iskender abı hayılrısı olsun abıcım
iskender abı hayılrısı olsun abıcım
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
FERYATTTTTTTTTTTT..
MAKİNA SATILIK DEĞİL "BAKILIK" DAYICIM..BEN HANIMKÖYLÜ DEĞİLİM,,MOTOR SATMAM ARABA ALMAKİÇİN
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Abooovvv buralar fena karışmış Taş atılmıyor,resmen taş yağmuru başlamış
MECİT !!!! evlen senide göreceğiz. bu maçın ikinci yarısıda var sen yat,kalk sürün yaparken biz yeni makineler ile organizasyon düzenleyip yol yapıyor olacağız.
şartların gerektirdiği en akılcı şekilde hareket ediyoruz.bu bizim motosiklet ruhumuzu asla öldüremez (yürü be lodos kim tutar seni )
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
tuncer ADAMA baksana..karikatürlerle NERDEYSE dövmüş adam beni..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
yok be mecit'im ben sana değil kadere kızıyorum ruh durumumu göstermek içindi (ölecem kahrımdan belli etmemeye çalışıyorum )
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
baktım ne manisa ne izmir mt haftasonu yerinde durmuyorrr
dedim bu hafta bende kaçıcammm bir yerlere
hazır ailem burada araç sorunuda yokkenn
foçayı tanıtma konusunda ki baskılarıma dayanamadılarr
ve 11 gibi yola koyuldukkk
önce oturduk bişeyler yiyip içtikk çay bahçesinde
bu arada gene yenildim tavlada
çeşme galibiyetinden sonra bu seferde amcama yenildim bu
Shot with 6680 at 2007-07-07
canımmm annem işi gücü bıraktı sıkılıyorumm diye 1 haftalığına yanıma geldii
sonra denizin tadını çıkardıkkk
daha sonra foça çıkışında bir yerde
yeşillikler arasında süper bi akşam yemeği yedikkk
aa bu arada meciti aryrm aryrmteli kapalııı
tam foçayı terkediyrzz biri yanımızdan geçiyrrr salına salınaa
takmış güneş gözlüklerinide aaa mecittt
karşılaşmamız biraz erken oldu yaniii
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
bune yaw bi motor zevkımız vardı onuda yediler herkez dört teker almıs artık motorsiklet sevdası sona erdi demek manisaaaaaaaaaaaaa noluyo dagıtmayın
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
kedilerin yılışıklığı beni itmiştir köpek sevgisi bencede doğru seçim.
ufak bi miktar bütçe ayırıyorum diyosan bir çok alternatif var elbette istediğin türlerden bulmak için ben uygun fiyata bi kaç örnek buldum (labrador yada golden için 200-300 ytl arası en az çekilen fiyatlar ve 500 civarlarına kadar gidiyo) ama herkesin aklına gelebilecek ilk yöntem gidip en şık yerden bi tane satın almak, farklı bir temin yöntemi söyleyeyim,
http://yuvaariyorum.blogspot.com/ dan beğendiğin bir kedi yada köpeği alırsan cennette bi kaç m2 arsanı büyütürsün bence,,, illa kendin bi hayvanı ordan almasan bile aklının bi köşesinde kalır ve başka hayvanseverler ile bööle bi mavzu geçtiğinde tavsiye ile burdan bi hayvan almasına vesile olman bile çok iyi olur...
May The Force Be With You
herkeze günaydın ve iyi haftalar diliyorum TANRI TÜRK'ü korusun(içimden geldi)
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
GÜNAYDIN kardeşim...herkese hayırlı haftabaşları ,ALLAH(c.c.)herkesin işini rasgetirsin...
Sabah şerifleriniz hayır olsun, herkese iyi haftalar....
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
millet hadi hayırlı işler bol kazançlar. allah hepimizin yüzünü güldürsün. bu arada akhisar grubu artık modifiyem.com da mı takılıyor ne iş. kardeşim bi gürkay kaldı evli ve motorlu. helal sana be taşşş fırın motorcusu kardeşim
anaaaaaaaa... ya murat sen yapma bari baba ya...
ama dur bi tıklayayım şu siteye güzel spoylırlar varmış danışalım
Biz Murat abiyle konuştuk,kornişler benden,perde Murat abiden diktirecek dikecek birinide bulunca arabalarınıza hem perde, hem de artan kumaştan cibinlik yaptırcaz ki gezi falan olursa modifiyem.com ekibiyle falan kamp olayına girmeden arabada zorluk çekmeden yatarsınız sevgili lodos abicim...
Ha murat abi senin ön cama da bi dantel yaparız,minyon takta korniş ama önce Manisa MT nin işlerini halledelim.Araba bu boru değil...
:pr::pr::pr:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)