iski abiiii..çok çok hayırlı olsun.kazasız belazsızzzz...
iski abiiii..çok çok hayırlı olsun.kazasız belazsızzzz...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
paylaşmak istedim forrap. bizim motorculuk ruhumuz biter mi sandın sen? en kısa zamanda alacağım motorunda fotolarını sitede sizlerle paylaşacağım. sen merak etme.
mecit teşekkür ederim dostum. nerelerdesin sen? sesin soluğunda çıkmıyor valla.
racing iski,yeni mi aldın sende Nedir yav bu Manisa MT de yaygınlaşmaya başlayan ford ka merakı Sanki bu işin içinde yengelerin parmağı var gibi
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız
Hayırlı uğurlu olsun diyelim vatana millete harika veletler...
Çok küçük abi o arabalar. Hadi aldınız, en azından Gürkay'ı zorlamayın olur mu? Şimdi özenir o da alır, sonra içinden çıkarmak için allah muhafaza arabayı parçalamak zorunda kalırız
...Sergerdan...
teşekkürler forrap. valla hanım o kadar direndi almayayım diye kaaaa. ama ben harbi ve kazak erkek olarak gittim ve aldım.
üzgünüm ali. aşı yapıldı bir kerem. alacak gürkayde nasipse. hatta serkana vızır vızır bu yaramaz çocuktan arıyoruz. yapacak bi şey yok.
Abi iyi de Gürkay için en azından Ford Taunus lazım. O adam KA'nın içine giremez ki
Tekrar düşünün. Hadi Gürkay sığdı arabaya, bu durumda yenge için de bir araba lazım.
Bulaştırmayın bu gıcık virüsü millete canım! iki teker neyinize yetmiyor?
...Sergerdan...
tuncerim araba gerçekten harika (parasına göre) iski tekrar hayırlı uğurlu olsun kardeşim,inşallah en kısa zamanda ALLAH banada temiz bi KA nasip ederde bizim concorde'nin yakıt faciasından kurtulurum.birde tabiki hanımların etkisi büyük , hanım çok istedi bu arabayı alacağız yolu yok(hatırlatma! hanımın bu haftasonu A2 ehliyet sınavı var tutkuya devam yani . )
ama seneye aynalısından bi makine çıkaracağım (iki teker) dürtüyo abi durulmuyor motorsuz onun yeri bambaşka
gitar abi , birebir denedik gürkay koltuğu sonuna kadar arkaya çektimi rahat rahat sığıyo
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Tamam o zaman,kaaaaa larınız hayırlı olsun ne diyimGerçekten tatlı araba,iski ninki de çoooook temiz duruyor gerçekten.
Allah hepinize en temizinden nasip etsin
Daha sonra da motorunuzu biran önce nasip etsin Ford Ka.net değil ki burası Motosiklet alın kardeşim biran önce (Söyleyene bak )
Bende Motoru Satiyorum ArkadaŞlar,,yerİne Atw Alicam..herkes Bİr DeĞİŞİklİkler Yapiyor,,altta Kalmamam Lazim..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
hayırlı olsun iskender
kazasız belasız kullannn
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
ARKADASLAR BENGELDİM İSKENDERABİCİM ARBA ALMIŞSIN HAYIRlısı olsun kazasısız belasız kulanmalaryanlız ıslatmak lazım tekerler yamuk falan gider yanı ne bu herkez bişiler alıyo yawmtorsiklet sevdası bukadarmıydı yoksa amana ben daha yenıyım abilerim ablalarım yapmayın yawwwwpejo 106 larda moda busene unutmayalım otoban faresi
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
Valla favorinin dediği gibi bakıyorum İskender abi ön tekerlerde bende bi yamukluk gördüm sanki ama düzelecek gibi duruyo..Hayırlısı olsun Allah kazasız belasız mutlu günlerde binmek nasip etsin abi
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
kardeşim benim özledik seni valla hani bi kaçabilsem soluğu alıcam marmariste ama neyse.gitarım ben onlar gibi kaaaa almıyorum ben cabrio'sunu alıcam üstü açık olanını yani ozaman proplem neyim çıkmazen ince ayrıntıyı bile düşündük sıkışırsam üstünü açıcam ozaman inmek basit olur çaktın köfteyikendine iyi bak görüşürüz kardeşim
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
HAyırlı olsun iski.Kazasız belasız günlerde kullanın inşallah...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
ya bu manzara bana çok tanıdık geldi. hadi bakalım yukardaki resimlerle aşağıdakiler arasındaki 7 farkı bulun
Abicim ne iş MT Ka mı olacaksınız siz yoksa
İskender kardeşim allah kaza bela vermesin güle güle kullan. Darısı inşallah diğer kardeşlerimin başına. Lodos al tabiki abicim sende bir Ka ne bu Concorde la yaşanır mı ya? Benzinciye çalışıyorsun sen baksana olmaz.
ulen murat hiç işin gücün yok nerden bulup buluşturup parçaları tamamlıyosun
araştırmacı karıştırmacı kardeşim benim ,
tutuşturuyonuz elime suyu hartumu fırçayı
WALLACE-yıka bakam serkan ,bak şurdada toz çamur kalmış
LODOS-ne ? hani nerde...
WALLACE-abi benim şu evin de bi tozunu alsan ?
LODOS-çüşşşşş...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Yeni üyeler kurtuldu şu gelenekten,bundan sonra motorları her hafta siz yıkayınİyi yıkıyosunuz iyiiiii...
hobaaaa iskender abicim hayırlı olsun.Ford Ka fiyat performans açısından güzel bi araba.Hayırlı olsun.
Tekerinize taş değmesin.Diğer Manisalı arkadaşlar için de bu dilek geçerli hehhee
:pr::pr::pr:
iskender hayırlı olsun allah kazadan korusun inşallah daha iyilerini almak nasip olur..
[COLOR="Blue"][I]HAYAT [COLOR="Red"]SATRANÇ[/COLOR] OYUNUNA [COLOR="Yellow"][COLOR="Navy"]BENZER[/COLOR][/COLOR] BİR [COLOR="Lime"]ÇOK[/COLOR] KEZ [COLOR="DarkOrchid"][B]ŞAH[/B] [/COLOR]DERSİN [COLOR="Orange"]BİR[/COLOR] KEZ [COLOR="Black"][B]MAT[/B][/COLOR] EDERSİN.[/I][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)