Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Manisa - MT]

REKLAM ALANI
    lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    Alıntı gureli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lodosum Yeni araban hayırlı uğurlu olsun Allahım sana da kullanmak nasip etsin (amin)

Yaaa Tuncer ,Murat düşün adamın yakasından yaaaa yoksa ikinizide ateşe odun ederim . Tabi %50 kulup rakısının etkisi büyük burda
    dedemmmmm...
    hürmet ile ellerinden senin ve ablamın öperim hayır duaların içinde saol abi en kısa zamanda nasipse görüşmek ve %50 yi bardaklara pay etmek dileği ile

Alıntı rots adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi bitti bizim evlilik hayallleri Ufak ufak ikna oluyordum ama sen son noktayı koydun hakketten...Allah yardımcınız olsun ne diim Büyüksün lodosum...
    kıvırma şener...
    çocuk kadar dinlendireni neşelendireni yok insanı dünyada(bardağın dolu tarafı)
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    I-BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz Yok
    Lodos, hayırlı uğurlu olsun yeni araban, Allah kazadan beladan saklasınn, güle güle kullanman dileğiylee..

MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    Alıntı rots adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi bitti bizim evlilik hayallleri Ufak ufak ikna oluyordum ama sen son noktayı koydun hakketten...Allah yardımcınız olsun ne diim Büyüksün lodosum...

(Mecit neoldu konuştuğumuz olay? 2**cmas)

(3*** RESCUE) abi biraz duralım yaa,,baksana organizasyon üstüne organizasyon..aquadan sonra patlatıcam işi...

zaten dün akşam geç vakit tv de "EVERESTTE ÖLÜM" DİYE BİR FİLM İZLEDİM...ADAMLAR 8600 rakımda oksijensiz kalıyolar..psikolojim bozuldu...
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

Motosikleti
    şehir efsanesi
    Mecit aklımda bişey var daha derli toplu yapılması açısından buluşunca konuşalım ayrıntılı
    [I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)

Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dedemmmmm...
    hürmet ile ellerinden senin ve ablamın öperim hayır duaların içinde saol abi en kısa zamanda nasipse görüşmek ve %50 yi bardaklara pay etmek dileği ile

kıvırma şener...
    çocuk kadar dinlendireni neşelendireni yok insanı dünyada(bardağın dolu tarafı)
    bardağın yarısını kimin içtiği maluum.Abi muhabbetinizi okudum da çok güldüm yaa

Evlilik mevzusu tartışılacaksa bi bu kadar daha (84 sayfa) tartışılır.

Evlenecek arkadaşlar için...Düğününüze geliriz ama her türlü."

Damadııııın arkadaşından(duyulmaz) bir küçük altııın ve yanındaaa...aman tanrım o da ne...BUUU bir halat kilit.MASTERLOCK un hem de...Alkııış alkııış.Anahtarlarını da geline verdi.

SERKAN ABİ bu arada araba almışsın.Concorde dan sonra biraz küçük kalmış olabilir ama sorun değil sana,her türlü motorlu araca 2 dakika içinde adapte olabiliyorsun.hehheheee.Tabi Ford Ka ayrı.eeeeee şair ne demiş

AL Bİ FORD,OL Bİ LORD
    :pr::pr::pr:

Motosikleti
    KLV-1000
    ulen ahmet tam makara adamsın haa...işin gücün yokum babasenin yaaa...
    sallama bu kadar bu adamlara..ik dakkada fortçu yaptın adamları yaaa

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Lodosum Yeni araban hayırlı uğurlu olsun Allahım sana da kullanmak nasip etsin (amin)

Yaaa Tuncer ,Murat düşün adamın yakasından yaaaa yoksa ikinizide ateşe odun ederim . Tabi %50 kulup rakısının etkisi büyük burda
    rahmi abicim seni mi kıracağım. ama biliyorsun o %50 lik ten biz bir yudum alamadık

Motosikleti
    sattım...
    @ I-BEN teşekkür ederim inşallah herkes gönlündekine kavuşur...

wallace'm istediğin %50 lik olsun, ilk ambiansa uygun buluşmamızda yudumlayacağız ...
    kardeşimin gönül koyduğu şeye bak
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Motosikleti
    KLV-1000
    için için,,hep kendiniz için..bende alırım bir şişe portakal abso,,alırım 5 kutuda enerji,,içerim anadınmıdı..

Motosikleti
    sattım...
    mecit'im sensiz olurmu ne diyon sen yaaa kırmıyım kafanı...hepberaberiz seninkindende bi yudum alırız canım kızma

Motosikleti
    KLV-1000
    hah söyle,,benide alın aranıza yoksa,,işinizi bozarım,,asayişe haber veririm,,narkotiğee haber salarım..

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Burada asayişte benim narkotikte İsterseniz unutmamanız gereken insanları da unutmayın,sonra "vıy ben bilmideem vıy ben işitmedim" demeyin

Motosikleti
    sattım...
    aboooooooooooo !!!!!
    hazır mezarın bayat ölüsü bunlar be
    duyan geliyo (modaretarö diyorum haaa cesarete bakın )
    ne hayırsever grubu olduk be bi hayır işleyelim dedik amma gönüllüsü var gel kardeşim ni dimek
    sevabı bol işlerin adamıyız biz

Motosikleti
    şehir efsanesi
    bende isterem bendeeeee noluyoo %50 melli bensiz haaaaaaa poliiiiiiiiiiiiiiiis poliiiiiiiiiissssss!!!
    [I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)

gureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rahmi abicim seni mi kıracağım. ama biliyorsun o %50 lik ten biz bir yudum alamadık
    Muratım sana %50 den bir kasa feda olsun yaaa ama düşün Lodosumun yakasından .

Mecit özlettin kendini ama arayı bu kadar açma, yoksa getirdiklerinin hepsini denize dökerim ( benim mide deniz gibi )

Motosikleti
    sattım...
    @ŞENER sen cezalısın , sen denize düştün kardeşim bizim ahtapotlar levrekler yalan oldu be

@GÜRELİ dedem sende olmasan yer bunlar beni kurtlar sofrası gibi oldu yuvarlak masaya bak...
    emret abii

Motosikleti
    KLV-1000
    Muratım sana %50 den bir kasa feda olsun yaaa ama düşün Lodosumun yakasından .

Mecit özlettin kendini ama arayı bu kadar açma, yoksa getirdiklerinin hepsini denize dökerim ( benim mide deniz gibi )
    CANIM abim ellerinden öperim saygılar...sana ben bir iki zehir getireyim ozaman,,şöyle 25-30 yıllık zehirlerden...

DOSTLAR..

MUTLAKA YARINKİ TOPLANTI TOPİĞİMİZİ OKUYUN GELİŞME VAR...

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Lodos sen Güreli abimize dua et. yoksa yakında Polat alemdar da bizim siteye üye olacakktı Kurtlar vadisi Manisa çekimlerine başlayacaktı. Mecit son anda bu planı askıya aldı benden söylemesi

Motosikleti
    sattım...

gürkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    herkeze günaydın akşamki toplantı nasıl geçti yararlı ve güzel kararlar alındımı yoksa koca akşam geyikmi vardı
    bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler