WALLACE bu ,yakışır kardeşime. İZMİR çukurunda bitirmeyeceği iş koç'un yada sabancı'nın bitiremeyeceği işler ile aynıdır
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
gülü susuz seni aşksız bırakmam (diye bir şarkı vardı çok severim aklıma geldi)
kardeşim diyorum gelin yerleşelim bir arada bir yere diye ama dinlemiyorsunuz ki beni. hiç olmazsa hep bir arada oluruz. Bi site mi kiralarız kendimize apartman mı neyse yapalım şu işi. olmadı MT kooperatifi kuralım
Sevgili arkadaşlar, Ben Ahmetli de yaşıyorum. Uzun süredir Manisa MT sayfasını takip etsemde yazmak ve toplantılara katılmak nasip olmadı.
Nasip bu güneymiş.
Adım Yusuf. 42 yaşında evli ve iki erkek çocuk babasıyım. Kullandığım motor Kawasaki ER-5.
Umarım hepinizle tanışıp görüşme şansımız olur. Sevgilerimle...,
Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!
kaptanpoyraz, ahmetli ve er-5 olunca bi denklem yaptım, şu kırmızı twister vardı o seninmiydi, ve er-5 de sartlı bi çocuk vardı onunki galiba?
doğru tahmin ettiysem, er-5 in hayırlı olsun..
Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!
yok tanışmamıştık,
ahmetlide bi tane er-5 var galerideydi ordan tahmin ettim, ve cbf-250 de darksilence - özgürde (siyah) var onu tanırım ve o bi tane de kırmızı olduğunu söölemişti ilçede, bi de R1 var hıfzı da onu tanırım, başkada iyi motor yok bildiğim kadarıyla
yoksa Kymcocular, levocular, kenbocular falan çok da onları bilmem
karmacoma, Evet aynen özgür'ün dediği gibi. saydığın motorlardan başka iyi motor yok. Benim kırmızı twister de ilçe dışına satıldığı için artık o da yok. Yani senin anlayacağın Hıfzıdaki R1 ve benim er-5 var. Ara sıra da özgür geldiğinde o oluyor.
Bu arada sen yakınlardansın galiba. Yerini söylersen gelip geçerken tanışırız. Ahmetliye de gelmen olursa beklerim. Hıfzıyı tanıyorsan onun benzin istasyonuna uğra beni bulurlar.
wallace üstad bi ilçe için topu topu anlatacağım 3-4 motor da, ee edebi sanatımı ekleyince ne kadar kalabalık görünüyo dimi, burda sanatçı gizli mübala (yoksa mübalağa mı yazılışı) sanatını öttürmüş ve okuyucuyu kandırmış
öm (pm) den yazdım.
bu aralar sağda solda benide gören vARMI??
KENDİMİ KAYBETTİMDE,,bulanların LODOS'u araması önemle rica olunur...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
YUSUF abi (33 yaşındayım bu arada) aramıza hoşgeldin inşallah güzel etkinliklerde ve sitemizde(motosiklet.net) daimi olursun ...
benzinlik ALİ TEZEL(AL-İŞ) TARIM ÜRÜNLERİ karşısındaki benzilik mi ?
yoksa anayola çıktığın gibi varolanmı ?
kardeşim adreside nasıl biliyor
en çok bana koyan aslında o başına gelen talihsiz olay gecesi kuşadası dönüşü MANİSA'dan geçiyor olmam ve üzerimde olmadığı için telefonu duymamam
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
aman abi yemek deme bizim MANİSA-MT 'ye yatılı gelirler(ben dahil)
edit: bu arada arkadaşlar benim Manisa merkeze sattığım HONDA CBR ne biçim kaderin cilvesi ise tekrar zeytinliova'dan bizim MT üyesi DENİSS satın aldı .
gözümün önünde yine makine yaram depreşti yine (olsun bari yabancıya gitmedi )
kaptanpoyraz aramıza hoş geldin abi inşallah en kısa zamanda görüşürüz
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Lodos,bu garip bir şey değil ki MT büyük bir site(yöneticisiyim diye söylemiyom ),motorcuların çoğu burada (harbi harbi motorcu olan).Ee doğal olarak da arada dönüyor işte motorlar...Biraz sonra bir arkadaşa (ismini motosiklet alınca söyliycem ) motor almak için görüşücez biriyle,arkadaş ta eski MT cilerden çıktı.Bir müddettir girmiyormuş,ama üyeymiş..Yani demek istediğim,motor alırken MT denmisin diye sormak lazım
Senin motor bakalım daha kimlerde dolaşacak Sen yeni sulara yelken aç abicim,bırak cbr ı 125 i Sana en goldundan bir wing yakışır Tamam küfretme hemen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)