helal be size gürkay ve serkannn
ii etmişsinizz kaçarakda yüzünüzden düşen bin parçaa
acık gülmseyin agalar yaaw
helal be size gürkay ve serkannn
ii etmişsinizz kaçarakda yüzünüzden düşen bin parçaa
acık gülmseyin agalar yaaw
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
PAZAR GÜNÜ SAAT 12 DE TELEFONUN ÖYLE BİR ACIYLA ÇALIYORKİ ANLATAMAM..ZATEN GECE 4 TE YATMIŞIM" ULAN KİM BU DİYORUM"KENDİ KENDİME..ANA BİR BAKIYORUM BİZİM "UMUTUS"
ABİ BENDE FOÇADAYIM AMA GÖZÜNE SEVEYİM YETİŞ DİYOR,,
NE OLDU DİYORUM VE DİYORKİ;
"DİSK KİLİDİNİ TAKTIM AMA ANAHTARI MANİSADA UNUTMUŞUM"..
ZATEN DİYORUMKİ,BÖYLE BİR HAREKETİ ANCAK BİR MANİSALI YAPAR..HEMEN TAKIM TAKLAVATI TOPLUYORUM VE.....
Shot with N70-1 at 2007-07-02
DURUM İÇLER ACISI AMA BİR HAL ÇARESİ OLACAK TABİ..
umutus eveledi geveledi işi kıvıramadı,,dedim bu iş başa düştü ve sazı aldım elime,,,
VUR ALLAHIM VURRRRRRRRR...
başladım kilide yüklenmeye,,öyle bir vuruyorumki,,umutun ön şase yamulcak nereyse..
veeeee,,mutlu son..eeee yaptık bir dayılık,,umut dedi abi illa elini öpecem,,vallaha billaha bırakmam dedi ve öptü...
bende kıyamadım,,hadi dedim umutum sevinsin,,verdim altına makinayı,,git bir şekil yap dedim..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
yok abim MANİSA'lı ha artvin'de ha edirne'de hepsi aynı
sıcağın anlında iyi şekil yapmışsınız yanmadık demessiniz soranlara
bi dahakine beraber yanarız...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
slmm millettt
allah bagışlasın mecit abi :D:D:D:D hiç benzemıyoo
umut kardesım geçmiş olsun bu arada halletmişinn ii barii :D
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
Umut aşık mısın olum sen
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Umut,gülmekten öldüm Abi nasıl bir adamsın sen ya ? Motorun anahtarıyla disk kilidinin anahtarını aynı anahtarlıkta(MT anahtarlığında) tutsan ya.
Hızır gibi yetişmiş valla Mecit...
dayıcım hayırdır oğlan falan diyorsun patlattın bombayı.ben biliyodum zaten bu kadar hovarda adam nasıl olurda bi yerde hata yapmaz kaza yapmaz diyordum vede nitekim olmuşta yanine diyelim allah sana kolaylık versin dayım inşallah ileriki günlerde bu olaya yenileri eklenmez DİKKAT ET DİKKAT motor sürerken kaskını takıcan DAYICIM
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
İşte benim bittiğim an şu andır LODOS.....lodos;725520
[URL=http://imageshack.us adlı üyeden alıntı
baba o ne yaaaa bak şimdi var mı dünyada böyle güzellikler. yer süpermiş doğa harika insanın ömrüne ömür katar. hoş siz beni telefonla arayıp canlı bağlantı yaptığınız zaman kahrolmuştum o suların sesini duyarak ama neyse. allah içinize sindirsin kardeşlerim ne diyeyim biz burda aç sefil gezelim siz asma yaprağında alabalık yiyin
abi umut ne alem adamsın be kardeşim tamam aşıksın biliyoruz da bu kadar deli divane olduğunu bilmiyordum. allahtan mecit abin var da yetişmiş.
kardeşim bayramlarda getir artık ozaman el öptürmeye bizde sıktırıp sevelim küçük yeğenimizi. ne diyeyim gürkay kardeş haklı. Her daim full koruma
wallace sorma bi güzel bi lezzetli mübarek ki, doyum olmuyor yemeye oraya özgü defne yapraklı sarmısaklı asmayaprağında kızartılmış nefis bişey yani
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
evet bencede kalite önemli
Pekİ Canim Abİlerİm Sİzlerİ Bundan Sonra DİnleyeceĞİm... Kalİteden ŞaŞmayacaĞim "ok"!!!!!!!
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
şşş Lodos, racingiski abicim sefanız olsun be canım göl başında mangal çekti. aslında sizle muhabbeti çektide yanında mangalda fena olmazdı hani
akşam saat 01:30 kadar gölet kıyısında yayıldık çimlerin üzerine murat'ım serin serin
sıcaktan evlere girilmiyor.
bu arada motorunda devir tesliminide yaptım hayırlısı olur inşallah .
hayırlısı olsun kardeşim. alıyoruz değil mi sana da bir ford kaaa?
işte harika çocuğum kaaaaaa...
Shot with W700i at 2007-07-05
lodos ve gürkay. aman allahım bu ne hamaratlık. artık servis sorunumu çözdüm.
Şişşttt, araba forumlarından mı yolladılar seni iski
Üyelerimizin aklını çelme Tamam adam alıcaz demiş işte ne başkalarının da aklını çeliyosun
Fotoğraflardaki araba da gerçekten çok temiz duruyor (dıştan görünüş olarak).
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)