wallla gürkay karar marar var mı bilmiyorummm ama sohbet süperdi
fotolardanda görürsün zaten
wallla gürkay karar marar var mı bilmiyorummm ama sohbet süperdi
fotolardanda görürsün zaten
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
İZMİR'den gelen dostlarımızın tekerlerine sağlık
özlemişik hepsini...yeni gruba katılan arkadaşlarımız ilede tanışma fırsatı bulduk
ayrıca peyazpapağan (mehmet kardeşim) papağanı sprey boya ile gelmesse kırmızıya boyayacağımı duyunca bizim karakayıp eczacı ile beraber çıktı geldi
bol sohbet gırgır vardı
ne hikmet ise bi garson vakasıda burada yaşandı
ilahi takdir diyorum ben aklım ermedi çünki bu işe
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Çok güzel bir akşamdı.Herkesin yüreğine sağlık...
Garson vakaları Manisa da normal hal aldı artık Dikkatimi çeken hepsinin ormanlık alandaki yerlerde olmasıydı,sanırım fazla oksijenin (doğru söyledim bakİyi ki bir dilimiz sürçtü) beyne gitmesi hepsinin afyonlu gibi dolaşmasını sağlıyor
Bir sprite mevzuu vardı ki unutulmaz Spriteee hııı dıtt dıt dıtt dıııııtt please wait a few minutes,loading... Cıııf cıııın cıı cııııı sistem eşleştirmeyi tamamladı! Açıklama:Sprite,gazlı içecek.
Tamam efendim sprite ınız geliyor. Viu cuf viu cuf (Bir göz hareketi vardı ki unutulmaz)
Duble tavuk ne kadar diyorsun(başka masaya giderken gördük bizde istedik) bilmem içeri sormak lazım diyor garson arkadaş
Ka fa 1500 geldi aklımaProgramlanabilir hafıza vardı onda,bu bir model üstü mü altı mı anlam veremedim
Mecit ,yanlış anlama kaptan.Garsonlar biraz kırıktı ama mekan güzeldi,eleştriyi kendine alma yani Sadece garsonlar biraz garipti Ama iyi oluyor,geceye renk katıyorlar...
Bu arada kaza yapan arkadaşına tekrar geçmiş olsun..
Lodos um araban tekrar hayırlı olsun.Kazasız belasız binmek nasip etsin Allah... Sticker da yakıştı hani otoban faresine
Karmacoma,sanada tekrar teşekkürler dostum
Hafta sonu Aqua olayında buluşmak üzere Manisalı dostlar
kardeşlerim yüreklerinize sağlık. bi nebze de olsa hasret giderdik. güldük eğlendik şamata gırgır ganiydi. yeni arkadaşlarla da tanıştık. ve yine her zamanki gibi bir garson geceye damgasını vurdu.
gözlerimiz gelemeyen dostları aradı durdu. neyse bir daha ki sefere inşallah.
izmir-manisa-mt'nin haftasonu aqua center buluşmasına katılan
umutus
acress
gürkay ve değerli eşi ebru
ben ve eşim(aşkım)ve en küçük üyemiz oğlum
ve gelemesede sesi ile iyi dilek temennileri ile bizlerle olan iskender ve mecit kardeşim,
dostlarım,kardeşlerim ;
linkinpark (kemal)
mototalha
hepinize teşekkürler dostlar
en kısa zamanda bi toplantı topiği açacağım hasret gidereceğiz....sıkıştırmayın yorgunuz bi atalım şu yorgunluğu
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
ewt abi yorgunuluğunuzu bi atın en kısa zamanda toplantıyı yapalım...
[COLOR="Red"][/COLOR][B][/B][I][/I]söz konusu olan VATAN ise gerisi teferruattır.M.K.ATATÜRK
Tüm Manisa MT ailesine dünkü aqua center organizasyonlarına katılımlarından dolayı teşekkürlerYüreğinize sağlık...
Mecit,kaç kere aradım açmadın umarım büyük bir problem yoktur
kardeşlerim ne yapıyorsunuz be yaw sesiniz soluğunuz çıkmıyor. kesin pusuda bi şeyler var seziyorum havayı kokladım mangallı,anasonlu kokular geldi ne iş?
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
wallace olm başlıyacam senin fasıl moduna diğer topoikte okudum depreşti tüm hayırsız rk/balık/roka yaralarım...
sen benim oğlan ile bi gün sosyal aktivitede bulunsan çay ve sigara tüketimin direk iki katına çıkar kardeşim
geçmiş olsun mecit,
önceden haber verseydin (bu espirime alınma sakın) bi topic açardık aquaya gideceğimize karakolun kapısında beklerdik.
mecit ben gerekli kişlere sen bana söyleyince özelden mesaj gönderdim (forrap mesela) fazlada büyüsün istemedim sen söyle istedim...
tekrar geçmiş olsun kardeşim o gece aramışsın beni tekrar kusuruma bakma araba ile yoldaydık aradığında telefonda üzerimde değildi duymamışım sabah gördüm çağrını...
varsa bizlik bişey telden yada özelden haber ver olmadı atlar geliriz manisa'ya
DOstlar sağolun..hepinizden allah razı olsun ama hallettim işi...
zaten uzatılcak bişeyde yok hani..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)