin ise ortak görüşü bu sınıfı üretmek ama sadece kapalı pistlerde kullanılmasını önermek daha fazla curiser tipi makinaların daha az tehlike içerdiğinde hem fikir olmaları
    toplu sürüşlerde ise öndeki liderin hızını artırması ile diğer sürücülerin ( sürü piskolojisi) ile mesafeyi istemdışı kapatma isteiğidir.

özellikle aynı tip motorsiklet kullanan sürücüler belli bir zamandan sonra kendilerine çok fazla güven vermektedir buda kazaların oluşumunda en büyük etkendir.

motoron dergisi- simon labbet kasım 2003

EVET sevgili arkadaşlar.Şu andan itibaren ümmeti motorculara tezzzzzz duyurula,İstanbula motor fuarına yola çıkıla,bizler angut çelebiler,destur diyerek yollara koyula.Eğerki geri vitesi olanların,Tez vakitte didonları kırıla.......Haberi olanlar olmayanlara sölesinki ,Sonradan onları avutmak için,,,,,Boşver avutmıyalım ,,,,, Bizler motorcuyuz.Gazı kişneyen atlarımıza kamçılıyarak verelim.Çatlayana kadar sürelim.EYYYYYYYYYYY ahali haberiniz olaaaaaaaaa...

japonnicaaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha r6 2007
    desene gokhan abı yıne bı yerlerımız dondu

asiVEmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni racer 200
    selamlar ben merkezden ali yeni üyeyim umarım ilk önce merkezdeki arkadaşlarla daha sonra hepinizle tanışma fırsatı bulurum

Motosikleti
    KLV-1000
    arkadaşlar "egeknn"den alıntıdır..ayrıca topikte açılmıştır.((forumda,,haber ve duyurular kısmında))ben gene size burdan duyuruyorum...

29 Ekim Pazar Günü MT izmir olarak Manisa da Manisalı motorcu dostlarımızın Kulübü olan MANİSA MOTOR SPORLARI KULÜBÜ M.M.K.D nın organize edeceği Drag Yarışlarını izlemek ve manisaya giderken yolumuzun üzeri olan çiçekli köy de köyüm kahvaltı evinde köy kahvaltısı yaparak güzel bir hafta sonu geçirme fikrine evet diyen tüm MT izmir & Manisa ve MT üyelerini bekliyoruz....

ADINI BAHAR AYLARINDA HER TÜR RENGE BÜRÜNEN DOĞASINDAN ALIYOR
    İzmir'in çiçek bahçesi

1817'de Bosna Sarayova'dan göç eden 17 Boşnak Ailesi'nin gelip yerleştiği Çiçekliköy son yıllarda günübirlik tatilcilerin gözdesi oldu

Adını bahar aylarında çiçek bahçesinı andıran doğasından alan Çiçekliköy, her mevsim farklı bir görünüme kavuşuyor. Özellikle günübirlik tatilcilerin adresi doğanın kucağında konuklarına farklı tatil seçeneği sunuyor. Haftasonları mangal yakmak doğayla baş başa kalmak isteyenlerin tercihi köy, tabiatı kadar tarihi ve kültürel özellikleriyle de ayrı bir öneme sahip.

Tıka basa yiyeceğiniz bu muhteşem köy kahvaltısı için sadece 7 YTL ödüyorsunuz...

Kahvaltıdan sonra Drag Yarışlarını izlemek için Manisaya hareket edilecek...

Pazar günü buluşma yeri : Ege üniversitesi Kampüs Girişi ( kavşakta )

Buluşma saati : 08.00 / 08.30 teker dönüş saati

-Egeknn
    -Kuvva
    -Akreep
    -TenTen35
    -Tess
    -Forrap
    -Volkançimen
    -hakanVP
    -Racing iski
    -BabyFace

Haydi tatlı su motorcuları belli olacak isim yazdırmaya devam...

REKLAM ALANI
9. sayfa BirinciBirinci ... 78910111959109 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler