serkan kardeşim akşam bayağı iyimişsiniz dağda bayırda en güzeli serin serin ohhhh ne ala
macit hoşgeldin geçmiş olsun
Gerçi bize milliyetçi derler.Ama,biz öyle milliyetçileriz ki,işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz.Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız.Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]
herkeslere selamlar uzun süre sizlerden uzak kaldım biliyorum ama çok özledim sizleri yaa.Vallahi okuldu staj dı derken çok zaman oldu siteye girmeyeli vallahi kussura bakmayın artık bi türlü telafi edicez işte.iskender abi hayırlısı olsun;mecit abi geçmiş olsun;big_malibu aramıza hoşgeldin.diyeceklerim bu kadar daha ne diyimki tekrar tekrar kusura bakmayın artık sık sık siteye giricem İRTİBATI KOPARMAYALIM...
[COLOR="Red"][/COLOR][B][/B][I][/I]söz konusu olan VATAN ise gerisi teferruattır.M.K.ATATÜRK
Selam mt nin güzel insanları uzun zaman oldu görüşemedik..Benim naçizhane modemimin güzide entegreleri yüzünden umarım iyisinizdir bi yaramazlık yoktur...
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
ya kardeşim nerden haber alırsınız bilmem ki saklı gizli bi halt yiyemeyecekmiyiz biz
sabaha karşı 05:45 di döndüm eve valla
var bi kross motosiklet altımda ,dağbayır dolaşıyorum ne yol istiyor ne iz özlemişin kross kullanmayı...benim eski sattığım motorum (hala üzerimde )arkadaşım olur kendizi bıraktı bana (serra45)kullanayım diye yatıyodu onda kullanma fırsatı yoktu bu aralar (iyide oldu )
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
selam dostlar,,,
500. mesajımı manisa mt'ye yazayım dedim...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
hayırlı olsun sırada LODOS un 1000. mesajı var. bakalım nereye atacak (sataşmadan durulmuyor be yaw)
nezmaann yapıcazz toplantıııııı uhuuuuuuuu
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
hep izmir toplantılarına mı gider manisa mt? uzun zamandır takip ediyorum manisa buluşması olmadı gitti
The World is yours...
en son çeşme gezisi öncesi toplanmıştık..
herkes ya tatilde yada işi gücüyle meşgul..
manisa mtnin kendi içindeki dinamiği yüksektir.
izmir mtli arkadaşlarımızı çok sevdiğimizden onlardan ayrı kalamıyoruz.
tek olay bu bizde gideriz onların toplantılarına onlarda bizim toplantılarımıza gelir...
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
planlanan önümüzdeki hafta bi toplaşmamız var,duyurular bölümünde yakın zamanda MECİT açacak topiği...
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
açın tabi ya çok oldu manisaya gelmeyeli. bahanemiz olsun. Lodos ilk çayım senden karışmam.
ne demek kardeşim demlik ile ısmarlarım , yeter ki sen gel...
açayımmı arkadaşlar topiği,,haftayamı bırakalım...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
aç şimdiden
ancak ayarlar millet planlarını mecit
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
MT abilerim kimler gelio Urla' ya nasıl olucak, nasıl yapıcaz ben erken çıkabilirim manisadan...
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
umutus,olm iki saattir pm attık onu bekliyoruz sen bakmıyomusun özel mesajlarına aloooo...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)