mert sen nerelerdesin abicim yaaa? özlettin valla kendini.
Fasıl...
Dönülmez akşamın ufku...
Şarkılar sizi söyler...
Roka mı rakı mı?
Şafak 30 saymaktayım...
Bekleyin beni geliyorum...
...Sergerdan...
dün önce bir motosikletci çiftimizi dünya evine soktuk. allah mesut etsin bir yastıkta kocatsın insallah. motosikletlerle konvoya katıldık normal olarak
iste bunlarda fasıl belgeleridir. sonrasında ayben ve bocek ozge de katıldı bize
gayet güzel bir geceydi.
alim gitardandom fa sol remajörüm benim az kalmıs gel senin içinde bi akşam fasıla gidelim.
iski ya msnden kayboldun bir telefon geldi bana bi baktım gitmişsin.
inanmayanlara ibrati alem olsun diye konmustur
Abi sorma, kısa dönem askerlik yapmış kadar oldum yahu.
Neyse ki Ramazan başlayınca bu çocuk terk-i diyar eyler...
Tabii bizde gurbet bitmez, Ramazan bitince de başka kurbet ellerde yeni maceralara atılmak üzre Didim'e gidiyorum.
Benimki kısa dönemden ziyade kısa devre oldu artık. motor da yatıyor zaten, bana oradan piston-krank gönderin
bir de 12.000 ytl gönderin, DL 1000 alıcam
Para yok diyosanız da Gürkay'ın motoru gönderin, ben günde 25 YTL taksitle öderim yavaaaaş yavaaaş
...Sergerdan...
alim gurbet zor be...
wallace !!!
ulennnn bide yaş üzüm içiyorlar
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Herkese iyi haftalar arkadaşlar.Dün kuzenimi manisa batı kışlaya teslim ettik hayırlısıyla askerliğe başladı.Size emamet sayılır
Bu arada kuzenin içeri girmesini beklerken MT üyesi artçısıyla bi arkadaş geçti caddeden.Ne kask ne mont ne dizlik ne eldiven.Deşifre etmek bana doğru gelmediği için adını yazmıcam ama yakıştıramadım...Tabi tercih senin kardeşim...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
şener batı kışla ,doğu kışlaya nispeten daha rahat bi acemi birliğidir kardeşim buda sizler için biraz rahatlatıcı sebep olsun
o korumasız dediğin kardeşimizin ; sebebi şu olabilir çok yakın bi yerden bi yere sıklık ile gidiyorsa genelde takmazlar (giyinip çıkarmak işi aksatıyor ve zaman alıyor)
ancak ,dediğin kişi bizim çapulsuz yakışıklı fırlamalar ise ,yok abicim defalarca söyledim
bir nusubet bin nasihatten iyidir ,öpücekler bi gün asfaltı anlıyacaklar ne demek istediğimi , bu sıcakta vücutta açılan asfalt yarası kapanmaz ,kapansada iflah etmez ömür boyu madalya gibi taşır vücudunda kendileri bilir aklı bi karış havada hepsinin, gençlik başta duman (ALLAH korusun)
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
bende merak ettim kimmiş bu
bende geçenlerde hemde bi kaç defa, mavi ybrli full korumalı bir bayan ile full korumasız bir MT izmir üyesini etraflarına anason kokusu saçarak gezdiklerini gördüm
TAMAM Arkadaşlar..buldum kasksız gezen cengaveri...abi diyo felaket sıcaktı,,giymedim diyor..adamda haklı biryerde..
gençliğine verelim...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
aaaaaaa o izmir MT üyesini bende gördüm aykut ne tesadüfff
herkez biyerlerde birilerini görüyo biz lodosla bitek birbirimizi görüyoz bu nasıl adalet canım
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
öyle gerçekten bazı mt elemanları ermiş gibi aynı anda bi kaç yerde oluyolar sanki,
yada ninjalıkmı var pıuff diye duman atıp biyerde yok olup anında diğer yerde bitiyolar,
geçenlerde inciraltında bi volta atıyodum bi baktım mt tişörtü, bi kaç mt ciye pişti yaptım,
bornovada bi deliğe giriyom orda bi kaç mt yine pişti,
ee wallace ın ermişliği üst düzeyde tabi, her yerde bi şekilde olabiliyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)